Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie wykształcenie ma J.Babiel? |
wyjazd z kauflanda dla dostawców
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie wykształcenie ma J.Babiel? |
albo własnie przejscie dla pieszych
|
|
17.18 ty jakiś chory na łeb?
|
|
co to jest ?? jaki gatunek muzyczny hh ??
|
|
Okruszek to najgorsza piekarnia. Pieczywo jest beee
|
|
Witam Czy ktoś wie gdzie w Łomży lub okolicy (do 20km) można pojeździć/wypożyczyć quady. Ewentualnie jakiś telefon kontaktowy/cena... NIE INTERESUJĄ mnie gokardy. Proszę o nie pisanie nie na temat i jakiś bzdur. Bo każdy post mówi tylko jaki jest autor. Pozdrawiam serdecznie. Z góry dziękuje .
|
|
rafi25...jak masz taki problem z psim gownem...to zaprotestuj, ze pieniadze z podatku na psa(100zl/psa)jest zle dysponowany...i powinno sie zatrudnic kogos kto by specialnym oprzyrządowaniem skrocil twe męki...mam na mysli np motor...z pompa ssaca szpenio - człenio!!!!
|
|
teraz to jest dziwnie... jak ktos chce zobaczyc wszystkich to chyba kameru musi poustawiac wszedzie z kontrola ruchu... zeby kamery sledzily samochody... to raz... a juz jak ktos chce byc na kazdym odcinku to tez nie moze... bo tak to jest zorganizowane, ze brak pojecia...
|
|
jedz na sikorskiego tam kiedys byly klady w komisie moze dalej sa
|
|
Witam Szukam dobrego kamerzysty z łomży. Czy mogłabym prosić o namiary na Adama Kamińskiego którego polecasz. Z góry dziękuję.
|
|
Chciałabym również prosić o jakiś namiar na Artura Kalinowskiego.
|
|
Hahahaha żal.pl tu możesz się wykazać to strona dla takich ludzi.
|
|
Sluchaj to co masz wypozyczyc i np za godzinke jazdy zaplacic przypuscmy 60 zlotych. Dajmy na to ze chcialbys z tej atrakcji korzystac 3 razy w miesiacu daje to nam 180 zlotych wiec mysle ze lepiej wziac na raty takiego quada i smigac a w okolicy lomzy jest duzo miejsc do pojezdzenia. Takie jest moje zdanie
|
|
koszt dobrego klada to ok 20-30k(oczywiscie uzywany i nie pisze tutaj o pojemnosciach 250 lub h..j wie jakiej firmy) za ta cene wole kupic sobie motorek badz samochod
|
|
Za Zambrowem jak kierujesz się na Warszawe jest gostek, który sprzedaje i wypożycza quady.
|
|
Ten j****y 19 latek może mieć już 5 osób na sumieniu bo ojciec tych 3 dziewczyn zmarł na zawał jak się dowiedział o tej tragedii.. ehm :(
|
|
zalezy co kto rozumie przez pojecie NAJLEPSZY... taki ktory najbardziej olewa przedmiot i wstawia kazdemu 3-byle tylko nie bawic sie w zaliczenia, a na jego wyklady nie trzeba chodzic, bo i tak niczego ciekawego sie nie dowiemy CZY taki,ktory robi mase zaliczen,jest wymagajacy,ale na ktorego wykladach czegos sie nauczymy?
|
|
A czego się spodziewałeś, że znajdziesz? To się nazywa 100% trafność.
|
|
był ktos w koncuy? jak sie podobało jak wrazenia i jakie ceny? pozdrawiam
|
|
...
|
|
potwierdzam to co napisał rafic25 o martin8421 P.S. Głupich nie sieją http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Do martin8421: Lepiej zmowilbys "Wieczny odpoczynek..." za zmarle dziewczyny niz szukal "ciekawostek" w takich tragicznych tematach:-(
|
|
dzieki rafic25...ale ja juz wyzej pisalem(czytaj uwazniej), ze mam prace...i druga sprawa...nie masz prawa wyznaczac komus TO CO MA ROBIC!! von chrupka
|
|
masz racje pilotka
|
|
zapowiedzi to opłata dobrowolna, ja osobiście dałem 200pln, bo na tyle było mnie stać, ale jak widziałem w zeszycie w którym coś tam proboszcz zapisywał to 90% wpłat było 50pln. ponad dwa lata temu nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
miesiac temu 150 i nie była to opłata dobrowolna tylko podany cennik ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Orientuje sie ktos gdzie mozna wynajac bryczke do slubu? Albo znacie moze kogos kto taka bryczke posiada i jest w stanie wyporzyczyc? Klub Carino odpada,bo troche drogo sobie zycza...
|
|
haha troche ci sie dupka spięła,co? <lol>
|
|
Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich
|
|
jeśli interesują was szczegóły zapraszamy na stronkę poświęconą JUWENALIOM tam będą dodawane wszelkie informacje, co prawda narazie jest w trakcie tworzenia, ale jak tylko będzie gotowa i kompletna dam znać. www.juwenalia.lomza.pl
|
|
Tak się składa,że byłem w poniedziałek w Grajewie i w Szczuczynie.W Grajewie widziałem to co jeszcze w piątek rano było polonezem.Leży to na placu za komendą policji a wygląda tak jakby jakieś monstrum pogniotło go w łapach.W Szczuczynie zaś rozmawiałem z jedną kobietą, która była w kaplicy pogrzebowej w Grajewie i widziała wszystkie ciała.To nieprawda,że ojciec nie żyje.Przestańcie spekulować!Tak samo jak to,że winna była dziewczyna z poloneza.Gostek,który walnął w nie renówką jechał jak wariat.Licznik zatrzymał się na 130 km/h.Cztery razy podchodził do egzaminu na prawko a samochód był jego ciotki.Ma 19 lat.Miejsce,w którym zdażył się wypadek jest bardzo niebezpieczne.W ubiegłym roku w tym samym miejscu żonę mojego znajomego,która skręcała w tą samą drogę walnął w tył facet ciężarówką.Miała więcej szczęścia,bo poszła na barierę.Samochód do kasacji.Siła uderzenia była tak duża,że wyrwało fotel kierowcy z podłogi a radio,które wyrwało się z pulpitu rozwaliło się o tylne drzwi bo to był bus.
|
|
Bartes-pastwisko dla psów?Wiesz co to jest pastwisko?Może pomyliłeś z polem lub placem ha ha
|
|
dzis tez leciało po 22 i tak juz od jakiegos czasu :)
|
|
UFO?
|
|
Damian_ŁKS temat już był. W 90% to samoloty z Mińska Mazowieckiego przelatują.
|
|
Do Margo!! Jak poszedł test-opisz swoje spostrzezenia. Miałas juz telefon o wyniku testu ?
|
|
Ojciec żyje do dziś jedenie matka była w śpiądce i chyba jest do dzisiaj.
|
|
a ile bierze za strone?
|
|
renciści i emeryci chyba ;d
|
|
Przyjadę obejrzę. koniczyna
|
|
Co prawda nie codziennie w Łomży jakieś budynki ulegają zawaleniu. W związku z tym wydaje mi się że ludzie powodowani chęcią sensacji rozkręcają wielki szum wokół tego zawalenia. Jeszcze trochę a będzie można odnieść wrażenie że to taki nasz rodzimy Word Trade Center. Szczęśliwie nikomu nic się nie stało i to jest najważniejsze. Niemniej jednak w Łomży jest kilka budynków w zdecydowanie gorszym stanie, więc może ten wypadek da komuś do myślenia. Choć znając nasze realia dopiero jak ktoś zginie zaczną szukać winnego i uskuteczniać spychologie tzn. jeden na drugiego.
|
|
wiecie co temat wcale nie jest zabawny- przeciwnie, ale jak czytam wypowiedzi niektórych z Was to zwyczajnie nie mogę się powstrzymać od śmiechu
|
|
basia dziwne ale koleżance prezes po wielkich negocjacjach zaoferował podwyzke do 1300zł stanowisko fakturzystka,kasjerka.na zawołanie od rana do wieczora i odwrotnie heh ps niewytrzymała warunków i łagodnie powiem odszedła :)
|
|
a na majowke jest cos w jamie organizowane?:) bo bylabym chetna;d
|
|
a może samemu warto spróbować:) zawsze jakoś Ci wyjdzie, są gotowe zestawy do obszywania kierownic:) nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
Fakt ładnie obszywa - ale jakość tej skóry to lipa, po 3 miesiącach tak się wyciera, że lepiej chyba kupić kierownice na allegro bez skóry.
|
|
re genia chyba 1700,- a nie 17000,- Jeśłi to prawda to jedyną osobą która na tym biznesie zarobi jest właściciel kamienicy. Wynajmujący oprócz siwizny na jajach i mokrej szmaty dzień dnia na głowie niczego się nie dorobi.
|
|
Iwona co ty za głupoty pie........ WC męskie na 2 osoby, w lokalu gdzie wpuszcza się ponad 400 osób, chyba sobie żartujesz. Dziwie sie tylko okolicznym sklepom - szczą po murach a im to nie przeszkadza. Nie wiem jak to jest z obsługą, ale nie pierwszy raz widziałem zataczającego sie pana w okularkach za barem. Kultura powiadasz - niezła rzeczywiście.
|
|
Faktycznie poniosły mnie trochę nerwy i przesadziłem ze słownictwem za co dziennikarza przepraszam. Meritum sprawy doskonale jednak czuje Vlad i proszę o zapoznanie się z jego wypowiedziami. Pewien poziom obowiązuje, zwłaszcza na portalu, który ma ambicje być regionalnym liderem. nie czyń drugiemu co tobie niemiłe
|
|
[*][*][*][*][*][*][*][*]
|
|
Rozmowa z pania psycholog byla calkiem calkiem. Na poczatku zapytala jak wrazenia po tescie. Pozniej porosila mnie o autoprezentację, nastepnie zdawala pytania : dlaczego do Policji, gdzie chcialabym pracowac w przyszlosci jak zostane przyjeta, na czym polega praca w prewencji.... hmm.. co jeszcze?! kazala wymiec kilka cerch ktore beda przydatne w sluzbie...podac kilka swoich wad. opisac swoje zaintersowania. bylo kilka pytan w stylu: jak radze sobie ze stresem, co ostatnio mnie zdenerwoało, jak reaguje na krytyke innych osob, jak poradzilabym sobie w sytuacji konfliktu z szefem... hmmm...jak poradzilabym sobie z wylegitymowaniem pijanego :D heheh takie "łooo" xP Dziaijs bylam na KWP z ankieta. dali mi sierowania na badania :)) Powodzenia wszystkim kandydatom do Policji ;****
|
|
Do Grey'a! jak poszło???? zaliczone badanko??? sluchajcie to na piwo tzreba by bylo pojsc...przyszli funkcjonariusze Policji łączcie sie :D
|
|
Ta sprawa daje wiele do myślenia... szczególnie temu rocznikowi... Może więc następnym razem kiedy mamy zamiar kogos zranic lub upokorzyć pomyślmy 2 razy. Te zachowanie świadczy o tym, że niebyło jej łatwo... P.S. Aby Bóg Ci to wybaczył.[*] Damian.
|
|
zabrakło prezesowi argumentów i się obruszył :) zapomniał chłopina ,ze nie jest w firmie . Tyle lat a ty dalej tkwisz za murzynami obudż się wreszcie, czas się zmienić,rozumiem przyzwyczajenia itd ale to juz nie te dawne czasy :) ps a po drugie nie zgrywaj chwata bo wystarczy cię przycisnąć a stajesz się miękki
|
|
w sklepie elektronicznym koło Dekady- dawniej Pod Łosiem... obok MC.Skłodowskiej
|
|
Eduardo wiziałeś a nie wezwałeś policji???
|
|
policja zostala wezwana ale z conajmniej 8 osob zostalo zlapanych tylko dwoch najwiecej nacpanych skurwieli.reszta uciekla. powinien byc monitoring w tamtym miejscu...
|
|
Chciałbym się potpytać jak zablokować te reklamy które ciągle wyskakują na 4lomza po kazdym ruchu jaki zrobie na tej stronie.strasznie mnie to drażni i przeszkadza.czy ktoś wie jak to zrobic???z góry dziekuje
|
|
Startujesz do programu REKRUT czy KADET ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No niedaleko mnie robili coś z kanalizacją panowie w pomarańczowych kombinezonach z napisem na plecach 'zieja' to musze przyznać, że kończyli czasem nawet o 21.30..
|
|
Do pilotki i Bartusi20: Ciekawe po ilu miesiącach ten ciężar o którym mówicie z niego spadnie w pierdlu. Strzelam ze albo juz opadł ,albo po pierwszych dwóch latach zapomni za co siedzi, no chyba ze chłopaki z pod celi mu o tym będą przypominali jak sie dowiedzą że z dzieciaka siedzi. sorry ale wiezienie rzadko komus rozumu do głowy kładą
|
|
http://pl.youtube.com/ - kolo szukaj jest przeslij film... wypisujesz nazwe...dodajesz opis i wypisujesz tagi...dalej dajesz film... max ma miec 100mb i 10 minut
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |