poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KTO ATARTUJE NA WOJTA PIATNICY?

za 600 moge Ci go sprzdac

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KTO ATARTUJE NA WOJTA PIATNICY?

ja caly czs kupuje tylko u niego i jest ok:>zawsze k...a komus cos nie pasuje:>

a moze AKAT? czy jak to tam sie nazywa

Julcia77 miałaś go po prawej stronie, ot cała historia. Choć z drugiej strony tam jest chyba linia ciągła jak dobrze pamiętam.

No ja jeździłem i fazy były ale dość drogo bo pewnie tyle pali a wiecie ile teraz paliwo kosztuje xD. Polecam bo naprawdę można sie zabawić.

podobno 3 zł za łyżwe i 2-3 zł za wjazd czy prawda ??

tak, Kazimierz Pułaski godny jest bardziej reprezentacyjnej ulicy.
tak, marszałek skonfederowanej ziemi łomżyńskiej, obwołany nim zresztą na sejmiku w Ostrołęce!, Prototyp Kmicica-Babinicza, którego losy poznał niejaki Henryk Sienkiewicz przebywajac na wakacjach w Wasoszy w guberni łomzyńskiej, gdzie słuchał też o heroicznej obronie częstochowy przez "łomżyńskich" pułaszczyków, które przeniósł do czasów "potopu" szwedzkiego. To w Łomży prawdopodobnie pozytywna postacią stała się inna postac z "Potopu" - oficyjer artyleryi Korf ( przodek w prostej linii ówczesnego gubernatora S.Korfa).
Na marginesie, słyszałem jak młody człowiek w Łomży właśnie, mówił o domu, który znajduje się na ulicy Puławskiego. Pamiętajmy, rodowe włości Pułaskich - bohatera polskiego i amerykańskiego to Pułazie do tego Pułaski, ( do 1998 roku Pułazie było w województwie łomżyńskim!)
A może wrócic by do promocji K. Pułaskiego tak jak zaczął to czynić ś.p. Cz.Brodzicki.
Apropos, Pan Czesław Brodzicki powinien zostać też w jakiejś formie upamiętniony

i nadal nawet pena...

bedziesz chuliganem dotąd aż ktoś ci zapier... i zęby stracisz z przodu:))) chojrak od siedmiu boleści:)

zjedz kope i zgrusz sobie... hahahaha ze ta reka ci nie odpanie! i nie obrazaj swojego starego...

Ciekawe jakie dziewczynki beda wybrane na miss. w tym tygodniu podobno maja byc wybory w ekonomiku:D:D

co wy tu za herezje piszecie??
teamt nie jest nasze płace, tylko nasze place, koło mojego bloku jest ładny plac dla dzieci, a jak rtam w waszym otoczeniu?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org