poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Głosuj na Marka Olbrysia

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Głosuj na Marka Olbrysia

Co do opłat za nocny dyżur w aptece to cena 3zł narzucona jest przez ministerstwo zdrowia. Nie jest to wymysł apteki ani osob tam pracujacych.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

patrze ze koledze plany na sylwestra legły w gruzach....

Własnie mam nfs-a na plejaka... bo dostałem taki zestaw :P tylko ze pro street niestety :p... jutro wybieram sie do media expert i nie wiem własnie oc mam kupic wiem ze kare pamieci i jakąs gre tylko nie wiem jaka pomocy !!

Chodzi mi własciwie o jak najwieksza ilosc trików... słyszałem ze fifa 08 jest dobra tylko na ps3 i na xbox360

hheh Joohn serce dobre hehehe :)

No fakt Tusk by sie mogl wybrac do specjalisty ale swoją drogą jest przez swoją mowę rozpoznawalny a to też świetny PR ( czyt. Public relations )

Wracając do tematu polecam Logopedę która przyjmuje w Centrum Katolickim w Łomży, na górce zawadzkiej , tam gdzie się te markety śmieszne budują, chodzi tam 8 letni syn znajomej i rodzice bardzo chwalą wizyty, ale i z innych źródeł słyszałem że jest dobrze i tanio, więc sprobuj tam się dowiedzieć w tym Centrum Kat.

ludzie nie przesadzajcie, lokal chyba jest na pilsudskiego niedaleko dworca? cena nie jest wygorowana a nawet niska, buahha co w menu? smieszny kolego jestes :/

Treść jest ukryta

nie rozumiem dlaczego Twoim zdaniem portal ma służyć pisaniu wyłącznie o Łomży? czy redaktor 4lomza ma mieć w tym zakresie jakieś ograniczenia cenzurę??

kopiować z innych serwisów to nie sztuka:
np. z
Owszem ma prawo (ograniczone) wrzucać co tylko chce. Jedak dobrym tonem jest według mnie zachowywanie tematyki portalu.

Mi sie Pro Street bardzo nie podoba mysle ze nawet zamulili wypuszczajc gre z legalnymi wyscigami. Te nielegalne zawsze jakos trzymaly w napieciu, ucieczki przed policja etc. Kwestia PESA i FIFY byla wiele razy poruszana. I tak jak kolega wczesniej powiedzial jezeli chodzi Ci o takie pokopanie aby jak najwiecej bramek strzelic to FIFA jezeli zwazasz na styl gry realnosc akcji i takie tam polecam PESA. Pomimo tego ja i tak wole Fife :P Pozdro

poniedziałek - piątek od 16 do 21

sobota - niedziela od 10 do 21

otwarcie ponowne odbyło się już wczoraj.

http://media.krollontrack.pl/notatka_90543.html

ja też potrafie przekopiować artykuł Panie Czarku...

Moim zdaniem, shamp nikt nikomu żadnej kasy nie potrąci bo nie ma na to żadnych dowodów - poza twoimi wypocinami. Na miejscu właściciela, zawsze sugerowałbym ochronie, że mnie niema - dlaczego???? Od tego mam ochronę, aby zajmowała się beznadziejnymi przypadkami - jak w twoim przypadku.
Teraz do właścicieli lokalu - nadużyciem byłoby nagabywanie klientów do płacenia więcej za wejście do lokalu niż jest to w rzeczywistości. Tutaj mogę się założyć, że ten koleś "bogaty" sam wciskał nieustępliwej ochronie pieniądze. O ile taka sytuacja w ogóle miała miejsce - twierdzenie tylko jednego gościa, który w tej chwili był na zewnątrz i słyszał coś od kogoś. Nie był nawet w środku. Ja tez mogę wypisywać na forum różne rzeczy - bo ktoś mi tam podpadł. Jestem przecież anonimowy?????
Nie widzę nic w tym złego, że ktoś ma potrzebę obnoszenia sie ze swoim bogactwem i dawania napiwków. Chce proszę bardzo, ale nazywaniem tego nadużyciem to przesada i farsa. Co barman też ma nie wsiąść napiwku - jak pisałem niewłaściwe jest nagabywanie, naciąganie klientów. Ochrona to też ludzie - 99 razy powiesz grzecznie, za 100 trochę puszczą Ci nerwy. Stawki w Łomży dla ochrony są śmieszne - za 100zł użerają się z takimi dupkami jak shamp, może w święta dostali 150-200 zł. Ktoś tu pisał o Atomie - tam próbowano zatrudnić ochronę z innego miasta - chłopaki przyjechali - zaśpiewali konkretne pieniądze i co??? Już nie stoją. byli po prostu za drodzy. W innych miastach nikt za takie śmieszne pieniądze nie przyjdzie stać na bramce i wyrabiać sobie wrogów.

ten caly gigi to najmlodsza konfitura jaka w zyciu widzialem, nikt nie chce sie z nim bawic to i sala niepotrzebna

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

peter...to juz sam powiedziales

ale ja jestem madry nie ??

Wasi starzy czytaja to forum;p

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

Jakie miasto, tacy biznesmeni.:)))))))))))))
Skecz chyba z choinki sie urwał.
Jacy biznesmeni ????
Łomżę chyba zna z z lektury forum i lokalnych mediów. Z naciskiem na lokalne :))))))

Wiecie co chwali sie ze wogle ktoż zechciał coś takiego w Łomży zrobić ! Z biegiem lat tor napewno bdzie ulepszany. A wy tylko w domu na dupach siedzicie zamiast coś pożytecznego zrobić !

Czy duży jest ten tor gokardowy ?? ;]

Signature will be available soon. Please wait ;)

do dupy bym nakopal takiemu gnojkowi...i jeszcze sie bezczelnie smieja...rodzicow nie maja!? a nie patrzcie na to, ze daja im kase... jak rodzice jeszcze parszywie mowia"a co cie to interesuje skad i gdzie kupil!?" paranoja...tylko jak uriwe lape...pierwsze co to po odszkodowanie na rynek do osoby, ktora sprzedala....albo do kiosku obok... juz mowilem...po policje bede dzwonil...to za ktoryms razem szybciej przyjada... i pozgarniaja...najlepiej jak do komendy ich pozabieraja...i t tamtad rodzice czy opiekunowie ich odbiora... takei jest moje zdanie...

jeszcze jedno...te gnoje sie podniecaja, ze wybuchnie o 23.45....tak sobie mysle....co gnoju! taki twardy jestes, ze tylko za 15 ? moze mamusia spac ci juz kazala...jak jestes taki dorosly, zeby strzelac...to i badz dorosly, zeby strzelac pozniej...i badz dorosly jak ci urwie lape gnoju...i nie rycz...

a teraz do tych, ktorzy sprzedaja tym gnojkom...jak mu sie cos stanie...to nie, ze on nie powie...bo przy zakupie"jak cos to ja ci tego nie sprzedalem...! - dobra" tylko pierwsze co to "ten i ten" i juz cale zycie rentka...

wlasnie jak cos sie stanie takiemu gnojowi to wtedy jest palcz i lament a teraz jak pisze kolega powyzej rodzice "a co cie interesuje gdzie kupil" a potem to lataja i szukaja winnego... czasami dorosli tez zachowuja sie jak dzieci

Księgarnia obok kontaktów już nie istnieje...tak na marginesie.

jakby otworzyć taki kebab jak w olsztynie serwuja mysle ze zrobiłby tu furore ;P

Aj tam wielu trenerow nie poznalo sie na pilkarzach i co byli zlymi trenerami ? Bodajze Del Bosque z realu nie poznal sie kiedys na Eto'o, a jak wiemy i ten i drugi sa fachowcami w tym co robia, poczekamy zobaczymy, taka jest moja opinia

retro na nowogrodzkiej

z tego ci pamietam w wawy, telepizza niezbyt jest smaczna. jak ostatnio zamawialismy telepizze zamiast pieczarek dali nam szynke, i zapomnieli o oliwkach...

Umiecie normalnie wymienić zdania, bez obrażania siebie nawzajem ? Figlarka przeczytaj uważnie co lokko616 i tyku napisali, później się wypowiadaj.
Pozdrawiam

Autor: figlarka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 29-12-07 10:34

>dwUch pacanów to o dwÓch za wiele<

To jak wkoncu ???? ;-)

TAAKKIIIIEEEE wpływy, a co z kosztami?

Może ten mądruś z biura prasowego Ratusza by tak napisał ile to kosztuje. Ile trzeba dołożyć? Bo chwalić się mądralo to każdy potrafi.
Ile dokłada miasto?

- Ile zapłacili za prąd (początkowo przecież było ciepło)?
- Ile kosztowało przygotowanie placu, śliczne lampki, łyżwy, kontener, choinka, itp?
- Ile kosztują pracownicy (trochę ich tam pracuje chyba ze dwie zmiany)?
- Ile kosztuje ochrona (to przecież dość drogi biznes)?
- Ile kosztuje woda i wywóz śniegu zgarnianego codziennie z tafli?
- Ile kosztuje naprawa łyżew (jak dużo połamanych)?
- Ile łyżew już ukradli?

A jak się okaże, że wpływy są wyższe niż koszty, to mam pytanie dla tego mądrali z Ratusza:
- czy miasto dokupi łyżew (teraz jest ich zbyt mało)?
- czy miasto kupi maszynę do czyszczenia lodu, taką jakie są na innych lodowiskach (to chyba ze 100 tysięcy kosztuje)?
- ile będzie kosztowało sprzątnięcie placu na wiosnę (pewnie nie mało)?
- miał być browar przy lodowisku i co?
- czy miasto kupi lodowisko na następną zimę (to przecież jest pożyczone do kwietnia przez Echo)?
- czy za zarobione pieniądze ktoś zorganizuje jakieś imprezy w ferie?

A co jak będzie padał deszcz, albo będzie tak zimno, że nie da się jeździć? To kto zapłaci za stratę. Tak mądralo z Ratusza cieszysz się z kilku złotych wpływu z biletów, a nie wiesz ile to nas kosztuje.

Optymista to niedoinformowany pesymista

jebaniec co założył ten wątek łomżyniaków obgaduje, mason albo żyd pewnie:))) takim to zawsze źle, ********** jak się nie podoba w naszym mieście, my je kochamy!

Ok dzięki za pomoc.

lub taki mniej wiecej :D

ja tak mysle)tylko prosze mnie nie atakowac) ze wladzom wydaje sie ze tym interesuje sie tylko garstka ludzi a co za tym idzie jesli lks upadnie to nie bedzie wiekszego problemu- pare osob sie podrze i wszystko wroci do narmy a kasa zostanie np . na nagrody w urzedzie

Czy zna ktoś dentystę dla dzieci w Łomży? To jest maluszek 2,5 roku, nie chcę go wystraszyć

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org