czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co nas czeka w 2011r.

To życzę, niech Ci Bóg błogosławi, Kefas.
I Tobie Paplak-akwizytor, też życzę błogosławieństwa Boga.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co nas czeka w 2011r.

Ja ulicą nie jeżdżę, bo w tamtym roku prawie mnie jakiś staruch na Piłsudskiego przejechał. Oczywiście usłyszałam, że jak ja k**** jeżdżę (odpowiedź brzmi normalnie - przy krawężniku). W Łomży jeżdżą tak inteligentni ludzie, że strach wypuścić się rowerem po ulicy.

Mobile jak czytam twoje posty to rz...ć mi się chce. Przestań z tą autoreklamą. A twoje studio jest do d..y.
Zresztą jak 95% zakładów fryzjerskich, salonów, czy jak by ich tam nie nazwać w Łomży, jest do niczego.

Jednorazowa klientka!

Ja kupiłem w Cliffie chodzę 2 lata i jest ok:)

Takos

aha

na rynku od 10

No w Suwałkach jest "troszkę" bardziej niebezpiecznie :)

marcin135 jak możesz to podaj swojego meila, bo mam pytanie.

Kur..ja rowerem śmigam po chodnikach po 20/h i se slalomem wszystkich wymijam a jexdze prawie codziennie bo się tym jaram(wyczyny i te sprawy) ,nikt mi jeszcze mandatu nie wlepił za jade po chpodniku a jak by chciał to bym zredukował i mnie nie ma PROSTE

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Do: paplik
Spodziewałam się takiej reakcji od Ciebie. I wiem, że prawo w tej materii nie chroni nas przed impertynentami Twojej klasy. Ale czegoż nie zrobi niewychowany (...) dla kasy?
Nie myśl, że będziesz zawsze bezkarnie lżyć z naszej wiary i oczerniać naszych kapłanów. Któregoś dnia Administrator złoży filtr i nie zalogujesz się. Skończą się łatwe pieniądze.
I jeszcze jedno. "Żydowska gnida" nie jest z mojego repertuaru. Dla mnie jesteś ni-to, ni-tamto. Ani Polak, ani Żyd.

Zuza

"Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało" (E. Burke)

P.s. Mujsisz wiedzieć, że z cytatów Twojej twórczości z tego Forum dobry prawnik sporządzi dobrze uzasadniony pozew. I wtedy cytaty z postkomuszych brukowców niewiele Ci pomogą do uzasadnienia szkodzenia antykatolickimi fobiami.

Ja to nie wiem wy ogólnie wszyscy jesteście nie poważni, a najbardziej ty nicola, tylko dlatego że nie uznali ci jakiejś głupiej reklamacji to ty mścisz się na wszystkich i uważasz że to jest w porządku. Po prostu może na prawde twoja reklamacja nie miała podstaw, ale to nie powód żeby od razu oczerniać sklep i dziewczyny tam pracujące. Ja kupuję tam buty od początku istnienia tego sklepu i uwierz mi że nigdy nie reklamowałam butów tam kupionych. To zależy jeszcze od tego jak się buty użytkuje i jak o nie dba. ktoś może mieć te same buty dwa miesiące a inny trzy lata, więc trzeba sie zastanowić zanim rzuci się jakieś głpie oskarżenie. A poza tym buty w Cliffie nie różnią sie niczym od tych w klanie. Pochodzą od tego samego producenta, zakupione u tego samego przedstawiciela na Polske. Więc proszę, jeżeli czegoś nie wies to nie pisz !!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org