Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
...korzystając z pozyskania... |
jak znam życie to w sportowym np. na ul. piłsudskiego lub bernatowicza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ...korzystając z pozyskania... |
nie chce nikogo tu urazac ale zaczne rozypywac w lato gwozdzie na droge jak te kosiarki dalej tak beda szusowały po ulicach :)
|
|
wiesz co Ci powiem kupilem raz w hobby sporcie na małachowskiego pod filarkami ale to jak byłem mały pozniej nie pamietam skad miałem nastempne kupilem w Warszawie w sklepu Nike-nie polecam absolutnie dobre kompielówki kupilem w Dusselldorfie w Niemczech :) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
do zły_czlowiek: jak se w zyciu nie umiesz poradzic to i z magistrem bedziesz kopał rowy. a w tym przypadku raczej o ludziach do liczenia nie mozemy mowic.
|
|
tylko że jak sie jest młodym to nie myśli się o zawodostwie, i bardzo żle....
|
|
dzieki!
|
|
fiat 125 p
|
|
Po co kąpielówki? Bydło wchodzi do wody tak jak stoi! Takos
|
|
cl 55 amg s 65 amg dziekuje
|
|
Hmm... samochód marzeń:) nie mam wygórowanych marzeń:) wystarczyłby jedynie Maybach:) ale co tam:) wy to pewnie macie jakieś większe marzenia:) hehe:) a mówiąc poważnie:) to mi np bardzo podoba sie nowe Audi TT:) alee zanim się dorobie na takie:) to jeszcze pewnie przejdzie dwa liftingi:) Tak na boku.... jaki według Was jeździ po Łomży najładniejszy samochód (chodzi mi o samochody na łomżyńskich rejestracjach, albo na leasingu.. ale wiece, że to ludzie z Łomży je maja) ?? pzdr:)
|
|
Czytając, mam wrażenie że nie zrozumieliście co pisze Kefas. Słusznie wymiana, ale dlaczego my mamy ponosić koszty? Ja niestety, nie jestem taka sprytna i korespondencji bez otwierania skrzynki kluczem nie wyjmę. Co tyczy sie reklam, to sami jesteśmy sobie winni. U nas jest domofon. Osoby, które roznoszą ulotki są wpuszczane ( a lokatorzy na skrzynkę ponaklejali karteczki). Ja osobiście wolę mieć ulotki w skrzynce niż pod drzwiami. Leżące na wycieraczce "krzyczą" nikogo nie ma w domu. Fakt, nadal się zastanawiam czy opłacić tą fakturę, a może spłacać po 1 zł?
|
|
A ja oryginalnie, fiat 500( oczywiście stary) :D A z czegoś większego to nie pogardziłbym Dodge'm Challenger'em ;)
|
|
nie bardzo wiem o co ci chodzi. Twardsza w sęsie: znacznie zadziej niz przy tradycyjnej gładzi zdarzają się peknięcia, np. płyty g/k na drewnianej konstrukcji, po szpachlowaniu bardzo często widzć pęknięcia, co przy plastrze zdarza się duzo zadziej.
|
|
Dlatego trzeba promować te które grają dobry rap a nie wszystko co brzmi jak rap a tak naprawde ma z nim niewiele wspólnego..
|
|
Dzięki za tak duże zainteresowanie tematem. Jeśli chodzi o konto internetowe to takie już posiadam od 2 lat (w mBanku). A jedynym minusem jest to, że nie ma tutaj żadnego oddziału, więc nie ma możliwości wpłaty na konto (chyba że na poczcie gdzie słono trzeba za to płacić).
|
|
Tak, dotyczy tej nowej skrzynki. Skoro nie widziałeś, to dla informacji: dno skrzynki jest ze sporym spadkiem w dół, nie jest równoległe do podłogi. Korespondencja leży daleko od otworu w skrzynce.
|
|
to zegnam pana...do widzenia moze to jakos uczcic, ze bek00 Nas opuszcza?
|
|
ans swieta racja
|
|
Należałoby mieć trochę taktu i odróżniać "znajomych" - poznanych dość przypadkowo, z którymi nie utrzymujemy kontaktu od przyjaciół z lat szkolnych (jak sama nazwa na serwerze), bliskich nam kolegów i koleżanek. Jak ma zareagować ktoś, kto ledwo cię kojarzy? Dodać do listy, odrzucić ? Zapamiętajmy raz jeszcze: nie zamieniajmy jakości w ilość. Wolę trzech bliskich przyjaciół od 1000 obojętnych mi znajomych !
|
|
tak tylko że ja się panicznie tego boję... a może znacie jakiegoś dobrego dentystę, który robi to błyskawicznie i bezboleśnie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |