niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pani mówi od rzeczy wyrzucona wróbel siedzi

hmm jeszcze jedna sprawa lepiej wziac jak diesla to z pompa.
pompowtryskiwacze jak siada (przez zla jakosc paliwa co w polsce sie czesto zdarza) to hmm z tego co ostatnio moj znajomy robil ponad 5tys naprawa. :/ nie wiem czy robil w serwisie podobno mozna taniej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pani mówi od rzeczy wyrzucona wróbel siedzi

Treść jest ukryta

A zależy Ci na DVB-T? Bo ten tuner tego nie obsługuje. Ja mam PixelView 4in1 firmy Prolink i działa OK (z najnowszymi sterownikami), ale cena to ok. 250zł. Jest to karta hybrydowa, czyli obsługuje TV analogową i cyfrową naziemną. Niestety kanały Polsatu, TVN i TV4 zmieniły system kodowania na H.264/MPEG-4 AVC i odbiera mi cyfrowo tylko TV publiczna... Żaden z alternatywnych programów nie che współpracować :(

hehee skoro juz utrzymany temat bez watkow obrazajacych kogokolwiek to powstrzymam sie nawet od uszczypliwych wpisow wobec TYCH co sa nadaktywni na tym forum:P albo i nie:P w wiekszosci dzieci neo ewentualnie ludki o luzno upakowanej szarej masie nie wypowiedza sie ani slowem, najpierw trzeba wiedziec czym jest test inteligencji a po co o takowy wieidziec z racji braku wskazan na jej istnienie, po drugie zdolnosc logicznego myslenia jest im obca jak wiekszosci czytelnikom wp.pl:P (bez urazy dla wyzej podpisanych) tak wiec cieszmy sie swoim kawalkiem forum:D

w lomzy sa psycholodzy, moze maja jakies interesujace nas materialy w promocyjnej cenie zero zlotych ktore sa w stanie udostepnic, ma ktos dojscia?, na kopernika jest pradnia takowa i wiem ze cos tkaiego robia ale to jest chyba dla dzieci/mlodziezy uczacej sie?

tak jeszcze o "wiernych czytelikach" tego forum- nie interesuja ich testy psychologiczne do policji, SW, czy innych formacji ze wzgledu ze dla nich osoba w mundurze to wrog publiczny nr jeden co da sie zauwazyc czyatajc jakolwiek zwiazany z nimi temat.

jakie jedzeni,ile browru i czy cos jeszcze,a wogole na jaka okolicznosc ta impreza?

A wiec oto kilka nastepnych, Gazelko, i tak trochu z innej beczki, bo cosik zauwazylem w jednym z Twych postow jakgdyby jakas nostalgie za tym bialym puszkiem..:D.
Niestety, ale musialem siegac po to az trochu wstecz, bo obecnie u nas takze to ani, ani takiego czegos.

Pozdrowka, wychu

http://picasaweb.google.pl/zalomza/FrolickingInTheSnowWinter2006?authkey=4YqUUq-hP0Q

Spróbuj tutaj:

http://www.gamershell.com

http://www.staregry.pl

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

K***a, Jan Serce, Wiesz co piszesz?!?!?!? No teraz to ty i mnie wkurzyłeś. Ale trzymając się tematu... Mam dwoje dzieci i tak duża podwyżka będzie odczuwalna. Teraz stawka żywieniowa wynosi chyba 3,5. Aż nie chce mi się myśleć. Pozdrawiam PANA PREZYDENTA. Dzięki PANU moje dzieciaki nie będą chodziły do przedszkola:(

Nie zastrzelcie nam Jana , bo forum zrobi się smutne.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org