Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Handel zamienny w Łomży, czyli jak nie sprzedać zięcia.... |
Czy w takim biurze nie powinny być zatrudnione osoby niepełnosprawne, które znają problematykę i rozumieją potrzeby osób niepełnosprawnych! Najlepiej wsadzić typowe biurwy, które nie robią nic!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Handel zamienny w Łomży, czyli jak nie sprzedać zięcia.... |
p.s.2 nie jeden dojrzały okazał sie zielonym jabłkiem schowanym przed słońcem za zielonym listkiem,wiec sama wiesz posuwało Ciebie zielone jabłko które wisiało tylko na dojrzałym drzewie wśród dojrzałych owoców!!!
|
|
;)))))) idziem orać hahaha!!!
|
|
hej! jezeli widzial ktos jak tluka kierowce mpk na bawelnie obok Alexa o godz 22.00 30kwietnia2008 to niech smialo cos pisze. moze jakies nazwiska?? bylo tam okolo 10 szczyli i niezle stlukli kierowce tylko za to ze zwrocil im uwage jak dobierali mu sie do autobusu. kurestwo nie zna granic, powinnismy tepic takich zwyrodnialcow!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Basia skończ wreszcie tę farsę pokazałaś się jako głupek i głupkiem pozostaniesz jeżeli nie masz nic mądrego do powiedzenia to po prostu się nie wypowiadaj i jedź już sobie jak masz jechać szerokiej drogi...
|
|
dokladnie Franio11. niestety policja musi jeszcze chronic takich cweli na meczech zeby nie dostali od innych cweli z innego miasta.dla mnie to na kazdy mecz powinni kazdemu kapturowcowi dawac do lapy jakis kij i sami by sie wytlukli na stadionie skurwiele. jeden albo dwa mecze w wojewodztwie, pare pogrzebow i bylo by mniej kurestwa. pisze tak bo wygladali oni na jakichs pomeczowych imprezowiczow. nie obrazajac normalnych kibicow, ktorzy lubia pilke a nie bojki (szacuneczek dla nich)!!
|
|
Świetna robota!!!!! Bardzo ładnie zmontowane. W czym to robiłeś?:)
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?k=210
|
|
panowie za duzo chęb gró, a jak chcesz isc na gline to w budowlance jest liceum o profilu policyjnym
|
|
Jedyna rada to odpowiadac tak jak odpowiadalas na tescie, mnie np. prosila o spracyzowanie o co mi chodzilo, gdy napisalam to a tamto...tak wiec trzeba umiec wyjasnic, bez zbednego zastanawiania sie, bo wtedy uzna ze odpowiadalas nie zgodnie z prawda, Staraj sie zeby odpowiadac pewnie, w miare szybko. Aha i przypomnij sobie co mowilas u psychologa po MS... bo moze maja jakies notatki, ktore przekazuja sobie...a Twoje wypowiedzi powinny byc takie same, czy chpciaz zblizone do tego o czym mowilas wczesniej :) Wiesz jak sie denerowalam gdy juz po rozmowie poprosila zebym zaczekala na korytarzu na wyniki.... uffff myslalam ze mnie uwaliła :P Trzymam kciuki:)
|
|
Mam pytanie ... Czy nie miałby ktoś do odsprzedania odwązników do sztangii .. ?? od bym prosił na gg 5044871 z góry dzieki
|
|
wolal bym isć do dorgowki... jezdzić ściigaczem.. fajne furki teraz mają:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |