czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolejny fotomontaz Ruskiej agentury.

W browarze podobno trzeba miec 18?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolejny fotomontaz Ruskiej agentury.

na stacji statoil zatrudniają na okres wakacji, ale nie wiem czy nie trzeba mieć 18 lat

Z tego co mi sie wydaje to raczej trzeba w tantym roku pytałem sie na Prymie i trzeba miec 18 lat ale jeszcze zobacze dzieki i prosze o pomoc

taaa kolejka aż się nie chciało nawet podchodzić kolejka jak za komuny przed sklepem aż heh jakby za darmo rozdawali

Autor: Franio11 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 18-06-08 11:29

Serduszko wypowiadasz się nie jak serduszko lecz jak stara wątroba i to z padłej krowy. Uważasz że w wielkich marketach to dają ci taniutko, swieżutkie i najlepszej jakości i gatunku. A ja ci powiem że tam ci podadzą byle gówienko ładnie zapakowane i za kase że w małym sklepiku miłbyś dwa

I tu się mylisz, bo po rozmowie z pracownikiem SM Mlekowita wiem, że mleko i przetwory mleczne robione dla biedronek to nie "odpady i byle co". Jakość tych wyrobów jest taka sama jak wyrobów produkowanych dla innych sklepów a nawet lepsza, bo po pierwsze - tylko opakowanie jest zmienione dla potrzeb biedronki, po drugie biedronka wbrew pozorom byle czego nie weźmie. Nawet gdy produkt nie ma wymaganej temperatury podczas transportu - to taki towar z samochódu dostawczego może być w całości zwrócony do Mlekowity.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Ja tez mam niemile doswiadczenie z chilli pizza.kiedys zamawialem tam pizze kilka razy w tygodniu i raz zdarzylo sie tak ze dowiezli mi nie taka jak trzeba i na dodatek spalona na wegiel.zadzwonilem pod numer podany na ulotce i ten pan ktory odebral okazal sie chyba szefem,bo przeprosil za pracownikow a w zamian rewanzu zaproponowal na drugi dzien darmowa pizze.to bylo mile z jego strony ale wiecej i tak juz tam nie zamowilem.a co do Fartlandii to obsluga jest tam straszna-panie stoja i maja wielki zal do klienta ze przyszedl.

Tak panie z Fartlandii nie są zbytnio miłe i ciężko się je o coś doprosić.

Ja będę miał już za 2 tygodnie
w Warszawie

kto nie znał kamila to niech sie nie wypowiada ja go dobrze znalam razem z moim meżem byl dobrym kolego kumplem przyjacielem zawsze był wesoły i pomocny mozna pyło na min polegać pisze i płacze bo takie bzdury o nim pisza co nie ktorzy serce boli i krwawi jak takie słowa sie czyta a to ze zginał to musiala być jakas przyczyna bo wiem ze bez przyczyny by sobie nic złego nie zrobił ja z moim męzem bardzo na tym ubolewamy ze straciliśmy takiego przyjaciela żadko sie tacy ludzie zdarzają zegnaj kamilu na zawsze jest ból i pustka w sercu bo juz do nas nie przyjedziesz i nam nie zaśpiewasz na sylwestra mam nadzieje że sie kiedyś zobaczymy tam po drugiej stronie

Brzeczyszczykiewicz zdecyduj się co chcesz powiedzieć w swoim poście Twój wulgaryzm po prostu świadczy o Tobie ,ale to pomijam. Uważasz ,że duże sklepy wabią pięknymi opakowaniami i sprzedają gówienka a za chwilę chwalisz wyroby z Biedronki i Ty sie uważasz za normalnego.. Każdy ma prawo mówić to co myśli i robić jak uważa lecz trzeba zawsze pamiętać o pewnej kulturze i poszanowaniu innych a nie ja to cacy a inni to be i macie robić tak jak ja pan i władca nakazuję to nie te czasy i nie ta epoka

nie mam kiedys w gazecie bylo ale mowie ci nie radze masz 17 lat i napewno cos znajdziesz
a mozesz tez sie przejsc na browar

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

A wy go wszyscy tak znacie i wogóle sorry ale gdybym go znała to bym napewno nie pisała o tym na forum lUDZIE ZASTANóWCIE SIę
Jedni pisza że go znali i zeby sie nie wypowiadać ...
a następni jakieś ploty puszczają ... no i po co nie masz swojego życia jego życie jego żona ich sprawa nie musisz na forum pisać

DO TYCH CO GO ZNALI : to przykre ale nie ignorujcie tych co wypisuja tu jakieś ploty bzdury o waszym Koledze bo zaraz jakaś powieść tu powstanie jak o jego życiu każdy coś dopowie

ZOSTAWCIE TEN TEMAT TO NIE JEST TEMAT NA PUBLICZNE FORUM

dziekuje bardzo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Odśnieżanie koparko-ładowarką, wyprzedź zimę zarezerwuj usługę przed śniegiem. Atrakcyjne ceny dla firm i spółdzielni mieszkaniowych.
tel. 692983928
auto-moto
Elektryka, elektronika samochodowa. Konwersja aut z USA, PL menu, diagnostyka komputerowa, naprawa airbag, abs, dpf, egr, tuning.
tel. 509065500
usługi
Wykopy ziemne, pospółka, żwiry, piasek, czarnoziem, mielony gruz betonowy. Przewozy naczepą niskopodwoziową. Rozbiórka budynków koparkami.
tel. 604446462
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org