poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ja tam zagłosuję na Brzezia

A czemu miał bym się nie odezwać? To że ty nie chcesz żebym tu pisał to mnie mało obchodzi, to forum do ciebie nie należy... Na głupotę zawsze reaguję:)))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ja tam zagłosuję na Brzezia

no no bez jasa serce to forum byloby nudne

O, Jasiu i tak bez obelg? Nie chodzi o to żebyś nie pisał,każdy ma możliwość wypowiedzenia się.Problem w tym że ty nie dopuszczasz myśli że mozna mieć inne zdanie i szanować poglądy innych ,nie wyzywając ich .Ale to taka twoja kupiecko-chłopska kultura ,zgodnie z powiedzeniem,, chłop żywemu nie przepuści"łap za kosę i lej!Nie mam ci nic więcej do powiedzenia.Twoje podejście do wszystkich wypowiedzi utwierdzają mnie w takim przekonaniu ze tak tu właśnie jest.Chociaż wierzę w wyjątki .

Przeczytałem i pomyślałem.
To by była klasyczna komuna.
Może okazać się, że to Markx, Engels i Lenin mieli rację. Wyprzedzili ludzkość.

To może ja poleje, dla rozładowania :p

ja polecam DJ'a Macka Listowskiego gosc ktory potrafi rozbawic wesele, u mnie komplet gosci bawil sie do godz 3. Wiekszosc caly czas na parkiecie jesli chcesz numer to pisz na mejla chopiniak@orange.pl (nie podaje numeru do wiadomosci publicznej poniewaz jest to numer domowy, moze sobie tego nie zyczyc), niedrogo w porownaniu do najgorszego zespolu
pozdrawiam

zaryzykuje, tylko nie wiem co powiedzą ludzie jak zobaczą faceta przebranego za kobietę... Lepiej się nie strój:)))

Witajcie Dobrzy Ludzie,

Znów sobie poczytałem nocą...
Dzień 7 stycznia 2008 roku znów niczego nie zmienił.
Oczywiście, na mapie też bez zmian....

Skąd w nas tyle złości, złośliwości, zajadłości?
A może my nie tolerujemy siebie takimi jakimi jesteśmy?
Co nas aż tak przygniata?
A kto upoważnia by tak się zachowywać?
Przed kim uciekamy do tzw. wolności wypowiedzi?

Spokojnej nocy i radosnego poranka.
A może po prostu - do jutra?

Halleluja!!! :)

Witam!

Mam pytanie co do możliwości skorzystania z ulgi prorodzinnej, mianowicie jeśli ktoś jest bardziej poi9nformowany w tym temacie to gdzie i w jakiej formie można złożyć wniosek jeśli ktoś rozlicza się sam-nie zaś przez zakład pracy ? Jakie dokumenty czy oświadczenia należy wystosować ?

Będę również wdzięczna za odpowiedź dotyczącą takiej sytuacji jak częściowe osiąganie przychodu przez okres 7 m-cy czy wtedy również ulga jest należna- choćby w stosunku odpowiednio mniejszym do całej kwoty 1145zł(jak dobrze pamiętam) ?

Witam!

Ja ostatnio dostałam ulotkę ze Studia Tanca"MAXDANCE". Mają dość ciekawą ofertę. Szkoda tylko, że brak jest cennika. Moge podac stronke tego studia www.maxdance.pl

Chyba tego nie unikniesz :) Ten dźwięk i zapach... Niezapomniane wrażenia. Ale nie to jest najgorsze. Najgorsze jest czekanie w poczekalni i wysłuchiwanie jęków pacjenta :) I za tą przyjemność każą nam jeszcze słono płacić...

MOZE TYLKO NAS CHCIELI OTRUC
Hej! nie jesteś jedyny mnie i moich przyjaciół też spotkało to samo czekaliśmy na pizze ponad 30 min i przynieśli nam spaloną więc odmówilismy,a druga była nie taka jaką zamawialiśmy więc to chyba nie jest wyssane z palca poprostu ludzie nie znaja sie na tym co robią,a szkoda bo w łomży nie ma naprawde dobrej pizzerii to jest moje zdanie może jak otworzy się konkurencja w postaci tele pizzy to wreszcie można bedzie zjeść pizze na poziomie!

zonk

Na szosie z zambrowskiej Gabinet w tym budynku co pogotowie wejscie od tylu. Pani ma super podejscie do dzieci nowoczesny sprzet. Polecam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org