Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zło całego świata - Kaczyńskiego obraz w mediach |
Bierz instruktorke to bedzie pierwsza laska jaką bedziesz wozil w furze po miescie. Oby tylko nie ostatnia:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zło całego świata - Kaczyńskiego obraz w mediach |
w gminie sniadowo tak jest, że kto kłamie ten ma sie dobrze. więcej kłamiesz to więcej zyskujesz. JAJA JAK BERETY. wytykasz kłamstwo jesteś kanalia i wróg. marek zrób sondaż kto jest najwiekszym kłamcą w gminie. dopiero będziesz mial żniwa.
|
|
Łomżyniaków wyrzuca sie na bruk ,albo do slamsów a proszę jakie kwiatki wychodzą ,komu przydziela sie lokale komunalne .Biedni państwo Wojnarowscy bez środków do życia .
|
|
Z tego co widać to najlepiej oceniać i krytykować innych, więc niech ten kto nie rozumie i nie może mieć dziecka niepełnosprawnego niech weźmie w adopcję, bynajmniej spróbuje tego zaszczytu jak to jest leczyć coś czego się nie da to jest tylko praca syzyfowa, kasa owszem jest potrzebna i to nie mała, a gdzie reszta, nadzór, opieka medyczna? Bo cóż możemy zrobić w kwestii przysługującego nam ubezpieczenia? Z ostatniego zdania wyciągnąłem tylko jeden wniosek, że trzeba płacić, a służba zdrowia i tak wszystko olewa. Nie mówię tu o pracownikach, chodzi o dyrekcję i pupilków. Zakupowany jest nowy sprzęt, stary pomimo że dobry to ginie, znajdziecie go gdzieś w prywatnym gabinecie. Badanie, które nam jest potrzebne niezwłocznie w krótkim czasie w szpitalu zrobimy to pomimo ubezpieczenia albo po pół roku albo prywatnie, również na tym samym sprzęcie i w tym samym miejscu, prywatnie mamy od ręki (czy jakakolwiek ustawa pozwala użytkować szpitalny sprzęt do własnego biznesu?). Jeśli tak to pozdro wszystkim chłamom ze szpitalnego ogródka BRAK NADZORU, KONTROLI I CAŁA SŁUŻBA ZDROWIA JEST CHORA, BO TO CO ROBIĄ JEST BEZ SENSU. Pozdrawiam najbardziej chorych, czyli dyrekcję, bynajmniej macie leczenie za friko i na poziomie. (JAKBYŚ KONAŁ TO NAJPIERW CIĘ SPYTAJĄ O UBEZPIECZENIE I ŻAŁUJ BRACIE JAK NIE BĘDZIESZ MIAŁ SIŁY ODPOWIEDZIEĆ)
|
|
Ferenc to nazwisko i pisać je trzeba z dużej litery bo to nie ubliża się jemu lecz sobie i swojej pani od polskiego
|
|
Witam ponownie Udało mi się przejść psycho w MSWiA teraz mam obiegówkę i badania lekarskie orientuje się ktoś możne gdzie takie badania u jakich lekarzy mam robić na terenie W-wy ,bo nie jestem spoza a na obiegówce nie ma podanego :) i ewentualnie jeśli ktoś miał może je na terenie _W-wy niech napisze który lekarz najbardziej upierdliwy jest hehe
|
|
Witam Zdaję do W-wy lecz jestem spoza niej czy może mi ktoś pomoc gdzie wykonuje się dane badanie, na jakich ulicach itp. i które badanie u jakiego lekarza jest najtrudniejsze :) dzięki
|
|
no raczej nie ściema, nawet tu w informacjach o tym napisali ;P
|
|
Nie włączajcie tego radyja, szczególnie w czasie tej audycji. Od słuchania tych zacofanych bredni możecie zajść w niechcianą ciążę. Odrzucanie osiągnięć medycyny i techniki w imię religijnej iluzji to utrwalanie zacofania, głoszenie ciemnoty i szkodzenie dobru człowieka. Zwalczajmy ciemnogród utrwalany przez kler i przykościelnych polityków.
|
|
Joszi sa 3 miejsca gdzie musisz robić badania:szpital MSWiA na Wołoskiej,szpital na sandomierskiej5/7 i szpital na żelaznej 99
|
|
Ale jakie badanie? Do czego? Przeczytałaś chociaż to co napisałaś przed wysłaniem?
|
|
Popieram trzeba to zglosic kilka osob to zrobi i napewno przywroca kurs
|
|
freestyle224 popieram w całej rozciągłości wypowiedzi.Taki traktor często kosztuje więcej niż niejedna "fura",którymi bujańcy z miasta szpanują!A swoją drogą byłem podczas otwarcia pod Lidlem i widziałem jaka"wiocha" się tam zjechała.Zrobiłem nawet zdjęcie jakiemuś pacanowi,który nówką terenówką zaparkował na chodniku bo tak mu się spieszyło na zakupy.Niestety zdjęcie zrobione jest metodą "tradycyjną" i trochę potrwa zanim wywołam.Popatrzcie sami,kto tak naprawdę jeździ na te zakupy.Fakt-żeby jeździć mercedesem w dzisiejszych czasach wcale nie trzeba być bogatym.Wystarczy kupić złom w komisie ale merc to przecież merc -nieprawdaż?
|
|
agent22-jeteś je........ty.Nie podoba ci się temat-to nie czytaj i się nie wypowiadaj ku...wa.Pewien znany profesor powiedział,że gdyby Polacy nie używali wulgarnych słów niektórzy wogóle by się nie odzywali!Przepraszam wszystkich-ale musiałem!
|
|
Jestem mieszkańcem Łomzy i popieram. Ktoś w MPK zapomniał, że to komunikacja miejska jest dla ludzi a nie odwrotnie "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Polecam Wysoki Brzeg- na trasie Pisz-Orzysz skręcasz przed Nowymi Gutami
|
|
Wiartel :))
|
|
Ja płacę od początku i zastanawiam się, na co to idzie?
|
|
No raczej, w końcu kanar nie będzie ich potem szukał na Ukrainie. Ale dla twojej informacji ignorancie: To są Polacy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |