niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kołakowski Lech Antoni-kandydat na prezydenta Łomży/rolnik który nie wie jak wyg

Internet-pamiętaj o zasadzie ograniczonego zaufania!!
Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kołakowski Lech Antoni-kandydat na prezydenta Łomży/rolnik który nie wie jak wyg

no i zawsze sie trafi jakas szuja!!!! widziales w temacie tytuł Counter strike to jesli ci sie nie podoba to nie wchodź i zamknij jape !!! pisze jak ja chce wiec wypier*

Re: Kołakowski Lech Antoni-kandydat na prezydenta Łomży/rolnik który nie wie jak wyg

a ja mam klawiature ladnaaaaa kiedys umylem ja pod prysznicem i ze byla mokra zaczalem nia machac we wszystkie strony na balkonie to polowa przyciskow spadla mi na dzialki jakos pozbieralem :P postanowilem ja wysuszyc suszarka i tak zostawilem i gdy wrocilem przyciski sie powyykrecaly od ciepla :P i jest teraz taka fajna ze moge ja sprzedac za 500 zl :))

o w morde co za temat!!!!!!!!! marac zgadzam sie z toba , a moze wiecie po ile mleko i gdzie najlepsze???

Na Reymonta miał być salsarobik, ale nie było chętnych i zajęcia na razie nie odbywają się. To jest stronka www.taniec.lomza24.info

łomżyniak

a gdzie poszukuja instruktora aerobiku?

Tamta to była orkiestra mechaniaka, a ta jest międzyszkolna, dzieciaki i młodzież z całego miasta. Super grają już słyszałem.

I nasi kochani policjancji dorobili sie pieknej czarnej "wołgi " A jacy dumni :D Uwaga Ci dwaj panowie maja nawet CB Pozdrawiamy :D

... & vice versa!

kur*a sie naprawde nie zesrajcie!cs i cs,żal....

W takim razie jeśli w przysżłym sezonie te zdegradowane zespoły będą grać w nowej I lidze

Niekoniecznie.

Widzew Łódź nowy sezon zacznie ligę lub dwie ligi niżej (jeśli teraz zajmie miejsce spadkowe).

Czyli jeśli zajmą miejsce spadkowe to na jesieni grają w obecnej III lidze.

mam pytanie na temat sali i obsługi. Czy ktoś miał lub był na weselu i może sie podzielić doświadczeniami na ten temat?

było pełno wątków o tym gównie...

Autor: tommeknet (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 18-01-08 15:23

żebym był radnym to:

- za załatwianie potrzeb fizjologincznych psa w miejscach niedozwolonych 1500zł kary
- za psa bez kagańca - 5000zł kary
- za psa podatek - 500zł/rok
- za pogryzienie przez psa - śmierć dla kundla i dożywocie dla właściciela + kara grzywny 50.000zł

--------------------------
Ad. 1. A co psa obchodzą głupie przepisy ludzi? Pies nie umie czytać ani stosować się do znaków drogowych i zakazów. Nie wiem skąd pies miałby wziąć 1500 zł... ;)
Ad. 2. Psu też należy się wolność i swoboda.
Ad. 3. OK. Człowiek może zapłacić.
Ad. 4. OK. Ale tylko po prawomocnym wyroku skazującym psa. Trzeba zbadać wszystkie okoliczności sprawy, czy pies nie działał w obronie własnej :P

doctorr, ale pojechałeś :)

Jaki ty mundry jesteś... To fajnie tak poczytać takie mundrości, jak Twoje.
A jaki odważny jesteś. Jak umiesz dogadać, no, no...

I przepraszam pieski, że offuję z doctorrem :)

Pozdrawiam.

Brzeczyszczykiewicz i wlasnie o to chodzi zeby uzyskac w tym tescie wynik ktory pasowalby do profilu przyszlego policjanta!Tak jak napisal ktos wyzej nie mozna byc za bardzo inteligentnym bo komputer uznaje Cie za niezdolnego do sluzby :)
Polecam link:
http://praca.gazeta.pl/gazetapraca/1,74785,4661901.html

artooro w necie nie znajdziesz gotowego testu multiselect,ktory mozesz przecwiczyc,rozwiazac i sprawdzic wynik...
Mozna znalezc ogloszenia,ze ktos ma opracowany ten test i za jakas oplata,np 50zł moze Ci przeslac na maila opracowany multiselect...Ale z tego co slyszalem to i tak nic nie daje bo pytan jest mnostwo,a nikt nie wie jak odpowiadac zeby pokryc sie z wariantem "z predyspozycjami do sluzby"...
Jezeli bardzo Ci zalezy na robocie to mozesz isc prywatnie do psychologa i on moze Cie w jakis sposob przygotowac do tego testu...

Np: http://badanie.wordpress.com/2007/12/26/multiselect-do-policji-3/

Polecam Ci również link:
http://www.ifp.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=18950

Na BP to zapewnie bedzie ogolnopolska siec Wild bean Caffee (nie wiem jak to sie pisze). Jest to tzw fast food przy kazdej stacji BP w Polsce

Re: Kołakowski Lech Antoni-kandydat na prezydenta Łomży/rolnik który nie wie jak

Uważam , ze to doskonałe miejsce do kłótni, tylko należy zachować umiar i takt , bo faktycznie anonimowym się nie jest

Dokładnie, ktoś tam już nawet wyłapał klapsy na żywo za pisanie bredni na forum.

rudy błazen z druhem

a tak na marginesie- to byl moj brat!!! dopiero dzis sie o tym dowiedzialam i myslalam ze moze ktos wie wiecej niz ja, ale patrze to tylko kolejny temat(dla niektorych) do tego by sie powyzywac. I ciekawe czy ktos by w takiej sytuacji zwracal uwage na pisownie?!!!

i myslisz Marcinie, ze ktos jej cos powie o tej sprawie?

Kasiu :) nie, nie gryzie:)

Ę.Ą.

W 1LO za to zespol byl najlepszy nawet w 3 takiego nie bylo pozdrowko dla chlopakow mimo ze imprezka byla przecietna w tym 1 tyle sie naczekalem az mnie wpuszcza

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org