Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co nas czeka w 2011r. |
To życzę, niech Ci Bóg błogosławi, Kefas. I Tobie Paplak-akwizytor, też życzę błogosławieństwa Boga.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co nas czeka w 2011r. |
Ja ulicą nie jeżdżę, bo w tamtym roku prawie mnie jakiś staruch na Piłsudskiego przejechał. Oczywiście usłyszałam, że jak ja k**** jeżdżę (odpowiedź brzmi normalnie - przy krawężniku). W Łomży jeżdżą tak inteligentni ludzie, że strach wypuścić się rowerem po ulicy.
|
|
Mobile jak czytam twoje posty to rz...ć mi się chce. Przestań z tą autoreklamą. A twoje studio jest do d..y. Zresztą jak 95% zakładów fryzjerskich, salonów, czy jak by ich tam nie nazwać w Łomży, jest do niczego. Jednorazowa klientka!
|
|
Ja kupiłem w Cliffie chodzę 2 lata i jest ok:) Takos
|
|
aha
|
|
na rynku od 10
|
|
No w Suwałkach jest "troszkę" bardziej niebezpiecznie :)
|
|
marcin135 jak możesz to podaj swojego meila, bo mam pytanie.
|
|
Kur..ja rowerem śmigam po chodnikach po 20/h i se slalomem wszystkich wymijam a jexdze prawie codziennie bo się tym jaram(wyczyny i te sprawy) ,nikt mi jeszcze mandatu nie wlepił za jade po chpodniku a jak by chciał to bym zredukował i mnie nie ma PROSTE Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Do: paplik Spodziewałam się takiej reakcji od Ciebie. I wiem, że prawo w tej materii nie chroni nas przed impertynentami Twojej klasy. Ale czegoż nie zrobi niewychowany (...) dla kasy? Nie myśl, że będziesz zawsze bezkarnie lżyć z naszej wiary i oczerniać naszych kapłanów. Któregoś dnia Administrator złoży filtr i nie zalogujesz się. Skończą się łatwe pieniądze. I jeszcze jedno. "Żydowska gnida" nie jest z mojego repertuaru. Dla mnie jesteś ni-to, ni-tamto. Ani Polak, ani Żyd. Zuza "Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało" (E. Burke) P.s. Mujsisz wiedzieć, że z cytatów Twojej twórczości z tego Forum dobry prawnik sporządzi dobrze uzasadniony pozew. I wtedy cytaty z postkomuszych brukowców niewiele Ci pomogą do uzasadnienia szkodzenia antykatolickimi fobiami.
|
|
Ja to nie wiem wy ogólnie wszyscy jesteście nie poważni, a najbardziej ty nicola, tylko dlatego że nie uznali ci jakiejś głupiej reklamacji to ty mścisz się na wszystkich i uważasz że to jest w porządku. Po prostu może na prawde twoja reklamacja nie miała podstaw, ale to nie powód żeby od razu oczerniać sklep i dziewczyny tam pracujące. Ja kupuję tam buty od początku istnienia tego sklepu i uwierz mi że nigdy nie reklamowałam butów tam kupionych. To zależy jeszcze od tego jak się buty użytkuje i jak o nie dba. ktoś może mieć te same buty dwa miesiące a inny trzy lata, więc trzeba sie zastanowić zanim rzuci się jakieś głpie oskarżenie. A poza tym buty w Cliffie nie różnią sie niczym od tych w klanie. Pochodzą od tego samego producenta, zakupione u tego samego przedstawiciela na Polske. Więc proszę, jeżeli czegoś nie wies to nie pisz !!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |