czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakie wykształcenie ma J.Babiel?

wyjazd z kauflanda dla dostawców

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakie wykształcenie ma J.Babiel?

albo własnie przejscie dla pieszych

17.18 ty jakiś chory na łeb?

co to jest ?? jaki gatunek muzyczny hh ??

Okruszek to najgorsza piekarnia. Pieczywo jest beee

Witam

Czy ktoś wie gdzie w Łomży lub okolicy (do 20km) można pojeździć/wypożyczyć quady. Ewentualnie jakiś telefon kontaktowy/cena...

NIE INTERESUJĄ mnie gokardy.
Proszę o nie pisanie nie na temat i jakiś bzdur. Bo każdy post mówi tylko jaki jest autor.

Pozdrawiam serdecznie.
Z góry dziękuje .

rafi25...jak masz taki problem z psim gownem...to zaprotestuj, ze pieniadze z podatku na psa(100zl/psa)jest zle dysponowany...i powinno sie zatrudnic kogos kto by specialnym oprzyrządowaniem skrocil twe męki...mam na mysli np motor...z pompa ssaca

szpenio - człenio!!!!

teraz to jest dziwnie... jak ktos chce zobaczyc wszystkich to chyba kameru musi poustawiac wszedzie z kontrola ruchu... zeby kamery sledzily samochody... to raz... a juz jak ktos chce byc na kazdym odcinku to tez nie moze... bo tak to jest zorganizowane, ze brak pojecia...

jedz na sikorskiego tam kiedys byly klady w komisie moze dalej sa

Witam
Szukam dobrego kamerzysty z łomży. Czy mogłabym prosić o namiary na Adama Kamińskiego którego polecasz.
Z góry dziękuję.

Chciałabym również prosić o jakiś namiar na Artura Kalinowskiego.

Hahahaha żal.pl tu możesz się wykazać to strona dla takich ludzi.

Sluchaj to co masz wypozyczyc i np za godzinke jazdy zaplacic przypuscmy 60 zlotych. Dajmy na to ze chcialbys z tej atrakcji korzystac 3 razy w miesiacu daje to nam 180 zlotych wiec mysle ze lepiej wziac na raty takiego quada i smigac a w okolicy lomzy jest duzo miejsc do pojezdzenia. Takie jest moje zdanie

koszt dobrego klada to ok 20-30k(oczywiscie uzywany i nie pisze tutaj o pojemnosciach 250 lub h..j wie jakiej firmy) za ta cene wole kupic sobie motorek badz samochod

Za Zambrowem jak kierujesz się na Warszawe jest gostek, który sprzedaje i wypożycza quady.

Ten j****y 19 latek może mieć już 5 osób na sumieniu bo ojciec tych 3 dziewczyn zmarł na zawał jak się dowiedział o tej tragedii..

ehm :(

zalezy co kto rozumie przez pojecie NAJLEPSZY...
taki ktory najbardziej olewa przedmiot i wstawia kazdemu 3-byle tylko nie bawic sie w zaliczenia, a na jego wyklady nie trzeba chodzic, bo i tak niczego ciekawego sie nie dowiemy CZY taki,ktory robi mase zaliczen,jest wymagajacy,ale na ktorego wykladach czegos sie nauczymy?

A czego się spodziewałeś, że znajdziesz? To się nazywa 100% trafność.

był ktos w koncuy? jak sie podobało jak wrazenia i jakie ceny?
pozdrawiam

...

potwierdzam to co napisał rafic25 o martin8421

P.S. Głupich nie sieją

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Do martin8421:

Lepiej zmowilbys "Wieczny odpoczynek..." za zmarle dziewczyny niz szukal "ciekawostek" w takich tragicznych tematach:-(

dzieki rafic25...ale ja juz wyzej pisalem(czytaj uwazniej), ze mam prace...i druga sprawa...nie masz prawa wyznaczac komus TO CO MA ROBIC!!

von chrupka

masz racje pilotka

zapowiedzi to opłata dobrowolna, ja osobiście dałem 200pln, bo na tyle było mnie stać, ale jak widziałem w zeszycie w którym coś tam proboszcz zapisywał to 90% wpłat było 50pln. ponad dwa lata temu

nie czyń drugiemu co tobie niemiłe

miesiac temu 150 i nie była to opłata dobrowolna tylko podany cennik

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Orientuje sie ktos gdzie mozna wynajac bryczke do slubu? Albo znacie moze kogos kto taka bryczke posiada i jest w stanie wyporzyczyc? Klub Carino odpada,bo troche drogo sobie zycza...

