czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wypływa

Ty RODMIESCIE polonisto !!!
Popełniam błędy Dlatego nie pcham się do żadnej redakcji !!!
A jak tak Ciebie to tak rusza i wiesz jak co się pisze to zapytaj może mają etat w 4lomza !!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wypływa

Niedawno w Szepietowie były targi. Wybór ogromny, ceny jak wszędzie, fachowe doradztwo. Trochę daleko, ale warto się wybrać.

Opałowy prawie wszędzie na prymie, BP, statoil, Kurpiewski Jak kupujesz duże ilości np 1000 l, to po 2,88 za litr u kurpiewskiego

witam, poszukuję dobrego adwokata, który poprowadziłbym sprawę rozwodową z podział majatku. Kogo polecacie i jakie są wasze opinie o łomżyńskich koncelariach, jeżeli chodzi o sprawy rozwodowe.

genia ty widocznie nie rozumiesz slowa selekcja. To nie znaczy ze kazdy ma byc w pantofelkach i garniturze, wtedy to bysmy wygladali jak na weselu.

Sie za młodu z byle kim stukało to teraz wspominają a nie gadają hahahahahaha

niestety, nie mam kontaktu z Panem Prezydentem :)
łatwiej byłoby porozmawiać z Panem Prezesem o tym w jak niemiły sposób zachowują się Panie, które zatrudniono do udzielania pomocy ON. Z tym, że to nie Prezes PFRON płaci im wynagrodzenia, a właśnie Prezydent Miasta Łomża i to On powinien interweniować. Stąd moja sugestia napisania skargi do Prezydenta z poinformowaniem Prezesa.

Sugestia jak najbardziej słuszna. Powodzenia!!!!!!!

Dosłownie zero podwyżek!!!
Zero powołania ,zero wiedzy ,zero kultury!!!
Jak im nie pasuje to niech się zwolnią i dadzą pracować tym prawdziwym lekarzom!!!

Radzę też omijać dużą stację na początku Nowogrodu. Oszukano mnie kiedyś za 100 zł. wlano mi 10 l. ON. Szef ze Szczytna prowadził długie dochodzenie zakończone powodzeniem ale dla nich.

Cos slyszalem ze we wrzesniu, czy sierpniu - jak wlasciciel wyjdzie z wojska - bo teraz to jego siostra to szykuje.

dokładnie...wiadomo, ze nie będą jeździć normalniej...to już zależy od charakteru... ale będzie ich mniej...i może ta ilość niezdanych egzaminów będzie przestroga dla przyszłych osób chcących jeździć kosiarkami

rudy błazen z druhem

"Polska": Ile razy bawiłem się w nieskromne zabawy z kolegą? Ile razy zachowywałam się nieskromnie przy ubieraniu i rozbieraniu? Ile razy podglądałem starszych? Na takie pytania muszą odpowiadać ośmiolatki ze Szkoły Podstawowej nr 8 w Bełchatowie. Instrukcję rachunku sumienia zawierającą katalog grzechów dotyczących m.in. seksualności wręczyła dzieciom na lekcji religii katechetka Maria Brzezowska.

Wpajanie od "przedszkola do Częstochowy" zabobonów, utrwalanie szkodliwych stereotypów straszących dzieci i młodzież grzesznością seksu, ciąży pozamałżeńskiej itp. prowadzi często do dramatycznych samobójstw. Młodzi nie mający rzetelnej wiedzy o fozjologii, odgradzani od nowoczesnych poglądów na życie popełniają samobójstwa. Wystarczy, że rodzice utrzymują purytańskie normy wg katechetycznych wzorów, by nastoletnia córka w ciąży skoczyła do wody....

Nie bądżcie naiwni w wierze.

koniczyna

Seks jest normalną, nie grzeszną, czynnością fizjologiczną. Każdy musi uprawiać seks, jeśli nie z kimś to w pojedynkę. Jakiekolwiek zakazywanie seksu jest daremną głupotą. Szkoła powinna uczyć jak uprawiać seks bezpiecznie: z wiedzą o fizjologii, metodach antykoncepcji i sposobach ratunku gdy zdarzy się nieszczęście np. o dostępności pigułek wczesnoporonnych. Szkoła ma uczyć zdrowego, bezpiecznego życia, w tym również seksu.
Purytanizm rodziców, zakaz aborcji i antykoncepcji, "nauki" o grzeszności seksu sprawiają, że nastolatki w ciąży otoczone są wrogami niczym "czarownice" wleczone na inkwizycyjny stos. Z braku stosów skaczą do wody...

Purytanizm religijny zabija!

koniczyna

Widze konkretne odpowiedzi dzikuje temat zamykam bo i tak w niczym mi nie pomozecie pozdrawiam

Gosciu piszesz podanie: Naglowek: Do
dyrekcji WORD, adres...pod spodem: zwracam sie z prosba o przyspieszenie egzaminu na prawo jazdy kat.B, gdyz przed ustalonym wczesniej terminem XX.XX.XXXX wyjezdzam za granice.Z powazaniem xyz cos w tym stylu zadna filozofia,a do tego musoisz posiadac bilet badz jakis dokument stwierdzajacy teoj wyjazd to tyle? Mysle,ze juz wszystko wiadomo?

może nie o "przyspieszenie" ale o "zmianę terminu egz na wcześniejszy:"

koniczyna

Właściciel to kupel mojego brata - tyle wiem, że wstęp od 21 lat.

Treść jest ukryta

"Mam ustalony termin egzaminu, wyjezdzam za granice ale jestem **** i nie wiem co mam zrobić." Od razu tak trzeba było pisać!

Treść jest ukryta

Witam.

Nie wiem na kogo trafiliście, ale ja nie miałam problemu z załatwieniem sprawy. Było konkretne pytanie, konkretna odpowiedź i załatwienie sprawy w około 15 minut bez zbędnych ceregieli.

P.S.
Jedziecie po ludziach jak po łysej kobyle, a nie zastanawiacie się, że może tuż przed Waszą wizytą np. była osoba która przyjechała nowiutką terenówką BMW i zrobiła awanturę o kasę (bo ją nie stać!!!! na zakup ...). Takie sytuacje się zdarzają. Zastanówcie się, a dopiero później walcie.

Pozdrawiam

BUŁKA

aha i nie pytaj sie czy gul mi skacze i czy mnie coś boli,pisze co myślę i jak by większość odpowiedziała Tobie statecznych,ułożonych ludzi

jeżeli używasz firefoxa to instalujesz sobie ten dodatek

https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org