Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KTO ATARTUJE NA WOJTA PIATNICY? |
za 600 moge Ci go sprzdac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KTO ATARTUJE NA WOJTA PIATNICY? |
ja caly czs kupuje tylko u niego i jest ok:>zawsze k...a komus cos nie pasuje:>
|
|
a moze AKAT? czy jak to tam sie nazywa
|
|
Julcia77 miałaś go po prawej stronie, ot cała historia. Choć z drugiej strony tam jest chyba linia ciągła jak dobrze pamiętam.
|
|
No ja jeździłem i fazy były ale dość drogo bo pewnie tyle pali a wiecie ile teraz paliwo kosztuje xD. Polecam bo naprawdę można sie zabawić.
|
|
podobno 3 zł za łyżwe i 2-3 zł za wjazd czy prawda ??
|
|
tak, Kazimierz Pułaski godny jest bardziej reprezentacyjnej ulicy. tak, marszałek skonfederowanej ziemi łomżyńskiej, obwołany nim zresztą na sejmiku w Ostrołęce!, Prototyp Kmicica-Babinicza, którego losy poznał niejaki Henryk Sienkiewicz przebywajac na wakacjach w Wasoszy w guberni łomzyńskiej, gdzie słuchał też o heroicznej obronie częstochowy przez "łomżyńskich" pułaszczyków, które przeniósł do czasów "potopu" szwedzkiego. To w Łomży prawdopodobnie pozytywna postacią stała się inna postac z "Potopu" - oficyjer artyleryi Korf ( przodek w prostej linii ówczesnego gubernatora S.Korfa). Na marginesie, słyszałem jak młody człowiek w Łomży właśnie, mówił o domu, który znajduje się na ulicy Puławskiego. Pamiętajmy, rodowe włości Pułaskich - bohatera polskiego i amerykańskiego to Pułazie do tego Pułaski, ( do 1998 roku Pułazie było w województwie łomżyńskim!) A może wrócic by do promocji K. Pułaskiego tak jak zaczął to czynić ś.p. Cz.Brodzicki. Apropos, Pan Czesław Brodzicki powinien zostać też w jakiejś formie upamiętniony
|
|
i nadal nawet pena...
|
|
bedziesz chuliganem dotąd aż ktoś ci zapier... i zęby stracisz z przodu:))) chojrak od siedmiu boleści:)
|
|
zjedz kope i zgrusz sobie... hahahaha ze ta reka ci nie odpanie! i nie obrazaj swojego starego...
|
|
Ciekawe jakie dziewczynki beda wybrane na miss. w tym tygodniu podobno maja byc wybory w ekonomiku:D:D
|
|
co wy tu za herezje piszecie?? teamt nie jest nasze płace, tylko nasze place, koło mojego bloku jest ładny plac dla dzieci, a jak rtam w waszym otoczeniu?
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |