Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pani mówi od rzeczy wyrzucona wróbel siedzi |
hmm jeszcze jedna sprawa lepiej wziac jak diesla to z pompa. pompowtryskiwacze jak siada (przez zla jakosc paliwa co w polsce sie czesto zdarza) to hmm z tego co ostatnio moj znajomy robil ponad 5tys naprawa. :/ nie wiem czy robil w serwisie podobno mozna taniej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pani mówi od rzeczy wyrzucona wróbel siedzi |
Treść jest ukryta
|
|
A zależy Ci na DVB-T? Bo ten tuner tego nie obsługuje. Ja mam PixelView 4in1 firmy Prolink i działa OK (z najnowszymi sterownikami), ale cena to ok. 250zł. Jest to karta hybrydowa, czyli obsługuje TV analogową i cyfrową naziemną. Niestety kanały Polsatu, TVN i TV4 zmieniły system kodowania na H.264/MPEG-4 AVC i odbiera mi cyfrowo tylko TV publiczna... Żaden z alternatywnych programów nie che współpracować :(
|
|
hehee skoro juz utrzymany temat bez watkow obrazajacych kogokolwiek to powstrzymam sie nawet od uszczypliwych wpisow wobec TYCH co sa nadaktywni na tym forum:P albo i nie:P w wiekszosci dzieci neo ewentualnie ludki o luzno upakowanej szarej masie nie wypowiedza sie ani slowem, najpierw trzeba wiedziec czym jest test inteligencji a po co o takowy wieidziec z racji braku wskazan na jej istnienie, po drugie zdolnosc logicznego myslenia jest im obca jak wiekszosci czytelnikom wp.pl:P (bez urazy dla wyzej podpisanych) tak wiec cieszmy sie swoim kawalkiem forum:D w lomzy sa psycholodzy, moze maja jakies interesujace nas materialy w promocyjnej cenie zero zlotych ktore sa w stanie udostepnic, ma ktos dojscia?, na kopernika jest pradnia takowa i wiem ze cos tkaiego robia ale to jest chyba dla dzieci/mlodziezy uczacej sie? tak jeszcze o "wiernych czytelikach" tego forum- nie interesuja ich testy psychologiczne do policji, SW, czy innych formacji ze wzgledu ze dla nich osoba w mundurze to wrog publiczny nr jeden co da sie zauwazyc czyatajc jakolwiek zwiazany z nimi temat.
|
|
jakie jedzeni,ile browru i czy cos jeszcze,a wogole na jaka okolicznosc ta impreza?
|
|
A wiec oto kilka nastepnych, Gazelko, i tak trochu z innej beczki, bo cosik zauwazylem w jednym z Twych postow jakgdyby jakas nostalgie za tym bialym puszkiem..:D. Niestety, ale musialem siegac po to az trochu wstecz, bo obecnie u nas takze to ani, ani takiego czegos. Pozdrowka, wychu http://picasaweb.google.pl/zalomza/FrolickingInTheSnowWinter2006?authkey=4YqUUq-hP0Q
|
|
Spróbuj tutaj: http://www.gamershell.com http://www.staregry.pl Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
K***a, Jan Serce, Wiesz co piszesz?!?!?!? No teraz to ty i mnie wkurzyłeś. Ale trzymając się tematu... Mam dwoje dzieci i tak duża podwyżka będzie odczuwalna. Teraz stawka żywieniowa wynosi chyba 3,5. Aż nie chce mi się myśleć. Pozdrawiam PANA PREZYDENTA. Dzięki PANU moje dzieciaki nie będą chodziły do przedszkola:(
|
|
Nie zastrzelcie nam Jana , bo forum zrobi się smutne.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |