niedziela, 11 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zło całego świata - Kaczyńskiego obraz w mediach

Bierz instruktorke to bedzie pierwsza laska jaką bedziesz wozil w furze po miescie. Oby tylko nie ostatnia:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zło całego świata - Kaczyńskiego obraz w mediach

w gminie sniadowo tak jest, że kto kłamie ten ma sie dobrze. więcej kłamiesz to więcej zyskujesz. JAJA JAK BERETY. wytykasz kłamstwo jesteś kanalia i wróg. marek zrób sondaż kto jest najwiekszym kłamcą w gminie. dopiero będziesz mial żniwa.

Łomżyniaków wyrzuca sie na bruk ,albo do slamsów a proszę jakie kwiatki wychodzą ,komu przydziela sie lokale komunalne .Biedni państwo Wojnarowscy bez środków do życia .

Z tego co widać to najlepiej oceniać i krytykować innych, więc niech ten kto nie rozumie i nie może mieć dziecka niepełnosprawnego niech weźmie w adopcję, bynajmniej spróbuje tego zaszczytu jak to jest leczyć coś czego się nie da to jest tylko praca syzyfowa, kasa owszem jest potrzebna i to nie mała, a gdzie reszta, nadzór, opieka medyczna? Bo cóż możemy zrobić w kwestii przysługującego nam ubezpieczenia? Z ostatniego zdania wyciągnąłem tylko jeden wniosek, że trzeba płacić, a służba zdrowia i tak wszystko olewa. Nie mówię tu o pracownikach, chodzi o dyrekcję i pupilków. Zakupowany jest nowy sprzęt, stary pomimo że dobry to ginie, znajdziecie go gdzieś w prywatnym gabinecie. Badanie, które nam jest potrzebne niezwłocznie w krótkim czasie w szpitalu zrobimy to pomimo ubezpieczenia albo po pół roku albo prywatnie, również na tym samym sprzęcie i w tym samym miejscu, prywatnie mamy od ręki (czy jakakolwiek ustawa pozwala użytkować szpitalny sprzęt do własnego biznesu?). Jeśli tak to pozdro wszystkim chłamom ze szpitalnego ogródka BRAK NADZORU, KONTROLI I CAŁA SŁUŻBA ZDROWIA JEST CHORA, BO TO CO ROBIĄ JEST BEZ SENSU. Pozdrawiam najbardziej chorych, czyli dyrekcję, bynajmniej macie leczenie za friko i na poziomie.

(JAKBYŚ KONAŁ TO NAJPIERW CIĘ SPYTAJĄ O UBEZPIECZENIE I ŻAŁUJ BRACIE JAK NIE BĘDZIESZ MIAŁ SIŁY ODPOWIEDZIEĆ)

Ferenc to nazwisko i pisać je trzeba z dużej litery bo to nie ubliża się jemu lecz sobie i swojej pani od polskiego

Witam ponownie

Udało mi się przejść psycho w MSWiA teraz mam obiegówkę i badania lekarskie orientuje się ktoś możne gdzie takie badania u jakich lekarzy mam robić na terenie W-wy ,bo nie jestem spoza a na obiegówce nie ma podanego :) i ewentualnie jeśli ktoś miał może je na terenie _W-wy niech napisze który lekarz najbardziej upierdliwy jest hehe

Witam

Zdaję do W-wy lecz jestem spoza niej czy może mi ktoś pomoc gdzie wykonuje się dane badanie, na jakich ulicach itp. i które badanie u jakiego lekarza jest najtrudniejsze :)

dzięki

no raczej nie ściema, nawet tu w informacjach o tym napisali ;P

Nie włączajcie tego radyja, szczególnie w czasie tej audycji. Od słuchania tych zacofanych bredni możecie zajść w niechcianą ciążę.
Odrzucanie osiągnięć medycyny i techniki w imię religijnej iluzji to utrwalanie zacofania, głoszenie ciemnoty i szkodzenie dobru człowieka.

Zwalczajmy ciemnogród utrwalany przez kler i przykościelnych polityków.

Joszi sa 3 miejsca gdzie musisz robić badania:szpital MSWiA na Wołoskiej,szpital na sandomierskiej5/7 i szpital na żelaznej 99

Ale jakie badanie? Do czego? Przeczytałaś chociaż to co napisałaś przed wysłaniem?

Popieram trzeba to zglosic kilka osob to zrobi i napewno przywroca kurs

freestyle224 popieram w całej rozciągłości wypowiedzi.Taki traktor często kosztuje więcej niż niejedna "fura",którymi bujańcy z miasta szpanują!A swoją drogą byłem podczas otwarcia pod Lidlem i widziałem jaka"wiocha" się tam zjechała.Zrobiłem nawet zdjęcie jakiemuś pacanowi,który nówką terenówką zaparkował na chodniku bo tak mu się spieszyło na zakupy.Niestety zdjęcie zrobione jest metodą "tradycyjną" i trochę potrwa zanim wywołam.Popatrzcie sami,kto tak naprawdę jeździ na te zakupy.Fakt-żeby jeździć mercedesem w dzisiejszych czasach wcale nie trzeba być bogatym.Wystarczy kupić złom w komisie ale merc to przecież merc -nieprawdaż?

agent22-jeteś je........ty.Nie podoba ci się temat-to nie czytaj i się nie wypowiadaj ku...wa.Pewien znany profesor powiedział,że gdyby Polacy nie używali wulgarnych słów niektórzy wogóle by się nie odzywali!Przepraszam wszystkich-ale musiałem!

Jestem mieszkańcem Łomzy i popieram. Ktoś w MPK zapomniał, że to komunikacja miejska jest dla ludzi a nie odwrotnie

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Polecam Wysoki Brzeg- na trasie Pisz-Orzysz skręcasz przed Nowymi Gutami

Wiartel :))

Ja płacę od początku i zastanawiam się, na co to idzie?

No raczej, w końcu kanar nie będzie ich potem szukał na Ukrainie.

Ale dla twojej informacji ignorancie: To są Polacy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble,wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
usługi
Remont mieszkań. Malowanie, szpachlowanie glazura, terakota, panele itp.
tel. 517468385
usługi
Parkiet dębowy 7x30x16 od 200 zł za metr na gotowo z układaniem, lakierem i klejem. Renowacja starych parkietów. Schody dębowe lite, balustrady. Pomiar i wycena gratis.
tel. 506191947
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org