czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Handel zamienny w Łomży, czyli jak nie sprzedać zięcia....

Czy w takim biurze nie powinny być zatrudnione osoby niepełnosprawne, które znają problematykę i rozumieją potrzeby osób niepełnosprawnych!
Najlepiej wsadzić typowe biurwy, które nie robią nic!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Handel zamienny w Łomży, czyli jak nie sprzedać zięcia....

p.s.2
nie jeden dojrzały okazał sie zielonym jabłkiem schowanym przed słońcem za zielonym listkiem,wiec sama wiesz posuwało Ciebie zielone jabłko które wisiało tylko na dojrzałym drzewie wśród dojrzałych owoców!!!

;)))))) idziem orać hahaha!!!

hej! jezeli widzial ktos jak tluka kierowce mpk na bawelnie obok Alexa o godz 22.00 30kwietnia2008 to niech smialo cos pisze. moze jakies nazwiska?? bylo tam okolo 10 szczyli i niezle stlukli kierowce tylko za to ze zwrocil im uwage jak dobierali mu sie do autobusu. kurestwo nie zna granic, powinnismy tepic takich zwyrodnialcow!!!!!!!!!!!!!!!!!

Basia skończ wreszcie tę farsę pokazałaś się jako głupek i głupkiem pozostaniesz jeżeli nie masz nic mądrego do powiedzenia to po prostu się nie wypowiadaj i jedź już sobie jak masz jechać szerokiej drogi...

dokladnie Franio11. niestety policja musi jeszcze chronic takich cweli na meczech zeby nie dostali od innych cweli z innego miasta.dla mnie to na kazdy mecz powinni kazdemu kapturowcowi dawac do lapy jakis kij i sami by sie wytlukli na stadionie skurwiele. jeden albo dwa mecze w wojewodztwie, pare pogrzebow i bylo by mniej kurestwa. pisze tak bo wygladali oni na jakichs pomeczowych imprezowiczow. nie obrazajac normalnych kibicow, ktorzy lubia pilke a nie bojki (szacuneczek dla nich)!!

Świetna robota!!!!! Bardzo ładnie zmontowane. W czym to robiłeś?:)

http://www.4lomza.pl/index.php?k=210

panowie za duzo chęb gró, a jak chcesz isc na gline to w budowlance jest liceum o profilu policyjnym

Jedyna rada to odpowiadac tak jak odpowiadalas na tescie, mnie np. prosila o spracyzowanie o co mi chodzilo, gdy napisalam to a tamto...tak wiec trzeba umiec wyjasnic, bez zbednego zastanawiania sie, bo wtedy uzna ze odpowiadalas nie zgodnie z prawda, Staraj sie zeby odpowiadac pewnie, w miare szybko. Aha i przypomnij sobie co mowilas u psychologa po MS... bo moze maja jakies notatki, ktore przekazuja sobie...a Twoje wypowiedzi powinny byc takie same, czy chpciaz zblizone do tego o czym mowilas wczesniej :)

Wiesz jak sie denerowalam gdy juz po rozmowie poprosila zebym zaczekala na korytarzu na wyniki.... uffff myslalam ze mnie uwaliła :P

Trzymam kciuki:)

Mam pytanie ... Czy nie miałby ktoś do odsprzedania odwązników do sztangii .. ?? od bym prosił na gg 5044871 z góry dzieki

wolal bym isć do dorgowki... jezdzić ściigaczem.. fajne furki teraz mają:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org