Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent USA podziękował Sikorskiemu |
a co za roznica czy ten mercedes to s czy e czy ml?? w niedziele to ludzie odpoczywaja, w poniedzialek naprawi ci to wiekszosc mechanikow
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent USA podziękował Sikorskiemu |
fergi ...Moze masz namiary do P.Cekaly?
|
|
20letnia s-ka, wpadnij do mnie to ci naprawie, mam młotek...
|
|
Nie mówcie, że lepiej chłopakowi naprawiać auto w autoryzowanym serwisie Mercedesa, bo istnieje wiele serwisów, renomowanych, z dużo lepszą kadrą mechaników oraz profesjonalnym sprzętem. Jeśli nie w Łomży to w Białymstoku, a autoryzowany serwis nie oznacza najlepszy serwis. Pozdrawiam
|
|
dla mnie to obciach totalny. Panny mają równo nasrane pod sufitem. Zamiast blysnąć intelektem wykształceniem to wystawiają wątpliwej urody modry i dupska i dać im tu tytuł. Ja nie wiem tez co padło na głowę dyrekcji tej szkoły aby promowć takie miernoty i takie głupie pomysły. czy ekonomik błysnął jakimiś innymi sprawami w dziedzinie wykształcenia poziomu nauki chyba nie.
|
|
|
jakie wrazenia macie po tegorocznych studniowkach?:) gdzie najlepsza,gdzie najgorsza?:)z tego co wiem to w wiekszosci szkol impreza odbyla sie wczoraj,dzis studniowke ma 1lo...
|
|
24hhhhhhhhhh Jarek
|
|
zeneksaper, już tak się z tej ręki nie spowiadaj i nie odwracaj kota ogonem:))) kobieta może urodzić bez pomocy faceta? to ty chyba byłeś tak poczęty, przez jajeczkowanie...:))) innym potrzebne jest nasienie:))) Tak tak facet rządzi, przyznałeś, dzięki:) a jak to już załóż o tym inny wątek...
|
|
ile za nia chcesz? Jak jakies rozsadne pieniazki to od reki wezme Takos
|
|
ty niby wielki podatniku jak nie chesz dokladac ze swoich podatkow to pomysl ze twoje podatki ida na pewnse dal prezydentow a ŁKS dostaje to co ja place i kilka tysiecy innych kibicow ja tez moge wyliczyc co mi sie nie podoba i idzie na to pieniadze z budrzetu ... ale innym to sie podoba i niech tak bedzie jak jest bo kazdy powinien cos miec patrze jestes wielki internetowy napinacz a jestes typowym burakiem masz zero racjonalnego myslenia a piszesz co ci slina na jezyk przyniesie bez pozdrowien
|
|
|
podobno gdzieś już są po 9 zł :) Ma zowsze Łomża
|
|
ok morską pasuje:P
|
|
Nie możesz teraz uciekać . Na Fundusze Inwestycyjne trzeba patrzeć z perspektywy czasu to nie jest inwestycja na 2-3-4..........miesięcy to jest inwestycja na kilka lat. Większość funduszy rozpoczynała działalność w 1999 roku wartością jednostki 50 zł zobacz jaka jest teraz wartość jednostki pomimo spadków. Gdzie tu jest strata???????? Pamiętaj że panika jest złym doradcą .Cierpliwości jeszcze swoje z tego wybierzesz z duża nawiązką.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |