Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a ja głupi myślałem |
te wszystkie specyfiki to wyłuda kasy!!ubierac sie stosownie do pogody,a jak lamie to ferwex i tyle!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a ja głupi myślałem |
w Łomży nie ma dobrych mechaników
|
|
był konkurs w tej gazetce trzeba było wtbrać nazwę czy galeria narew czy forty. do każdego miało trafic zaproszenie na losowanie które miało sie odbyć pod koniec lutego czyli jeszcze 2 dni. do mnie nic nie przyszło a do was?
|
|
Pancerwageny to padaczki , mam dostawczy , to wiem , najlepiej zutylizować.
|
|
trudno cos doradzic,kazdy ma inne przyzwyczajenia....czasem i dobra fryzjerka cos spieprzy.JA CHODZE OD 8 LAT DO SALONU KOLO SZKOLY PODSTAWOWEJ NUMER 7,TAM PRACUJA CALY CZAS TE SAME FRYZJERKI,A I CENY SA ZNOSNE.POLECAM .
|
|
Polecam Legionow nie tylko ludzi po zawodowkach ksztalca takze uczniow po podstawowkach i gimnazjach super nauczyciele
|
|
Dla mnie to żebym w ogóle nic nie było i O! Nie podnieca mnie to co będzie na Bawełnie ... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
FIN - jeśli naprawdę umiesz to dobrze zrobić to napisz do mnie na gg to się dogadamy. Z czteropakiem tyskiego nie powinno być problemu :P
|
|
A ja z innej beczki. Może ktoś wie jak jest z tą galerią Narew na bawełnie. Ruszyło sie coś. Jak z lokalami. Z kim rozmawiać na tebn temat. Byłbym zaintewresowany lokalem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |