Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wybory samorzadowe sfałszowane |
ale burak te pytanie zadal bleeeee Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wybory samorzadowe sfałszowane |
za stodolo se wygrabta kolo i jezdzijta po niem bez problemow a od ronda kosciuszki odczepta sie tojajatoja
|
|
tez polecam Wenderlicha......badania masz odrazu z opisem a czynny chyba od 14.30...
|
|
Masz Peter rację, opowieść ciekawa, ale bardziej autor tekstu mnie zainteresował..:)
|
|
albo zasilacz albo wiatraczek zobacz czy obraca sie rozkrec obudowe moze sie obracac ale musis wykrecic ten glowny i pod niego posamrowac taka masc mozesz ja dostac w kazdym sklepie komputerowym
|
|
:) o może to jakiś anglik tak jechał .... to wszystko wyjaśnia :) powiedzmy....
|
|
Coz... mysle ze nie chodzi o bledy systemu lub uszkodzony dysk gdyz nie wyswietlaja sie zadne komunikaty. Jesli podzespoly plyty sa uszkodzone (nie dzialaja) to najczesciej wydaje ona odpowiednie dzwieki(w postaci ilosci 'pikniec')...
|
|
polonezem ?:P
|
|
Mysle ze gdyby chodzlo o dysk (sectory) to jednak bylby komunikat o brakujacych plikach. Osobiscie uwazam ze to hardware (zasilacz,ewentualnie plyta) W kazdym badz razie zycze powodzenia przy rozwiazaniu tego problemu. pozdrawiam
|
|
Zalezy o czyim problemie piszemy :) Jak chodzi o Bear, to jesli mam juz strzelac obstawialbym glownie plyte, ewentualnie zasilacz. A jak chodzi o Sebo, to u niego ewidentnie w tej chwili wylozyl sie system, a zgadnac co bylo tego przyczyna to juz gorzej, bo tutaj moglo zawiesc wiecej rzeczy. Moze zasilacz, plyta, a moze co innego, dysk i pamieci na pewno bym przetestowal dla pewnosci.
|
|
zgadzam sie z Toba
|
|
Tak czytam i nie wierze, by jakies z prawdziwych testow psychologicznych mierzacych inteligencje byl dostepny w internecie. Taki test moze zdobyc tylko psycholog, a on nie pusci tego w obieg, bo stracilby jedno z narzedzi pracy. Jesli chodzi o przytoczony test inteligencji mensy, to sa to zupelnie inne testy. Oni maja swoje, my mamy swoje i w policji raczej nie uzyja tych z mensy, tylko psychologiczne, bo z nich duzo wiecej mozna sie dowiedziec. Przytoczony test z mensy jest z 2004r, a o ile wiem, oni chyba co roku tworza nowy. Myle sie? Psychologiczne to inna bajka i nie tworzy sie ich tak szybko, bo to bardzo dlugi proces. Dlatego watpie, by jakis prawdziwy test byl dostepny w sieci. Calosc tematu najlepiej wedlug mnie moga podsumowac wypowiedzi koniczynki. Odpowiadajcie zgodnie z wlasnym Ja i nie kombinujcie. Nie ma odpowiedzi dobrych i zlych, a kazdy test w mniejszym lub wiekszym stopniu pozwala psychologowi do wykrycia klamstwa, niespojnosci i proby zafalszowania wyniku. Jesli nie zaliczycie tego testu, lub psycholog uzna, iz nie spelniacie okreslonych wymagan do pracy w policji, to pomyslcie o czyms innym. Pozdrawiam i zycze powodzenia na testach. ans
|
|
W tym samym gabinecie obok Okruszka przyjmuje dr Nierodzińska, u której byłam i polecam. Gabinet jest czynny chyba od poniedziałku do piątku w godzinach popołudniowych.Dr Nierodzińska przyjmuje we wtorki i chyba czwartki.
|
|
gdzie w lomzy mozna ostrzyc psa?
|
|
jony - akurat w temacie TDI siedzę dośc głęboko, więc nie wnikaj. Jesli masz problemy z klekotem, to zapraszam. Na pewno coś poradzimy i "będziesz Pan zadowolony".
|
|
Introlan jest dobry ale drogi
|
|
hipokratesa...za sznaucera miniaturke 50 zl
|
|
na malacha
|
|
|
może masz jakiś namiar dokładniej np. nr. tel.
|
|
człowiek łysy, telefon chyba , ale chyba z ery
|
|
czy jest w Łomży jakiś klub koszykarski na który można by się zapisać i chodzić?? (chodzi mi o męski klub nie patrzcie na imię bo to nie moje konto) von chrupka
|
|
dokladnie:)
|
|
przenies sie do szkoly w ktorej jest sekcja kosza
|
|
Panoramiczny się nie opłaca zjechany obraz na nim jak masz rozdzielczość np:10234:768 to wszystko wygląda jak byś miał 800x600 albo gorzej i wogle źle się gra, lepsz są te standardowe 19''
|
|
Ł, ja też chcę nad morze. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ehehe, fajnie i mam nadzieje ze sie uda bo jak pamietam to zawsze lomza byla zadupiem i nic ciekawego sie nie dzialo nie mowiac o wybiciu sie kogos z lomzy na wielka scene. pozdrawiam
|
|
Nikogo hahaha :D
|
|
Moim zdaniem chodzi tutaj o Sektor rozruchowy systemu. Uszkodzenie jego powoduje że system nie może się uruchomić do końca. Uruchom komputer z płyty XP w pierwszym menu naciśnij R wybierz swoją instalacje Windows a następnie wbijaj komendy CHKDSK /p lub q :( nie pamiętam Fixboot Fixmbr Zatwierdź że chcesz zapisać i tyle. Powinno pomóc jeśli nie to Partycja systemowa jest uszkodzona, lub Pamięć dysk lub zasilacz jest do wymiany.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |