Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wypływa |
Ty RODMIESCIE polonisto !!! Popełniam błędy Dlatego nie pcham się do żadnej redakcji !!! A jak tak Ciebie to tak rusza i wiesz jak co się pisze to zapytaj może mają etat w 4lomza !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wypływa |
Niedawno w Szepietowie były targi. Wybór ogromny, ceny jak wszędzie, fachowe doradztwo. Trochę daleko, ale warto się wybrać.
|
|
Opałowy prawie wszędzie na prymie, BP, statoil, Kurpiewski Jak kupujesz duże ilości np 1000 l, to po 2,88 za litr u kurpiewskiego
|
|
witam, poszukuję dobrego adwokata, który poprowadziłbym sprawę rozwodową z podział majatku. Kogo polecacie i jakie są wasze opinie o łomżyńskich koncelariach, jeżeli chodzi o sprawy rozwodowe.
|
|
genia ty widocznie nie rozumiesz slowa selekcja. To nie znaczy ze kazdy ma byc w pantofelkach i garniturze, wtedy to bysmy wygladali jak na weselu.
|
|
Sie za młodu z byle kim stukało to teraz wspominają a nie gadają hahahahahaha
|
|
niestety, nie mam kontaktu z Panem Prezydentem :) łatwiej byłoby porozmawiać z Panem Prezesem o tym w jak niemiły sposób zachowują się Panie, które zatrudniono do udzielania pomocy ON. Z tym, że to nie Prezes PFRON płaci im wynagrodzenia, a właśnie Prezydent Miasta Łomża i to On powinien interweniować. Stąd moja sugestia napisania skargi do Prezydenta z poinformowaniem Prezesa.
|
|
Sugestia jak najbardziej słuszna. Powodzenia!!!!!!!
|
|
Dosłownie zero podwyżek!!! Zero powołania ,zero wiedzy ,zero kultury!!! Jak im nie pasuje to niech się zwolnią i dadzą pracować tym prawdziwym lekarzom!!!
|
|
Radzę też omijać dużą stację na początku Nowogrodu. Oszukano mnie kiedyś za 100 zł. wlano mi 10 l. ON. Szef ze Szczytna prowadził długie dochodzenie zakończone powodzeniem ale dla nich.
|
|
Cos slyszalem ze we wrzesniu, czy sierpniu - jak wlasciciel wyjdzie z wojska - bo teraz to jego siostra to szykuje.
|
|
dokładnie...wiadomo, ze nie będą jeździć normalniej...to już zależy od charakteru... ale będzie ich mniej...i może ta ilość niezdanych egzaminów będzie przestroga dla przyszłych osób chcących jeździć kosiarkami rudy błazen z druhem
|
|
"Polska": Ile razy bawiłem się w nieskromne zabawy z kolegą? Ile razy zachowywałam się nieskromnie przy ubieraniu i rozbieraniu? Ile razy podglądałem starszych? Na takie pytania muszą odpowiadać ośmiolatki ze Szkoły Podstawowej nr 8 w Bełchatowie. Instrukcję rachunku sumienia zawierającą katalog grzechów dotyczących m.in. seksualności wręczyła dzieciom na lekcji religii katechetka Maria Brzezowska. Wpajanie od "przedszkola do Częstochowy" zabobonów, utrwalanie szkodliwych stereotypów straszących dzieci i młodzież grzesznością seksu, ciąży pozamałżeńskiej itp. prowadzi często do dramatycznych samobójstw. Młodzi nie mający rzetelnej wiedzy o fozjologii, odgradzani od nowoczesnych poglądów na życie popełniają samobójstwa. Wystarczy, że rodzice utrzymują purytańskie normy wg katechetycznych wzorów, by nastoletnia córka w ciąży skoczyła do wody.... Nie bądżcie naiwni w wierze. koniczyna
|
|
Seks jest normalną, nie grzeszną, czynnością fizjologiczną. Każdy musi uprawiać seks, jeśli nie z kimś to w pojedynkę. Jakiekolwiek zakazywanie seksu jest daremną głupotą. Szkoła powinna uczyć jak uprawiać seks bezpiecznie: z wiedzą o fizjologii, metodach antykoncepcji i sposobach ratunku gdy zdarzy się nieszczęście np. o dostępności pigułek wczesnoporonnych. Szkoła ma uczyć zdrowego, bezpiecznego życia, w tym również seksu. Purytanizm rodziców, zakaz aborcji i antykoncepcji, "nauki" o grzeszności seksu sprawiają, że nastolatki w ciąży otoczone są wrogami niczym "czarownice" wleczone na inkwizycyjny stos. Z braku stosów skaczą do wody... Purytanizm religijny zabija! koniczyna
|
|
Widze konkretne odpowiedzi dzikuje temat zamykam bo i tak w niczym mi nie pomozecie pozdrawiam
|
|
Gosciu piszesz podanie: Naglowek: Do dyrekcji WORD, adres...pod spodem: zwracam sie z prosba o przyspieszenie egzaminu na prawo jazdy kat.B, gdyz przed ustalonym wczesniej terminem XX.XX.XXXX wyjezdzam za granice.Z powazaniem xyz cos w tym stylu zadna filozofia,a do tego musoisz posiadac bilet badz jakis dokument stwierdzajacy teoj wyjazd to tyle? Mysle,ze juz wszystko wiadomo?
|
|
może nie o "przyspieszenie" ale o "zmianę terminu egz na wcześniejszy:" koniczyna
|
|
Właściciel to kupel mojego brata - tyle wiem, że wstęp od 21 lat.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"Mam ustalony termin egzaminu, wyjezdzam za granice ale jestem **** i nie wiem co mam zrobić." Od razu tak trzeba było pisać!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam. Nie wiem na kogo trafiliście, ale ja nie miałam problemu z załatwieniem sprawy. Było konkretne pytanie, konkretna odpowiedź i załatwienie sprawy w około 15 minut bez zbędnych ceregieli. P.S. Jedziecie po ludziach jak po łysej kobyle, a nie zastanawiacie się, że może tuż przed Waszą wizytą np. była osoba która przyjechała nowiutką terenówką BMW i zrobiła awanturę o kasę (bo ją nie stać!!!! na zakup ...). Takie sytuacje się zdarzają. Zastanówcie się, a dopiero później walcie. Pozdrawiam BUŁKA
|
|
aha i nie pytaj sie czy gul mi skacze i czy mnie coś boli,pisze co myślę i jak by większość odpowiedziała Tobie statecznych,ułożonych ludzi
|
|
jeżeli używasz firefoxa to instalujesz sobie ten dodatek https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |