piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Otwieram 4lomza a tu znów pojawia się ta twarz.

asw masz racje.Nowe są tańsze niż używane co wynika z powyższych postów.Nowe to jest nowe.
kumpel kupił uzywane i po 2 latach musiał remontować.Gdzie logika i sens....

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Otwieram 4lomza a tu znów pojawia się ta twarz.

Hmm - czyli nie jest to pomyłka tylko u mnie. Zobaczymy, co powiedzą w spółdzielni... A tak naprawdę to ten temat nadaje się np. do Uwagi w TVN, pomyślę o tym...

czytaliście? Radni udzielili prezydentowi zgody na dokonanie zamiany budynku szkoły Drzewnej na 30 hektarów działek. Jestem bardzo ciekawa gdzie młodzież będzie kontynuować naukę??

Ale każdy ma swój licznik i każdy teoretycznie powinien płacić za to co zużył. A po drugie jak chcą te straty jakoś na ludzi nałożyć to niech to zrobią w formie oddzielnego zapisu na rachunku, niech będzie wyszczególnione, że tyle i tyle płacę za złodzei!

polecam Wenecja, zespoł Grafit....

na Polowej :)

Autor: dziki ptak (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-03-08 18:04

cio taka cisza na moj temat ! smarowac jakies ciekawe historie.

Małolat ma chyba jakieś ukryte problemy emocjonalne i szuka wrażeń .

Na przykład podczas rozmowy z psychologiem!!! Musisz wymienić 5 Twoich cech pozytywnych i negetywnych charakteru!!! Powiesz prawdę??

To że mi nie zwrócą to pryszcz.
Ale że zwrócą chłopu to mi miastowemu, ze złości wątroba się na drugą stronę wywraca.
Dla ratowania nieszczęsnego narządu mojego i przedmówców pocieszam się że nam zwracają koszty dojazdu do pracy, a im na pole nie zwracają.
A jeszcze lepiej że chłopu nie zwracają na każde dziecko po 1145zł. Wystarczy że pykne sobie z 8kę i mogę pławić się w luksusie.

Fadom jest do bani,ble

PO OBEJRZENIU FILMU ZASTANÓWCIE CIE CZEMU TAKICH FILMÓW W TV NIE PUSZCZAJA I DLACZEGO MEDIA WCIAZ WCISKAJA KIT Z BINLADENEM (BO CHYBA KAZDY MYSLACY CZLOWIEK NIE WIERZY W TE BAJKI PRZEDSTAWIANE PRZEZ ADMINISTRACJE AMERYKAŃSKA ORAZ PRZEZ MEDIA O WTC, WOJNIE W IRAKU ITD), PO OBEJRZENIU FILMU POSKLADALEM SOBIE WSZYSTKO CO SIE DZIEJE NA SWIECIE W JEDNA CALOSC I WAM POWIEM ZE NAPRAWDE TO JEST MOZLIWE CO UKAZUJE NAM TEN DOKUMENT
POZDRAWIAM

Witam orientujecie sie ile moze kosztowac alarm i centalny zamek w pilocie bo chcialbym kupic Gdzie mozna w Łomzy kupic razem w montarzem i w jakies cenie

teraz przynajmniej wiem co za glupi ludzie oglądają program "Nie do wiary"
latające talerze itp !

FOX Aleja Legionów na wysokości 4+. Wszystko zależy od alarmu .

Praca na roli jest bardzo ciężka, będąc jeszcze nie takim starym w wieku ok.40 lat traci się zdrowie,wiadomo że kręgosłup siada tak jak i sprawność fizyczna.żeby dorobić się dość dobrych pieniędzy potrzeba na to od kilku do kilkunastu lat i bardzo wiele włożonej pracy,gospodarstwo w ciągu roku nie rozwinie się tak aby niewiadomo jakie pieniądze z tego trzepać.poza tym cena mleka,mięsa jaką dostają rolnicy ciągle spada,a o zwierzęta trzeba dbać przez długi czas,same się nie najedzą.miastowi to śmierdzące legaty,żeby tak mieli robić na gospodarstwie szybko rzucili by to w pizdziec,po godz 15 leży jak pan i nie musi się niczym przejmować w porównaniu do rolnika który ciągle ma coś na głowie,a w domu przeważnie jest wtedy kiedy musi zjeść i w nocy wyspać się.więc jeżeli ktoś nie ma pojęcia jak jest niech nie pierdzieli bzdur.odwołując się do tego zwrotu kosztów za paliwo to nie mam pojęcia o co tu się kłócić,o kilka groszy,70 zł od hektara,to co to jest,dla dzieci na słodycze.jakie to kur... zazdrośniki,wielce tu problemy mają jeba.... arystokracja z miasta,panicze tu wielcy,śmiech na sali.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org