poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nowe osoby w radzie

Jest teraz moim trenerem narazie ma troszke przerwy ale niedługo może znowy będzie startował i na suplementach zna się bdb wkońcu już 25 lat się tym zajmuje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nowe osoby w radzie

http://allegro.pl/item289521539_premiera_4gb_creative_zen_mp4_2_5_16_7mkol_sd.html
http://allegro.pl/item289523366_premiera_16gb_creative_zen_mp4_2_5_16_7mkol_sd.html

j.n.

z tego co słyszałam to janek ma racje.... ale to tylko z tego co słyszałam.... nie wiem jak jest dokładnie....

a co to według ciebie znaczy mechaniczne wylewanie betonu? Betoniarkę przekręcisz i beton się wyleje, to jest też mechaniczne wylewanie betonu... O gruche ci chodzi? pełno takich na kołkach po Łomży jeździ... babe to do garów, a nie do betonu:)))

Wiem , ze sa firmy które za pomocą maszyn wylewaja i wyrownują beton - nie chodzi o zwykla betoniarke z pomoca ktorej i ja bym sobie teoretycznie mogla z tym poradzic...
Co do Jana_Serce to dzieki "Twojej metodzie" póżniej facet ukladajacy terakote nie naliczy mi dodatkowo za wyrownywanie podlogi ...
Takze finansowo na to samo wychodzi a mniej czasu pochlania i nierwow...

ty nie wypowiedziałeś się w tym temacie, więc po co zabierasz głos? idź mamie się wyżal... może cycka ci da...

Janek S. dlaczego Ty w każdym temacie masz coś do powiedzenia ale nie w sposób pomocny tylko wszystkich wyśmiewasz i obrażasz. To forum jest przecież po to żeby się poradzić , poszukać pomocy u Tych co mają o tym pojęcie i mogą coś konkretnie doradzić.
Janek robisz z tego forum taką pyskówkę i przepychankę.
Zanim coś napiszesz pomyśl.

fachowiec bierze od metra ułożenia i musi sobie wyrównać tak żeby płytki trzymały poziom, normalka. No chyba że masz różnice w poziomach z 0,5 metra... mam namiary na tego co u mnie robił, ale nie dam...
Jaichonimnie007, widzę że ty pomogłeś, po co to zabierasz głos jak w temacie się nie wypowiadasz...

A jeśli chodzi o szafy do zabudowy?
Czy moglibyście kogoś polecić?
Dzięki bardzo

Zapewne chodzi ci o posadzki wylewane mixokretem. W Łomzy dla prywatnych osób wylewa firma Mixbet, której szefem jest Daniel Jasionek i firma POBET - Krukowski i Pianka. Na tej stronie znajdziesz namiary na Mixbet http://www.zumi.pl/137717,Mixbet._Daniel_Jasionek,firma.html a do Pobetu nie mam namiarów.

I jak znalazło się 100 wolontariuszy?

Rozliczenie dotyczy okresu jednego roku. Podzielniki odczytywane są chyba w maju a rozliczenia w październiku. Za mieszkanie 42,7 m2 przedpłata wynosi (w moim konkretnym przypadku) 1112,88. Koszt zużycia 546,81. Dostałam zwrotu 566,07 :) Specjalnie nie oszczędzałam. Mam nowe okienka więc w dzień zakręcałam grzejniczki w jednym pokoju. Ale na takie wyliczenie wpływa wiele czynników. W łazience mam spory kaloryfer ale bez podzielnika więc całą zimę jest odkręcony. Mieszkam w miarę nowym bloku. Nie zdarzyło mi się marznąć;)

Acha, okres rozliczeniowy jest od 1.10 do 30.09

Dr Piasecka na ul. Dmowskiego. tylko ciezko "wbic" sie w termin

Niedawno to było , poszukaj sobie , a wszystko będzie jasne.

ty tu nigdy nic dłuższego niż dwa zdania nie napisałeś, może to i lepiej...

daj maila to Ci podrzucę namiary

Wyciac cie chce ****** i tyle, u mnie zawsze w calym mieszkaniu 52m kw kalofyrery odkrecone sa na fula oprocz kuchni i zawsze ale to zawsze sa zwroty, wiec watpie,ze przy twoim oszczedzaniu jest jakas doplata, nie daj sie i tyle

W Zibim dalej przewazaja odzywki z OXYgen ? I jakie jeszcze sa firmy?
To nazywac najlepszym towarem?

spoko spoko ;)

Moje dzieci chodziły do przedszkola nr 9 na Prusa . Personel jest całkiem fajny , dyrekcja super co do diety wszędzie teraz są przeprowadzane wywiady i można ustalić co dziecko może jeść a co nie .Wejdź na www.republika.pl/przedszkole 9 lomza i zobacz co się dzieje w tym przedszkolu .

Jednak te "rozwydrzone mordy" cos znacza. Spojrz nawet na przykladzie stadionu Z18 zawsze po meczu pilkarze podchodza do mlyna(trybuna od rzeki) i dziekuja za doping wlasnie tym rozwydrzonym mordom ktorzy zdzieraja gardlo. Dlaczego??? No odpowiedz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org