Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tusk niczym jego wzor Kim chce zaglodzic narod |
Prosze to są program do oglądania Tv PPMate, PPstream, SopCast,StreamerOne, TVAnts, Tvkoo, TVUPlayer, Uusee jezeli chcesz ogladać nap mecze NBA czy tez inne ligi zagraniczne to polecam http://www.soccer-live.pl/ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tusk niczym jego wzor Kim chce zaglodzic narod |
Oczywiście miało być: A co TO jest za słowo (...) Żeby jakiś "życzliwy" się nie przyczepił.
|
|
Który to blok ?
|
|
czyli co Apis2008 to spec od zawijania, gdzie się tego nauczyłeś? A ty wiesz co to półprodukt? Czyli co, najpierw gotujesz ryż, potem go zakwaszasz octem żeby się dobrze kleił, potem bierzesz płaty glonów, kawałki ryby, owoców morza, smażysz omlecik (bo i takie widziałam dodatki w sushi). Zawijasz i kroisz na takie ładne kawałki. Jeśli jest to wszystko robione na kuchni w lokalu to ok, ale jeśli do kuchni to przyjeżdża w postaci gotowego produktu, i jest tylko poddane końcowej obróbce (nałożenie na talerz, dekoracja) to to jest półprodukt. To prawie tak jak do mc donalda przywożone są kotlety, bo chyba mięsa tam nie mielą.
|
|
Ja polecam salon Anna na Dmowskiego tam gdzie kiedys było solarium. ja tam chodzę i jestem bardzo zadowolona
|
|
czy wie może ktoś gdzie w łomży można w miarę tanio kupić ładne ozdobne rośliny do domu i ogrodu???? z góry dziękuję
|
|
impreza super ale nawet na tym gujo wym portalu 4lomza nikt nic nie wspomniał !!!!! co za huje Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Jednym slowem z duzej chmury maly deszcz. I jeszcze ta komedia z bramkarzami przed brama.:):):)
|
|
Ja Go oceniam ok ale piszę tak żeby mógł to zobaczyc a nie za jego plecami.I sprzeczanie się lub nawet kłótnia to nie plotka.To właśnie mnie denerwuje że ludzie wymyślają o innych w tym i o mnie niestworzone historie i nie maja odwagi powiedziec mi tego w twarz. I az mnie krew zalewa jak przyjeżdżam do łomży po pół roku i się dowiaduje że ktoś coś o mnie powiedział.Tylko z kąd ja temu komus weszłam w głowę tyle o mnie myśli nie widząc mnie???To durnota. I tak mge powiedziec a cos mnie to obchodzi ale nie lubie jak ktoś rozmawia o mnie beze mnie.I dobrze czy źle to nie ważne tylko po co na co i dlaczego??? Pozdrawiam i przepraszam że krzyczałam.
|
|
fajnie i znowu będą jeździły motory po mieście?Już się boję.Ludzie uważajcie na siebie.Bądźcie ostrożni.
|
|
Możecie mi polecić fryzjera, który robi ładne i odważne fryzury? Moja fryzjerka sie rozchorowała i pilnie potrzebuje namiarów na kogoś kto mi zrobi ładny kolor i wystrzałową fryzurę a przy tym, żeby nie zdarł ze mnie ładnej sumy. Z góry dzięki za odpowiedzi! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
moze po prostu cie z kims pomylili? juz bys chciala w glowie u kogos siedziec :P jej... ludzie to maja problemy...juz ci pisalam:ludzie gadali,gadaja i beda gadali...
|
|
zajebisty wyjazd :) pozdro dla tych, co byli !!!
|
|
dzięki, za odpowiedzi - podopwiedzi, ta Pani Ewa Krasocka to chyba Krasowska, to chyba zajmuje się bardziej prawem gospodarczym, firm i spólek?moze mam złe informacje, a jeżeli chodzi o p. Hanna Stachowiak, to ktoś może własnie korzystała z jej usług?
|
|
w winampie mozna obejrzec stare dobre amerykanskie kino...takich filmow juz sie nie robi... naszych stacji brakuje pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |