Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejny fotomontaz Ruskiej agentury. |
W browarze podobno trzeba miec 18?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejny fotomontaz Ruskiej agentury. |
na stacji statoil zatrudniają na okres wakacji, ale nie wiem czy nie trzeba mieć 18 lat
|
|
Z tego co mi sie wydaje to raczej trzeba w tantym roku pytałem sie na Prymie i trzeba miec 18 lat ale jeszcze zobacze dzieki i prosze o pomoc
|
|
taaa kolejka aż się nie chciało nawet podchodzić kolejka jak za komuny przed sklepem aż heh jakby za darmo rozdawali
|
|
Autor: Franio11 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 18-06-08 11:29 Serduszko wypowiadasz się nie jak serduszko lecz jak stara wątroba i to z padłej krowy. Uważasz że w wielkich marketach to dają ci taniutko, swieżutkie i najlepszej jakości i gatunku. A ja ci powiem że tam ci podadzą byle gówienko ładnie zapakowane i za kase że w małym sklepiku miłbyś dwa I tu się mylisz, bo po rozmowie z pracownikiem SM Mlekowita wiem, że mleko i przetwory mleczne robione dla biedronek to nie "odpady i byle co". Jakość tych wyrobów jest taka sama jak wyrobów produkowanych dla innych sklepów a nawet lepsza, bo po pierwsze - tylko opakowanie jest zmienione dla potrzeb biedronki, po drugie biedronka wbrew pozorom byle czego nie weźmie. Nawet gdy produkt nie ma wymaganej temperatury podczas transportu - to taki towar z samochódu dostawczego może być w całości zwrócony do Mlekowity. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ja tez mam niemile doswiadczenie z chilli pizza.kiedys zamawialem tam pizze kilka razy w tygodniu i raz zdarzylo sie tak ze dowiezli mi nie taka jak trzeba i na dodatek spalona na wegiel.zadzwonilem pod numer podany na ulotce i ten pan ktory odebral okazal sie chyba szefem,bo przeprosil za pracownikow a w zamian rewanzu zaproponowal na drugi dzien darmowa pizze.to bylo mile z jego strony ale wiecej i tak juz tam nie zamowilem.a co do Fartlandii to obsluga jest tam straszna-panie stoja i maja wielki zal do klienta ze przyszedl.
|
|
Tak panie z Fartlandii nie są zbytnio miłe i ciężko się je o coś doprosić.
|
|
Ja będę miał już za 2 tygodnie w Warszawie
|
|
kto nie znał kamila to niech sie nie wypowiada ja go dobrze znalam razem z moim meżem byl dobrym kolego kumplem przyjacielem zawsze był wesoły i pomocny mozna pyło na min polegać pisze i płacze bo takie bzdury o nim pisza co nie ktorzy serce boli i krwawi jak takie słowa sie czyta a to ze zginał to musiala być jakas przyczyna bo wiem ze bez przyczyny by sobie nic złego nie zrobił ja z moim męzem bardzo na tym ubolewamy ze straciliśmy takiego przyjaciela żadko sie tacy ludzie zdarzają zegnaj kamilu na zawsze jest ból i pustka w sercu bo juz do nas nie przyjedziesz i nam nie zaśpiewasz na sylwestra mam nadzieje że sie kiedyś zobaczymy tam po drugiej stronie
|
|
Brzeczyszczykiewicz zdecyduj się co chcesz powiedzieć w swoim poście Twój wulgaryzm po prostu świadczy o Tobie ,ale to pomijam. Uważasz ,że duże sklepy wabią pięknymi opakowaniami i sprzedają gówienka a za chwilę chwalisz wyroby z Biedronki i Ty sie uważasz za normalnego.. Każdy ma prawo mówić to co myśli i robić jak uważa lecz trzeba zawsze pamiętać o pewnej kulturze i poszanowaniu innych a nie ja to cacy a inni to be i macie robić tak jak ja pan i władca nakazuję to nie te czasy i nie ta epoka
|
|
|
A wy go wszyscy tak znacie i wogóle sorry ale gdybym go znała to bym napewno nie pisała o tym na forum lUDZIE ZASTANóWCIE SIę Jedni pisza że go znali i zeby sie nie wypowiadać ... a następni jakieś ploty puszczają ... no i po co nie masz swojego życia jego życie jego żona ich sprawa nie musisz na forum pisać DO TYCH CO GO ZNALI : to przykre ale nie ignorujcie tych co wypisuja tu jakieś ploty bzdury o waszym Koledze bo zaraz jakaś powieść tu powstanie jak o jego życiu każdy coś dopowie ZOSTAWCIE TEN TEMAT TO NIE JEST TEMAT NA PUBLICZNE FORUM
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |