wtorek, 06 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
bilans

Napewno nie polecam Zdanowicza i Sciany...Fachowcy od 7miu bolesci co potrafia kobiete doprowadzic do smierci na raka szyjki macicy z powodu swojej niekompetencji...

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: bilans

Szalkowski byl bardzo dobrym ginekologiem...
Polecam natomiast Zaleska...

Co do Poppe to tez "dobry agent" z niego...

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

ja i tak zrobię sobie ten kolczyk nie muszę miec od nikogo pozwolenia a zwłaszcza od takich chamów jak WY! Od dawna juz jestem pełnoletnia. i do mojego życia i ciała wara Wam. ja decyduje o tym co moge robic a czego nie mogę!!!! dziewczyna555 dzięki za poparcie!

Rozumiem, że chcesz zrobić wszystko, żebyśmy nie weszli na tą www i nie przeczytali oferty konkurencyjnej firmy? :)

a jak mam tylko 1 sms-a od pracodawcy? że mam nie przychodzić do pracy i ciuchy robocze z ich logo firmy a zer o świadków bo każdy się boi o pracę mam jakieś szanse na wygraną? i oczywiście pieniądze (zaskórniaki) te co mi rzucił na odczepnego za miesiąc pracy było tego 400 zł nie podpisywałem odbioru

O to nr na komórkę do Pani 608646754 która uczy grac na pianinie.

Czy ktoś z was robił sobie makijaż w TRENDY na Śniadeckiego, kogo polecacie?

Właśnie szukałem czegoś podobnego do garaży,nie raz i nie dwa wchodziłem na tą stronę w ostatnim czasie.Nie było żadnego wirusa,przed chwilą też odwiedzałem tą stronę.

Witam wszystkich.A wiec tak jak w temacie....poszukuje pracy na okres wakacji.Najbardziej interesowalaby mnie praca na rynku.Moge pomagac w prowadzeniu owego stoiska.Prosze o odpisywanie w tym temacie badz na email przemeks1994@wp.pl

To moze napisz co to byla za praca i jak ten łaskawca sie nazywa.

Szanowni Panstwo.........
23 czerwca na forum - w odpowiedzi na temat najgorszy pracodawca w Łomży napisałem ze cieżko mi znaleźć pracownika ... mechanika, lakiernika - dziwiłem się czytając teksty typu - pracodawca to tylko pijawka i chce wydoić z czasu, sił, talentu szarego człowieka. Dziś mamy 26 czerwca - 3 dni od momentu kiedy to zabrałem tu głos- i zaproponowalem stawkę 10 zł/h i............ zgadnijcie ile osób się odezwało,...ile zainteresowało ... JEDNA!!!! - to wszystko czyli z tego wniosek że w Łomży nie ma problemu bezrobocia!! Ktos pisze ze 10 zł/h 8godz. dziennie 5 dni w tyg. pełne ubezpieczenie i rejestracja to mało... niech poda swoją cenę !!! czekam - i gwarantuje ze jestem człowiekiem , który umie docenic prace innych - pozdrawiam serdecznie.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Kasa kasowski

sprawdz http://www.wrzuta.pl/search.php?type=A&words=kasa+piekniejsza&header_search-submit.x=0&header_search-submit.y=0

to taaaa :)

W najlepszym wypadku mamy nową II ligę, w najgorszym w tym sezonie nie przystępujemy do rozgrywek, a za rok B klasa...

Spróbuj tego co ja Ci zaproponowałem:D W lesie cisza spokój no moze nie do konca spokoj troszke adrenaliny. "Bede bral Cie! Gdzie? W namiocie";]

hehe na pewno pomoże:P Śledzie są za Białymstokiem i niczym im nie przetłumaczymy najwyżej walną Polsce kary to i tak się rozbija na każdego obywatela. a profil na naszej klasie to chyba wielka pomylka...

Do Mc Donalda sie zglos;d;d;d.... a moze frytki do tego;d;d

tak
ile chcesz :)

Zapraszam by zapoznac się z akcją. Przed konsultacjami profil już istniał i m.in. przez niego można było się dowiedziec gdzie i kiedy one są, oraz o anckiecie internetowej - jak dużo ludzi było na konsultacjach - kto był ten wie.

Co do profilu daje on możliwosc łatwej promocji również poza regionem - w profilu są znane osoby, dziennikarze, politycy itp. Jaka inna akcja tak szybko i łatwo by to zrobiła.

Co do spamu - nie wiem kto to napisał, ale wykazał się nieznajomoscią polskiego prawa, jak i regulaminu naszej-klasy.pl Sprawy legalizacji akcji wyjasnione zostały juz na samym poczatku i m.in. odpowiedz od administracji jest zawarta w opisie profilu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
praca
Zatrudnimy do pracy pomocnika przy pracach ogólnobudowlanych i instalacyjnych.
tel. 664233004
praca
Drukarnia Libra-Print zatrudni Specjalistów działu sprzedaży. Szczegóły ogłoszenia na stronie https://printing.pl/article/kariera
tel.
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org