haha

troche ci sie dupka spięła,co? <lol>

Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich

jeśli interesują was szczegóły zapraszamy na stronkę poświęconą JUWENALIOM tam będą dodawane wszelkie informacje, co prawda narazie jest w trakcie tworzenia, ale jak tylko będzie gotowa i kompletna dam znać.

www.juwenalia.lomza.pl

Tak się składa,że byłem w poniedziałek w Grajewie i w Szczuczynie.W Grajewie widziałem to co jeszcze w piątek rano było polonezem.Leży to na placu za komendą policji a wygląda tak jakby jakieś monstrum pogniotło go w łapach.W Szczuczynie zaś rozmawiałem z jedną kobietą, która była w kaplicy pogrzebowej w Grajewie i widziała wszystkie ciała.To nieprawda,że ojciec nie żyje.Przestańcie spekulować!Tak samo jak to,że winna była dziewczyna z poloneza.Gostek,który walnął w nie renówką jechał jak wariat.Licznik zatrzymał się na 130 km/h.Cztery razy podchodził do egzaminu na prawko a samochód był jego ciotki.Ma 19 lat.Miejsce,w którym zdażył się wypadek jest bardzo niebezpieczne.W ubiegłym roku w tym samym miejscu żonę mojego znajomego,która skręcała w tą samą drogę walnął w tył facet ciężarówką.Miała więcej szczęścia,bo poszła na barierę.Samochód do kasacji.Siła uderzenia była tak duża,że wyrwało fotel kierowcy z podłogi a radio,które wyrwało się z pulpitu rozwaliło się o tylne drzwi bo to był bus.

Bartes-pastwisko dla psów?Wiesz co to jest pastwisko?Może pomyliłeś z polem lub placem ha ha

dzis tez leciało po 22 i tak juz od jakiegos czasu :)

UFO?

Damian_ŁKS temat już był. W 90% to samoloty z Mińska Mazowieckiego przelatują.

Do Margo!!
Jak poszedł test-opisz swoje spostrzezenia.
Miałas juz telefon o wyniku testu ?

Ojciec żyje do dziś jedenie matka była w śpiądce i chyba jest do dzisiaj.

a ile bierze za strone?

renciści i emeryci chyba ;d

Przyjadę obejrzę.

koniczyna

Co prawda nie codziennie w Łomży jakieś budynki ulegają zawaleniu. W związku z tym wydaje mi się że ludzie powodowani chęcią sensacji rozkręcają wielki szum wokół tego zawalenia. Jeszcze trochę a będzie można odnieść wrażenie że to taki nasz rodzimy Word Trade Center.
Szczęśliwie nikomu nic się nie stało i to jest najważniejsze. Niemniej jednak w Łomży jest kilka budynków w zdecydowanie gorszym stanie, więc może ten wypadek da komuś do myślenia. Choć znając nasze realia dopiero jak ktoś zginie zaczną szukać winnego i uskuteczniać spychologie tzn. jeden na drugiego.

wiecie co temat wcale nie jest zabawny- przeciwnie, ale jak czytam wypowiedzi niektórych z Was to zwyczajnie nie mogę się powstrzymać od śmiechu

basia dziwne ale koleżance prezes po wielkich negocjacjach zaoferował podwyzke do 1300zł stanowisko fakturzystka,kasjerka.na zawołanie od rana do wieczora i odwrotnie heh
ps niewytrzymała warunków i łagodnie powiem odszedła :)

a na majowke jest cos w jamie organizowane?:) bo bylabym chetna;d

a może samemu warto spróbować:) zawsze jakoś Ci wyjdzie, są gotowe zestawy do obszywania kierownic:)

Fakt ładnie obszywa - ale jakość tej skóry to lipa, po 3 miesiącach tak się wyciera, że lepiej chyba kupić kierownice na allegro bez skóry.

re genia

chyba 1700,- a nie 17000,-

Jeśłi to prawda to jedyną osobą która na tym biznesie zarobi jest właściciel kamienicy. Wynajmujący oprócz siwizny na jajach i mokrej szmaty dzień dnia na głowie niczego się nie dorobi.

Iwona co ty za głupoty pie........ WC męskie na 2 osoby, w lokalu gdzie wpuszcza się ponad 400 osób, chyba sobie żartujesz. Dziwie sie tylko okolicznym sklepom - szczą po murach a im to nie przeszkadza. Nie wiem jak to jest z obsługą, ale nie pierwszy raz widziałem zataczającego sie pana w okularkach za barem. Kultura powiadasz - niezła rzeczywiście.

Faktycznie poniosły mnie trochę nerwy i przesadziłem ze słownictwem za co dziennikarza przepraszam. Meritum sprawy doskonale jednak czuje Vlad i proszę o zapoznanie się z jego wypowiedziami. Pewien poziom obowiązuje, zwłaszcza na portalu, który ma ambicje być regionalnym liderem.

[*][*][*][*][*][*][*][*]

Rozmowa z pania psycholog byla calkiem calkiem. Na poczatku zapytala jak wrazenia po tescie. Pozniej porosila mnie o autoprezentację, nastepnie zdawala pytania : dlaczego do Policji, gdzie chcialabym pracowac w przyszlosci jak zostane przyjeta, na czym polega praca w prewencji.... hmm.. co jeszcze?! kazala wymiec kilka cerch ktore beda przydatne w sluzbie...podac kilka swoich wad. opisac swoje zaintersowania. bylo kilka pytan w stylu: jak radze sobie ze stresem, co ostatnio mnie zdenerwoało, jak reaguje na krytyke innych osob, jak poradzilabym sobie w sytuacji konfliktu z szefem... hmmm...jak poradzilabym sobie z wylegitymowaniem pijanego :D heheh takie "łooo" xP

Dziaijs bylam na KWP z ankieta. dali mi sierowania na badania :))

Powodzenia wszystkim kandydatom do Policji ;****

Do Grey'a!

jak poszło???? zaliczone badanko???

sluchajcie to na piwo tzreba by bylo pojsc...przyszli funkcjonariusze Policji łączcie sie :D

Ta sprawa daje wiele do myślenia... szczególnie temu rocznikowi... Może więc następnym razem kiedy mamy zamiar kogos zranic lub upokorzyć pomyślmy 2 razy. Te zachowanie świadczy o tym, że niebyło jej łatwo...

P.S. Aby Bóg Ci to wybaczył.[*]

Damian.

zabrakło prezesowi argumentów i się obruszył :)

zapomniał chłopina ,ze nie jest w firmie .

Tyle lat a ty dalej tkwisz za murzynami obudż się wreszcie, czas się zmienić,rozumiem przyzwyczajenia itd ale to juz nie te dawne czasy :)

ps a po drugie nie zgrywaj chwata bo wystarczy cię przycisnąć a stajesz się miękki

w sklepie elektronicznym koło Dekady- dawniej Pod Łosiem... obok MC.Skłodowskiej

Eduardo wiziałeś a nie wezwałeś policji???

policja zostala wezwana ale z conajmniej 8 osob zostalo zlapanych tylko dwoch najwiecej nacpanych skurwieli.reszta uciekla. powinien byc monitoring w tamtym miejscu...

Chciałbym się potpytać jak zablokować te reklamy które ciągle wyskakują na 4lomza po kazdym ruchu jaki zrobie na tej stronie.strasznie mnie to drażni i przeszkadza.czy ktoś wie jak to zrobic???z góry dziekuje

Startujesz do programu REKRUT czy KADET ?

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

No niedaleko mnie robili coś z kanalizacją panowie w pomarańczowych kombinezonach z napisem na plecach 'zieja' to musze przyznać, że kończyli czasem nawet o 21.30..

Do pilotki i Bartusi20:

Ciekawe po ilu miesiącach ten ciężar o którym mówicie z niego spadnie w pierdlu.

Strzelam ze albo juz opadł ,albo po pierwszych dwóch latach zapomni za co siedzi, no chyba ze chłopaki z pod celi mu o tym będą przypominali jak sie dowiedzą że z dzieciaka siedzi.

sorry ale wiezienie rzadko komus rozumu do głowy kładą

http://pl.youtube.com/ - kolo szukaj jest przeslij film... wypisujesz nazwe...dodajesz opis i wypisujesz tagi...dalej dajesz film... max ma miec 100mb i 10 minut

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org