niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
...korzystając z pozyskania...

jak znam życie to w sportowym np. na ul. piłsudskiego lub bernatowicza

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ...korzystając z pozyskania...

nie chce nikogo tu urazac ale zaczne rozypywac w lato gwozdzie na droge jak te kosiarki dalej tak beda szusowały po ulicach :)

wiesz co Ci powiem kupilem raz w hobby sporcie na małachowskiego pod filarkami ale to jak byłem mały pozniej nie pamietam skad miałem nastempne kupilem w Warszawie w sklepu Nike-nie polecam absolutnie
dobre kompielówki kupilem w Dusselldorfie w Niemczech :)

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

do zły_czlowiek: jak se w zyciu nie umiesz poradzic to i z magistrem bedziesz kopał rowy. a w tym przypadku raczej o ludziach do liczenia nie mozemy mowic.

tylko że jak sie jest młodym to nie myśli się o zawodostwie, i bardzo żle....

dzieki!

fiat 125 p

Po co kąpielówki?
Bydło wchodzi do wody tak jak stoi!

Takos

cl 55 amg
s 65 amg

dziekuje

Hmm... samochód marzeń:) nie mam wygórowanych marzeń:) wystarczyłby jedynie Maybach:) ale co tam:) wy to pewnie macie jakieś większe marzenia:) hehe:) a mówiąc poważnie:) to mi np bardzo podoba sie nowe Audi TT:) alee zanim się dorobie na takie:) to jeszcze pewnie przejdzie dwa liftingi:)

Tak na boku.... jaki według Was jeździ po Łomży najładniejszy samochód (chodzi mi o samochody na łomżyńskich rejestracjach, albo na leasingu.. ale wiece, że to ludzie z Łomży je maja) ??

pzdr:)

Czytając, mam wrażenie że nie zrozumieliście co pisze Kefas. Słusznie wymiana, ale dlaczego my mamy ponosić koszty? Ja niestety, nie jestem taka sprytna i korespondencji bez otwierania skrzynki kluczem nie wyjmę. Co tyczy sie reklam, to sami jesteśmy sobie winni. U nas jest domofon. Osoby, które roznoszą ulotki są wpuszczane ( a lokatorzy na skrzynkę ponaklejali karteczki). Ja osobiście wolę mieć ulotki w skrzynce niż pod drzwiami. Leżące na wycieraczce "krzyczą" nikogo nie ma w domu. Fakt, nadal się zastanawiam czy opłacić tą fakturę, a może spłacać po 1 zł?

A ja oryginalnie, fiat 500( oczywiście stary) :D
A z czegoś większego to nie pogardziłbym Dodge'm Challenger'em ;)

nie bardzo wiem o co ci chodzi. Twardsza w sęsie: znacznie zadziej niz przy tradycyjnej gładzi zdarzają się peknięcia, np. płyty g/k na drewnianej konstrukcji, po szpachlowaniu bardzo często widzć pęknięcia, co przy plastrze zdarza się duzo zadziej.

Dlatego trzeba promować te które grają dobry rap a nie wszystko co brzmi jak rap a tak naprawde ma z nim niewiele wspólnego..

Dzięki za tak duże zainteresowanie tematem.
Jeśli chodzi o konto internetowe to takie już posiadam od 2 lat (w mBanku). A jedynym minusem jest to, że nie ma tutaj żadnego oddziału, więc nie ma możliwości wpłaty na konto (chyba że na poczcie gdzie słono trzeba za to płacić).

Tak, dotyczy tej nowej skrzynki. Skoro nie widziałeś, to dla informacji: dno skrzynki jest ze sporym spadkiem w dół, nie jest równoległe do podłogi. Korespondencja leży daleko od otworu w skrzynce.

to zegnam pana...do widzenia

moze to jakos uczcic, ze bek00 Nas opuszcza?

ans swieta racja

Należałoby mieć trochę taktu i odróżniać "znajomych" - poznanych dość przypadkowo, z którymi nie utrzymujemy kontaktu od przyjaciół z lat szkolnych (jak sama nazwa na serwerze), bliskich nam kolegów i koleżanek. Jak ma zareagować ktoś, kto ledwo cię kojarzy? Dodać do listy, odrzucić ? Zapamiętajmy raz jeszcze: nie zamieniajmy jakości w ilość. Wolę trzech bliskich przyjaciół od 1000 obojętnych mi znajomych !

tak tylko że ja się panicznie tego boję... a może znacie jakiegoś dobrego dentystę, który robi to błyskawicznie i bezboleśnie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org