niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wybory samorzadowe sfałszowane

ale burak te pytanie zadal bleeeee

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wybory samorzadowe sfałszowane

za stodolo se wygrabta kolo i jezdzijta po niem bez problemow a od ronda kosciuszki odczepta sie

tojajatoja

tez polecam Wenderlicha......badania masz odrazu z opisem a czynny chyba od 14.30...

Masz Peter rację, opowieść ciekawa, ale bardziej autor tekstu mnie zainteresował..:)

albo zasilacz albo wiatraczek zobacz czy obraca sie rozkrec obudowe moze sie obracac ale musis wykrecic ten glowny i pod niego posamrowac taka masc mozesz ja dostac w kazdym sklepie komputerowym

:)
o może to jakiś anglik tak jechał ....

to wszystko wyjaśnia :) powiedzmy....

Coz... mysle ze nie chodzi o bledy systemu lub uszkodzony dysk gdyz nie wyswietlaja sie zadne komunikaty. Jesli podzespoly plyty sa uszkodzone (nie dzialaja) to najczesciej wydaje ona odpowiednie dzwieki(w postaci ilosci 'pikniec')...

polonezem ?:P

Mysle ze gdyby chodzlo o dysk (sectory) to jednak bylby komunikat o brakujacych plikach. Osobiscie uwazam ze to hardware (zasilacz,ewentualnie plyta)
W kazdym badz razie zycze powodzenia przy rozwiazaniu tego problemu.
pozdrawiam

Zalezy o czyim problemie piszemy :) Jak chodzi o Bear, to jesli mam juz strzelac obstawialbym glownie plyte, ewentualnie zasilacz. A jak chodzi o Sebo, to u niego ewidentnie w tej chwili wylozyl sie system, a zgadnac co bylo tego przyczyna to juz gorzej, bo tutaj moglo zawiesc wiecej rzeczy. Moze zasilacz, plyta, a moze co innego, dysk i pamieci na pewno bym przetestowal dla pewnosci.

zgadzam sie z Toba

Tak czytam i nie wierze, by jakies z prawdziwych testow psychologicznych mierzacych inteligencje byl dostepny w internecie. Taki test moze zdobyc tylko psycholog, a on nie pusci tego w obieg, bo stracilby jedno z narzedzi pracy. Jesli chodzi o przytoczony test inteligencji mensy, to sa to zupelnie inne testy. Oni maja swoje, my mamy swoje i w policji raczej nie uzyja tych z mensy, tylko psychologiczne, bo z nich duzo wiecej mozna sie dowiedziec. Przytoczony test z mensy jest z 2004r, a o ile wiem, oni chyba co roku tworza nowy. Myle sie? Psychologiczne to inna bajka i nie tworzy sie ich tak szybko, bo to bardzo dlugi proces. Dlatego watpie, by jakis prawdziwy test byl dostepny w sieci.

Calosc tematu najlepiej wedlug mnie moga podsumowac wypowiedzi koniczynki. Odpowiadajcie zgodnie z wlasnym Ja i nie kombinujcie. Nie ma odpowiedzi dobrych i zlych, a kazdy test w mniejszym lub wiekszym stopniu pozwala psychologowi do wykrycia klamstwa, niespojnosci i proby zafalszowania wyniku.

Jesli nie zaliczycie tego testu, lub psycholog uzna, iz nie spelniacie okreslonych wymagan do pracy w policji, to pomyslcie o czyms innym.

Pozdrawiam i zycze powodzenia na testach.
ans

W tym samym gabinecie obok Okruszka przyjmuje dr Nierodzińska, u której byłam i polecam. Gabinet jest czynny chyba od poniedziałku do piątku w godzinach popołudniowych.Dr Nierodzińska przyjmuje we wtorki i chyba czwartki.

gdzie w lomzy mozna ostrzyc psa?

jony - akurat w temacie TDI siedzę dośc głęboko, więc nie wnikaj.
Jesli masz problemy z klekotem, to zapraszam. Na pewno coś poradzimy i "będziesz Pan zadowolony".

Introlan jest dobry ale drogi

hipokratesa...za sznaucera miniaturke 50 zl

na malacha

Kilka pał profilaktycznie powinni nakładać na plecki takim młodym brykaczom i świat od razu byłby piękniejszy.

może masz jakiś namiar dokładniej np. nr. tel.

człowiek łysy, telefon chyba , ale chyba z ery

czy jest w Łomży jakiś klub koszykarski na który można by się zapisać i chodzić?? (chodzi mi o męski klub nie patrzcie na imię bo to nie moje konto)

von chrupka

dokladnie:)

przenies sie do szkoly w ktorej jest sekcja kosza

Panoramiczny się nie opłaca zjechany obraz na nim jak masz rozdzielczość np:10234:768 to wszystko wygląda jak byś miał 800x600 albo gorzej i wogle źle się gra, lepsz są te standardowe 19''

Ł, ja też chcę nad morze.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

ehehe, fajnie i mam nadzieje ze sie uda bo jak pamietam to zawsze lomza byla zadupiem i nic ciekawego sie nie dzialo nie mowiac o wybiciu sie kogos z lomzy na wielka scene.

pozdrawiam

Nikogo hahaha :D

Moim zdaniem chodzi tutaj o Sektor rozruchowy systemu. Uszkodzenie jego powoduje że system nie może się uruchomić do końca.
Uruchom komputer z płyty XP w pierwszym menu naciśnij R wybierz swoją instalacje Windows a następnie wbijaj komendy
CHKDSK /p lub q :( nie pamiętam
Fixboot
Fixmbr

Zatwierdź że chcesz zapisać i tyle. Powinno pomóc jeśli nie to Partycja systemowa jest uszkodzona, lub Pamięć dysk lub zasilacz jest do wymiany.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org