Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ja tam zagłosuję na Brzezia |
A czemu miał bym się nie odezwać? To że ty nie chcesz żebym tu pisał to mnie mało obchodzi, to forum do ciebie nie należy... Na głupotę zawsze reaguję:)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ja tam zagłosuję na Brzezia |
no no bez jasa serce to forum byloby nudne
|
|
O, Jasiu i tak bez obelg? Nie chodzi o to żebyś nie pisał,każdy ma możliwość wypowiedzenia się.Problem w tym że ty nie dopuszczasz myśli że mozna mieć inne zdanie i szanować poglądy innych ,nie wyzywając ich .Ale to taka twoja kupiecko-chłopska kultura ,zgodnie z powiedzeniem,, chłop żywemu nie przepuści"łap za kosę i lej!Nie mam ci nic więcej do powiedzenia.Twoje podejście do wszystkich wypowiedzi utwierdzają mnie w takim przekonaniu ze tak tu właśnie jest.Chociaż wierzę w wyjątki .
|
|
Przeczytałem i pomyślałem. To by była klasyczna komuna. Może okazać się, że to Markx, Engels i Lenin mieli rację. Wyprzedzili ludzkość.
|
|
To może ja poleje, dla rozładowania :p
|
|
ja polecam DJ'a Macka Listowskiego gosc ktory potrafi rozbawic wesele, u mnie komplet gosci bawil sie do godz 3. Wiekszosc caly czas na parkiecie jesli chcesz numer to pisz na mejla chopiniak@orange.pl (nie podaje numeru do wiadomosci publicznej poniewaz jest to numer domowy, moze sobie tego nie zyczyc), niedrogo w porownaniu do najgorszego zespolu pozdrawiam
|
|
zaryzykuje, tylko nie wiem co powiedzą ludzie jak zobaczą faceta przebranego za kobietę... Lepiej się nie strój:)))
|
|
Witajcie Dobrzy Ludzie, Znów sobie poczytałem nocą... Dzień 7 stycznia 2008 roku znów niczego nie zmienił. Oczywiście, na mapie też bez zmian.... Skąd w nas tyle złości, złośliwości, zajadłości? A może my nie tolerujemy siebie takimi jakimi jesteśmy? Co nas aż tak przygniata? A kto upoważnia by tak się zachowywać? Przed kim uciekamy do tzw. wolności wypowiedzi? Spokojnej nocy i radosnego poranka. A może po prostu - do jutra?
|
|
Halleluja!!! :)
|
|
Witam! Mam pytanie co do możliwości skorzystania z ulgi prorodzinnej, mianowicie jeśli ktoś jest bardziej poi9nformowany w tym temacie to gdzie i w jakiej formie można złożyć wniosek jeśli ktoś rozlicza się sam-nie zaś przez zakład pracy ? Jakie dokumenty czy oświadczenia należy wystosować ?
|
|
Będę również wdzięczna za odpowiedź dotyczącą takiej sytuacji jak częściowe osiąganie przychodu przez okres 7 m-cy czy wtedy również ulga jest należna- choćby w stosunku odpowiednio mniejszym do całej kwoty 1145zł(jak dobrze pamiętam) ?
|
|
Witam! Ja ostatnio dostałam ulotkę ze Studia Tanca"MAXDANCE". Mają dość ciekawą ofertę. Szkoda tylko, że brak jest cennika. Moge podac stronke tego studia www.maxdance.pl
|
|
Chyba tego nie unikniesz :) Ten dźwięk i zapach... Niezapomniane wrażenia. Ale nie to jest najgorsze. Najgorsze jest czekanie w poczekalni i wysłuchiwanie jęków pacjenta :) I za tą przyjemność każą nam jeszcze słono płacić...
|
|
MOZE TYLKO NAS CHCIELI OTRUC Hej! nie jesteś jedyny mnie i moich przyjaciół też spotkało to samo czekaliśmy na pizze ponad 30 min i przynieśli nam spaloną więc odmówilismy,a druga była nie taka jaką zamawialiśmy więc to chyba nie jest wyssane z palca poprostu ludzie nie znaja sie na tym co robią,a szkoda bo w łomży nie ma naprawde dobrej pizzerii to jest moje zdanie może jak otworzy się konkurencja w postaci tele pizzy to wreszcie można bedzie zjeść pizze na poziomie!
|
|
zonk
|
|
Na szosie z zambrowskiej Gabinet w tym budynku co pogotowie wejscie od tylu. Pani ma super podejscie do dzieci nowoczesny sprzet. Polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |