czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tusk niczym jego wzor Kim chce zaglodzic narod

Prosze to są program do oglądania Tv PPMate, PPstream, SopCast,StreamerOne, TVAnts, Tvkoo, TVUPlayer, Uusee jezeli chcesz ogladać nap mecze NBA czy tez inne ligi zagraniczne to polecam http://www.soccer-live.pl/

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tusk niczym jego wzor Kim chce zaglodzic narod

Oczywiście miało być: A co TO jest za słowo (...) Żeby jakiś "życzliwy" się nie przyczepił.

Który to blok ?

czyli co Apis2008 to spec od zawijania, gdzie się tego nauczyłeś? A ty wiesz co to półprodukt?
Czyli co, najpierw gotujesz ryż, potem go zakwaszasz octem żeby się dobrze kleił, potem bierzesz płaty glonów, kawałki ryby, owoców morza, smażysz omlecik (bo i takie widziałam dodatki w sushi). Zawijasz i kroisz na takie ładne kawałki. Jeśli jest to wszystko robione na kuchni w lokalu to ok, ale jeśli do kuchni to przyjeżdża w postaci gotowego produktu, i jest tylko poddane końcowej obróbce (nałożenie na talerz, dekoracja) to to jest półprodukt. To prawie tak jak do mc donalda przywożone są kotlety, bo chyba mięsa tam nie mielą.

Ja polecam salon Anna na Dmowskiego tam gdzie kiedys było solarium. ja tam chodzę i jestem bardzo zadowolona

czy wie może ktoś gdzie w łomży można w miarę tanio kupić ładne ozdobne rośliny do domu i ogrodu????
z góry dziękuję

impreza super ale nawet na tym gujo wym portalu 4lomza nikt nic nie wspomniał !!!!! co za huje

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Jednym slowem z duzej chmury maly deszcz. I jeszcze ta komedia z bramkarzami przed brama.:):):)

Ja Go oceniam ok ale piszę tak żeby mógł to zobaczyc a nie za jego plecami.I sprzeczanie się lub nawet kłótnia to nie plotka.To właśnie mnie denerwuje że ludzie wymyślają o innych w tym i o mnie niestworzone historie i nie maja odwagi powiedziec mi tego w twarz. I az mnie krew zalewa jak przyjeżdżam do łomży po pół roku i się dowiaduje że ktoś coś o mnie powiedział.Tylko z kąd ja temu komus weszłam w głowę tyle o mnie myśli nie widząc mnie???To durnota. I tak mge powiedziec a cos mnie to obchodzi ale nie lubie jak ktoś rozmawia o mnie beze mnie.I dobrze czy źle to nie ważne tylko po co na co i dlaczego???
Pozdrawiam i przepraszam że krzyczałam.

fajnie i znowu będą jeździły motory po mieście?Już się boję.Ludzie uważajcie na siebie.Bądźcie ostrożni.

Możecie mi polecić fryzjera, który robi ładne i odważne fryzury? Moja fryzjerka sie rozchorowała i pilnie potrzebuje namiarów na kogoś kto mi zrobi ładny kolor i wystrzałową fryzurę a przy tym, żeby nie zdarł ze mnie ładnej sumy.
Z góry dzięki za odpowiedzi!

moze po prostu cie z kims pomylili? juz bys chciala w glowie u kogos siedziec :P

jej... ludzie to maja problemy...juz ci pisalam:ludzie gadali,gadaja i beda gadali...

zajebisty wyjazd :)
pozdro dla tych, co byli !!!

dzięki, za odpowiedzi - podopwiedzi, ta Pani Ewa Krasocka to chyba Krasowska, to chyba zajmuje się bardziej prawem gospodarczym, firm i spólek?moze mam złe informacje, a jeżeli chodzi o p. Hanna Stachowiak, to ktoś może własnie korzystała z jej usług?

w winampie mozna obejrzec stare dobre amerykanskie kino...takich filmow juz sie nie robi... naszych stacji brakuje

pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org