wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent USA podziękował Sikorskiemu

a co za roznica czy ten mercedes to s czy e czy ml?? w niedziele to ludzie odpoczywaja, w poniedzialek naprawi ci to wiekszosc mechanikow

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent USA podziękował Sikorskiemu

fergi ...Moze masz namiary do P.Cekaly?

20letnia s-ka, wpadnij do mnie to ci naprawie, mam młotek...

Nie mówcie, że lepiej chłopakowi naprawiać auto w autoryzowanym serwisie Mercedesa, bo istnieje wiele serwisów, renomowanych, z dużo lepszą kadrą mechaników oraz profesjonalnym sprzętem. Jeśli nie w Łomży to w Białymstoku, a autoryzowany serwis nie oznacza najlepszy serwis.
Pozdrawiam

dla mnie to obciach totalny. Panny mają równo nasrane pod sufitem. Zamiast blysnąć intelektem wykształceniem to wystawiają wątpliwej urody modry i dupska i dać im tu tytuł. Ja nie wiem tez co padło na głowę dyrekcji tej szkoły aby promowć takie miernoty i takie głupie pomysły. czy ekonomik błysnął jakimiś innymi sprawami w dziedzinie wykształcenia poziomu nauki chyba nie.

jakie wrazenia macie po tegorocznych studniowkach?:) gdzie najlepsza,gdzie najgorsza?:)z tego co wiem to w wiekszosci szkol impreza odbyla sie wczoraj,dzis studniowke ma 1lo...

24hhhhhhhhhh

Jarek

zeneksaper, już tak się z tej ręki nie spowiadaj i nie odwracaj kota ogonem:))) kobieta może urodzić bez pomocy faceta? to ty chyba byłeś tak poczęty, przez jajeczkowanie...:))) innym potrzebne jest nasienie:)))
Tak tak facet rządzi, przyznałeś, dzięki:) a jak to już załóż o tym inny wątek...

ile za nia chcesz? Jak jakies rozsadne pieniazki to od reki wezme

Takos

ty niby wielki podatniku

jak nie chesz dokladac ze swoich podatkow to pomysl ze twoje podatki ida na pewnse dal prezydentow a ŁKS dostaje to co ja place i kilka tysiecy innych kibicow
ja tez moge wyliczyc co mi sie nie podoba i idzie na to pieniadze z budrzetu ... ale innym to sie podoba i niech tak bedzie jak jest bo kazdy powinien cos miec

patrze jestes wielki internetowy napinacz a jestes typowym burakiem masz zero racjonalnego myslenia a piszesz co ci slina na jezyk przyniesie
bez pozdrowien

a mogłby ktos ceny jakies przykładowe podac

podobno gdzieś już są po 9 zł :)

Ma zowsze Łomża

ok morską pasuje:P

Nie możesz teraz uciekać . Na Fundusze Inwestycyjne trzeba patrzeć z perspektywy czasu to nie jest inwestycja na 2-3-4..........miesięcy to jest inwestycja na kilka lat. Większość funduszy rozpoczynała działalność w 1999 roku wartością jednostki 50 zł zobacz jaka jest teraz wartość jednostki pomimo spadków. Gdzie tu jest strata???????? Pamiętaj że panika jest złym doradcą .Cierpliwości jeszcze swoje z tego wybierzesz z duża nawiązką.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org