Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kołakowski Lech Antoni-kandydat na prezydenta Łomży/rolnik który nie wie jak wyg |
Internet-pamiętaj o zasadzie ograniczonego zaufania!! Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kołakowski Lech Antoni-kandydat na prezydenta Łomży/rolnik który nie wie jak wyg |
no i zawsze sie trafi jakas szuja!!!! widziales w temacie tytuł Counter strike to jesli ci sie nie podoba to nie wchodź i zamknij jape !!! pisze jak ja chce wiec wypier*
|
|
Re: Kołakowski Lech Antoni-kandydat na prezydenta Łomży/rolnik który nie wie jak wyg |
a ja mam klawiature ladnaaaaa kiedys umylem ja pod prysznicem i ze byla mokra zaczalem nia machac we wszystkie strony na balkonie to polowa przyciskow spadla mi na dzialki jakos pozbieralem :P postanowilem ja wysuszyc suszarka i tak zostawilem i gdy wrocilem przyciski sie powyykrecaly od ciepla :P i jest teraz taka fajna ze moge ja sprzedac za 500 zl :))
|
|
o w morde co za temat!!!!!!!!! marac zgadzam sie z toba , a moze wiecie po ile mleko i gdzie najlepsze???
|
|
Na Reymonta miał być salsarobik, ale nie było chętnych i zajęcia na razie nie odbywają się. To jest stronka www.taniec.lomza24.info łomżyniak
|
|
a gdzie poszukuja instruktora aerobiku?
|
|
Tamta to była orkiestra mechaniaka, a ta jest międzyszkolna, dzieciaki i młodzież z całego miasta. Super grają już słyszałem.
|
|
I nasi kochani policjancji dorobili sie pieknej czarnej "wołgi " A jacy dumni :D Uwaga Ci dwaj panowie maja nawet CB Pozdrawiamy :D ... & vice versa!
|
|
kur*a sie naprawde nie zesrajcie!cs i cs,żal....
|
|
W takim razie jeśli w przysżłym sezonie te zdegradowane zespoły będą grać w nowej I lidze Niekoniecznie. Widzew Łódź nowy sezon zacznie ligę lub dwie ligi niżej (jeśli teraz zajmie miejsce spadkowe). Czyli jeśli zajmą miejsce spadkowe to na jesieni grają w obecnej III lidze.
|
|
mam pytanie na temat sali i obsługi. Czy ktoś miał lub był na weselu i może sie podzielić doświadczeniami na ten temat?
|
|
było pełno wątków o tym gównie...
|
|
Autor: tommeknet (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 18-01-08 15:23 żebym był radnym to: - za załatwianie potrzeb fizjologincznych psa w miejscach niedozwolonych 1500zł kary - za psa bez kagańca - 5000zł kary - za psa podatek - 500zł/rok - za pogryzienie przez psa - śmierć dla kundla i dożywocie dla właściciela + kara grzywny 50.000zł -------------------------- Ad. 1. A co psa obchodzą głupie przepisy ludzi? Pies nie umie czytać ani stosować się do znaków drogowych i zakazów. Nie wiem skąd pies miałby wziąć 1500 zł... ;) Ad. 2. Psu też należy się wolność i swoboda. Ad. 3. OK. Człowiek może zapłacić. Ad. 4. OK. Ale tylko po prawomocnym wyroku skazującym psa. Trzeba zbadać wszystkie okoliczności sprawy, czy pies nie działał w obronie własnej :P
|
|
doctorr, ale pojechałeś :) Jaki ty mundry jesteś... To fajnie tak poczytać takie mundrości, jak Twoje. A jaki odważny jesteś. Jak umiesz dogadać, no, no... I przepraszam pieski, że offuję z doctorrem :) Pozdrawiam.
|
|
Brzeczyszczykiewicz i wlasnie o to chodzi zeby uzyskac w tym tescie wynik ktory pasowalby do profilu przyszlego policjanta!Tak jak napisal ktos wyzej nie mozna byc za bardzo inteligentnym bo komputer uznaje Cie za niezdolnego do sluzby :) Polecam link: http://praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74785,4661901.html artooro w necie nie znajdziesz gotowego testu multiselect,ktory mozesz przecwiczyc,rozwiazac i sprawdzic wynik... Mozna znalezc ogloszenia,ze ktos ma opracowany ten test i za jakas oplata,np 50zł moze Ci przeslac na maila opracowany multiselect...Ale z tego co slyszalem to i tak nic nie daje bo pytan jest mnostwo,a nikt nie wie jak odpowiadac zeby pokryc sie z wariantem "z predyspozycjami do sluzby"... Jezeli bardzo Ci zalezy na robocie to mozesz isc prywatnie do psychologa i on moze Cie w jakis sposob przygotowac do tego testu... Np: http://badanie.wordpress.com/2007/12/26/multiselect-do-policji-3/ Polecam Ci również link: http://www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18950
|
|
|
Re: Kołakowski Lech Antoni-kandydat na prezydenta Łomży/rolnik który nie wie jak |
Uważam , ze to doskonałe miejsce do kłótni, tylko należy zachować umiar i takt , bo faktycznie anonimowym się nie jest Dokładnie, ktoś tam już nawet wyłapał klapsy na żywo za pisanie bredni na forum. rudy błazen z druhem
|
|
a tak na marginesie- to byl moj brat!!! dopiero dzis sie o tym dowiedzialam i myslalam ze moze ktos wie wiecej niz ja, ale patrze to tylko kolejny temat(dla niektorych) do tego by sie powyzywac. I ciekawe czy ktos by w takiej sytuacji zwracal uwage na pisownie?!!!
|
|
i myslisz Marcinie, ze ktos jej cos powie o tej sprawie? Kasiu :) nie, nie gryzie:) Ę.Ą.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |