Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Otwieram 4lomza a tu znów pojawia się ta twarz. |
asw masz racje.Nowe są tańsze niż używane co wynika z powyższych postów.Nowe to jest nowe. kumpel kupił uzywane i po 2 latach musiał remontować.Gdzie logika i sens....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Otwieram 4lomza a tu znów pojawia się ta twarz. |
Hmm - czyli nie jest to pomyłka tylko u mnie. Zobaczymy, co powiedzą w spółdzielni... A tak naprawdę to ten temat nadaje się np. do Uwagi w TVN, pomyślę o tym...
|
|
czytaliście? Radni udzielili prezydentowi zgody na dokonanie zamiany budynku szkoły Drzewnej na 30 hektarów działek. Jestem bardzo ciekawa gdzie młodzież będzie kontynuować naukę??
|
|
Ale każdy ma swój licznik i każdy teoretycznie powinien płacić za to co zużył. A po drugie jak chcą te straty jakoś na ludzi nałożyć to niech to zrobią w formie oddzielnego zapisu na rachunku, niech będzie wyszczególnione, że tyle i tyle płacę za złodzei!
|
|
polecam Wenecja, zespoł Grafit....
|
|
na Polowej :)
|
|
Autor: dziki ptak (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 26-03-08 18:04 cio taka cisza na moj temat ! smarowac jakies ciekawe historie. Małolat ma chyba jakieś ukryte problemy emocjonalne i szuka wrażeń .
|
|
Na przykład podczas rozmowy z psychologiem!!! Musisz wymienić 5 Twoich cech pozytywnych i negetywnych charakteru!!! Powiesz prawdę??
|
|
To że mi nie zwrócą to pryszcz. Ale że zwrócą chłopu to mi miastowemu, ze złości wątroba się na drugą stronę wywraca. Dla ratowania nieszczęsnego narządu mojego i przedmówców pocieszam się że nam zwracają koszty dojazdu do pracy, a im na pole nie zwracają. A jeszcze lepiej że chłopu nie zwracają na każde dziecko po 1145zł. Wystarczy że pykne sobie z 8kę i mogę pławić się w luksusie.
|
|
Fadom jest do bani,ble
|
|
PO OBEJRZENIU FILMU ZASTANÓWCIE CIE CZEMU TAKICH FILMÓW W TV NIE PUSZCZAJA I DLACZEGO MEDIA WCIAZ WCISKAJA KIT Z BINLADENEM (BO CHYBA KAZDY MYSLACY CZLOWIEK NIE WIERZY W TE BAJKI PRZEDSTAWIANE PRZEZ ADMINISTRACJE AMERYKAŃSKA ORAZ PRZEZ MEDIA O WTC, WOJNIE W IRAKU ITD), PO OBEJRZENIU FILMU POSKLADALEM SOBIE WSZYSTKO CO SIE DZIEJE NA SWIECIE W JEDNA CALOSC I WAM POWIEM ZE NAPRAWDE TO JEST MOZLIWE CO UKAZUJE NAM TEN DOKUMENT POZDRAWIAM
|
|
Witam orientujecie sie ile moze kosztowac alarm i centalny zamek w pilocie bo chcialbym kupic Gdzie mozna w Łomzy kupic razem w montarzem i w jakies cenie
|
|
teraz przynajmniej wiem co za glupi ludzie oglądają program "Nie do wiary" latające talerze itp !
|
|
FOX Aleja Legionów na wysokości 4+. Wszystko zależy od alarmu .
|
|
Praca na roli jest bardzo ciężka, będąc jeszcze nie takim starym w wieku ok.40 lat traci się zdrowie,wiadomo że kręgosłup siada tak jak i sprawność fizyczna.żeby dorobić się dość dobrych pieniędzy potrzeba na to od kilku do kilkunastu lat i bardzo wiele włożonej pracy,gospodarstwo w ciągu roku nie rozwinie się tak aby niewiadomo jakie pieniądze z tego trzepać.poza tym cena mleka,mięsa jaką dostają rolnicy ciągle spada,a o zwierzęta trzeba dbać przez długi czas,same się nie najedzą.miastowi to śmierdzące legaty,żeby tak mieli robić na gospodarstwie szybko rzucili by to w pizdziec,po godz 15 leży jak pan i nie musi się niczym przejmować w porównaniu do rolnika który ciągle ma coś na głowie,a w domu przeważnie jest wtedy kiedy musi zjeść i w nocy wyspać się.więc jeżeli ktoś nie ma pojęcia jak jest niech nie pierdzieli bzdur.odwołując się do tego zwrotu kosztów za paliwo to nie mam pojęcia o co tu się kłócić,o kilka groszy,70 zł od hektara,to co to jest,dla dzieci na słodycze.jakie to kur... zazdrośniki,wielce tu problemy mają jeba.... arystokracja z miasta,panicze tu wielcy,śmiech na sali.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |