Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Taniec śmierci" komunistów |
iguana... MUSISZ BYĆ CHOLERNIE TĘPA SKORO NIE KUMASZ O CZYM SIĘ ROZMAWIA MASZ TU CYTAT BO MOŻE TY ODZYWASZ SIĘ NIE DO TEGO POSTU : Dzisiaj na przejściu dla pieszych na ul. Giełczyńskiej (na przeciw sklepu z pędzlami i farbami) mało co nie rozjechał mnie i jakiegoś gościa burak w srebrnym Peugocie 206 (BL coś tam). .............. co najmniej 80 na h, hamując ze smrodem i piskiem opon przeprosił nas mówiąc: Jak chodzisz (?!). CHYBA JASNO Z TEGO WYNIKA, ŻE PALANT WTARGNĄŁ NA PRZEJŚCIE SKORO GOŚĆ Z PISKIEM HAMOWAŁ COO !!! JESZCZE NIE TRYBISZ MASZ RACJE POWINIENEM WZIĄŚĆ COŚ NA NERWY JAK TAKIE CIOTY WKOŁO
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Taniec śmierci" komunistów |
ja - dzięki za moją stronę ... widzisz nie zakumałem ...dopiero teraz po twoim komentarzu :) faktycznie srebrnych peugeotów BL (coś tam ) jest sporo BOB - POWINIENEŚ SPROSTOWAĆ ALBO PODAĆ CAŁY NUMER ALBO SIE NIE WYCHYLAĆ ktoś może poczuć się urażony ... ja - pewnie koleś bob nie zapamiętał bo może on jechał 180km/h haha pozdro- ja
|
|
Ja chetnie! Mozna startowac?
|
|
tak tak..... a Sedesu tez sluchaja? Nie bede wymienial tu nazw kapel ale to co ty wypisalas wyzej to pankowa sztampa!!!! Co prawda Dezertera lubie a z Wlochatym gralem jako support ale to i tak sztampa. Przejde sie dzis z ciekawosci na ten koncert... popatrze na pankow, na skinow i przekonam sie czy prawde pisalas:P
|
|
Najlepsza w regionie
|
|
PS. Za gwiazdki proszę podstawić j_e_b_a_n_y i usunąc podkreślenia :-)
|
|
Nie da się ukryć, że jest popularny i chyba działa jako wabik z tym swoim uroczym usmiechem ( zauwazyliscie ze ogloszenia o jego bytnosci w lomzy bylt wywieszone w gabinetach stomatologicznych - lecz sie u nas a bedziesz mial usmiech jak holek). A jednoczesnie mam wrazenie ze dzialacze po z maszego regionu troche go gnebili chyba z zazdrosci, chociaz byl im potrzebny a moze wlasnia dlatego.
|
|
Zielone pewnie z powodu bogato rozwiniętego planktonu :), poza tym jak zwykle barwnie i ciekawie. Keep going.
|
|
Zielone, bo pewnie paru milionerów poszło na dno ze swoimi dolarami. Zapomnieli o "murzynowie" i innych kolorach. Pozdrawiam
|
|
... no mnie to dzisiaj a raczej jutro piata zastanie ...
|
|
przynajmniej na dowod osobisty mozna jechac do niemiec, francji ... na zakupy
|
|
Bierz Vectranet - działa dobrze, nie ma żadnych problemów (sąsiad się podłączył). Interneo nie ma pewnej przyszłości, a jego podstawą nie jest żadna solidna firma. To tyle mojego w tym temacie ;-)
|
|
Życzę udanej imprezki! :) Ja niestety nie zawitam, sesja... ale może następnym razem, mam taką nadzieję. Pozdrowionka kasia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |