Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowe osoby w radzie |
Jest teraz moim trenerem narazie ma troszke przerwy ale niedługo może znowy będzie startował i na suplementach zna się bdb wkońcu już 25 lat się tym zajmuje.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowe osoby w radzie |
http://allegro.pl/item289521539_premiera_4gb_creative_zen_mp4_2_5_16_7mkol_sd.html http://allegro.pl/item289523366_premiera_16gb_creative_zen_mp4_2_5_16_7mkol_sd.html j.n.
|
|
z tego co słyszałam to janek ma racje.... ale to tylko z tego co słyszałam.... nie wiem jak jest dokładnie....
|
|
a co to według ciebie znaczy mechaniczne wylewanie betonu? Betoniarkę przekręcisz i beton się wyleje, to jest też mechaniczne wylewanie betonu... O gruche ci chodzi? pełno takich na kołkach po Łomży jeździ... babe to do garów, a nie do betonu:)))
|
|
Wiem , ze sa firmy które za pomocą maszyn wylewaja i wyrownują beton - nie chodzi o zwykla betoniarke z pomoca ktorej i ja bym sobie teoretycznie mogla z tym poradzic... Co do Jana_Serce to dzieki "Twojej metodzie" póżniej facet ukladajacy terakote nie naliczy mi dodatkowo za wyrownywanie podlogi ... Takze finansowo na to samo wychodzi a mniej czasu pochlania i nierwow...
|
|
ty nie wypowiedziałeś się w tym temacie, więc po co zabierasz głos? idź mamie się wyżal... może cycka ci da...
|
|
Janek S. dlaczego Ty w każdym temacie masz coś do powiedzenia ale nie w sposób pomocny tylko wszystkich wyśmiewasz i obrażasz. To forum jest przecież po to żeby się poradzić , poszukać pomocy u Tych co mają o tym pojęcie i mogą coś konkretnie doradzić. Janek robisz z tego forum taką pyskówkę i przepychankę. Zanim coś napiszesz pomyśl.
|
|
fachowiec bierze od metra ułożenia i musi sobie wyrównać tak żeby płytki trzymały poziom, normalka. No chyba że masz różnice w poziomach z 0,5 metra... mam namiary na tego co u mnie robił, ale nie dam... Jaichonimnie007, widzę że ty pomogłeś, po co to zabierasz głos jak w temacie się nie wypowiadasz...
|
|
A jeśli chodzi o szafy do zabudowy? Czy moglibyście kogoś polecić? Dzięki bardzo
|
|
Zapewne chodzi ci o posadzki wylewane mixokretem. W Łomzy dla prywatnych osób wylewa firma Mixbet, której szefem jest Daniel Jasionek i firma POBET - Krukowski i Pianka. Na tej stronie znajdziesz namiary na Mixbet http://www.zumi.pl/137717,Mixbet._Daniel_Jasionek,firma.html a do Pobetu nie mam namiarów.
|
|
I jak znalazło się 100 wolontariuszy?
|
|
Rozliczenie dotyczy okresu jednego roku. Podzielniki odczytywane są chyba w maju a rozliczenia w październiku. Za mieszkanie 42,7 m2 przedpłata wynosi (w moim konkretnym przypadku) 1112,88. Koszt zużycia 546,81. Dostałam zwrotu 566,07 :) Specjalnie nie oszczędzałam. Mam nowe okienka więc w dzień zakręcałam grzejniczki w jednym pokoju. Ale na takie wyliczenie wpływa wiele czynników. W łazience mam spory kaloryfer ale bez podzielnika więc całą zimę jest odkręcony. Mieszkam w miarę nowym bloku. Nie zdarzyło mi się marznąć;)
|
|
Acha, okres rozliczeniowy jest od 1.10 do 30.09
|
|
Dr Piasecka na ul. Dmowskiego. tylko ciezko "wbic" sie w termin
|
|
Niedawno to było , poszukaj sobie , a wszystko będzie jasne.
|
|
ty tu nigdy nic dłuższego niż dwa zdania nie napisałeś, może to i lepiej...
|
|
daj maila to Ci podrzucę namiary
|
|
Wyciac cie chce ****** i tyle, u mnie zawsze w calym mieszkaniu 52m kw kalofyrery odkrecone sa na fula oprocz kuchni i zawsze ale to zawsze sa zwroty, wiec watpie,ze przy twoim oszczedzaniu jest jakas doplata, nie daj sie i tyle
|
|
W Zibim dalej przewazaja odzywki z OXYgen ? I jakie jeszcze sa firmy? To nazywac najlepszym towarem? spoko spoko ;)
|
|
Moje dzieci chodziły do przedszkola nr 9 na Prusa . Personel jest całkiem fajny , dyrekcja super co do diety wszędzie teraz są przeprowadzane wywiady i można ustalić co dziecko może jeść a co nie .Wejdź na www.republika.pl/przedszkole 9 lomza i zobacz co się dzieje w tym przedszkolu .
|
|
Jednak te "rozwydrzone mordy" cos znacza. Spojrz nawet na przykladzie stadionu Z18 zawsze po meczu pilkarze podchodza do mlyna(trybuna od rzeki) i dziekuja za doping wlasnie tym rozwydrzonym mordom ktorzy zdzieraja gardlo. Dlaczego??? No odpowiedz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |