Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Premier z ziemi włoskiej i zuruck,,, |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Premier z ziemi włoskiej i zuruck,,, |
ELFRYZ nigdy :((( nie polecam i moje kolezanki rowniez kazda z nas po razie byla i nigdy wiecej
|
|
moze trzeba bylo isc po 2 razy? Ja szczerze ELFRYZ polecam 100% zadowolenia, dobra fryzjerka jest tez na Niemcewicza kolo banku
|
|
www.fryzuryamelia.pl
|
|
jest fajnie :P
|
|
No cóż moi drodzy, powoli ociepla się nam aura, więc można by coś pomyśleć... Ktoś ewentualnie byłby chętny? Jakby się zebrało chociaż ze 3-4 osoby to już można by myśleć nad terminem i trasą spaceru. Pozdrawiam
|
|
Raczej nie polecam, tak zrobił mój sąsid, u niego wystawały resztki słupa i jakieś kable, kiedy to wyrwał okazałao sie, ze pod słupem były poprowadzone kable telekomunikacji, kosztowało go to 3,5 koło i w pyte załatwiania. Zgłoś się do telekomunikacji na rądzie Kościuszki, może oni pomogą.
|
|
ŁSM raczy nie przyjmować do wiadomości, że bloki nieremontowane od lat zaczynają zagrażać zdrowiu i życiu ludzi. kilku kilogramowy gruz obrywa się z balkonów, a jaśniepaństwo ze spółdzielni nawet nie ruszy d***, żeby sprawdzić, co się dzieje. Zagrożenie było zgłaszane kilkakrotnie, a nikt nie raczył tego zabezpieczyć. na stwierdzenie, że to grozi wypadkiem odpowiadają- pani raczy żartować. "Blok jest przygotowywany do remontu, ale nie wiadomo kiedy". NIE WIADOMO TEż, KIEDY MOżE ZDAżYć SIę NIESZCZęśCIE - PANIE KIEROWNIKU!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |