sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
a ja głupi myślałem

te wszystkie specyfiki to wyłuda kasy!!ubierac sie stosownie do pogody,a jak lamie to ferwex i tyle!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: a ja głupi myślałem

w Łomży nie ma dobrych mechaników

był konkurs w tej gazetce trzeba było wtbrać nazwę czy galeria narew czy forty. do każdego miało trafic zaproszenie na losowanie które miało sie odbyć pod koniec lutego czyli jeszcze 2 dni.
do mnie nic nie przyszło a do was?

Pancerwageny to padaczki , mam dostawczy , to wiem , najlepiej zutylizować.

trudno cos doradzic,kazdy ma inne przyzwyczajenia....czasem i dobra fryzjerka cos spieprzy.JA CHODZE OD 8 LAT DO SALONU KOLO SZKOLY PODSTAWOWEJ NUMER 7,TAM PRACUJA CALY CZAS TE SAME FRYZJERKI,A I CENY SA ZNOSNE.POLECAM .

Polecam Legionow nie tylko ludzi po zawodowkach ksztalca takze uczniow po podstawowkach i gimnazjach super nauczyciele

Dla mnie to żebym w ogóle nic nie było i O! Nie podnieca mnie to co będzie na Bawełnie ...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

FIN - jeśli naprawdę umiesz to dobrze zrobić to napisz do mnie na gg to się dogadamy. Z czteropakiem tyskiego nie powinno być problemu :P

A ja z innej beczki. Może ktoś wie jak jest z tą galerią Narew na bawełnie. Ruszyło sie coś. Jak z lokalami. Z kim rozmawiać na tebn temat. Byłbym zaintewresowany lokalem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org