Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Głosuj na Marka Olbrysia |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Głosuj na Marka Olbrysia |
Co do opłat za nocny dyżur w aptece to cena 3zł narzucona jest przez ministerstwo zdrowia. Nie jest to wymysł apteki ani osob tam pracujacych.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
patrze ze koledze plany na sylwestra legły w gruzach....
|
|
Własnie mam nfs-a na plejaka... bo dostałem taki zestaw :P tylko ze pro street niestety :p... jutro wybieram sie do media expert i nie wiem własnie oc mam kupic wiem ze kare pamieci i jakąs gre tylko nie wiem jaka pomocy !!
|
|
Chodzi mi własciwie o jak najwieksza ilosc trików... słyszałem ze fifa 08 jest dobra tylko na ps3 i na xbox360
|
|
hheh Joohn serce dobre hehehe :) No fakt Tusk by sie mogl wybrac do specjalisty ale swoją drogą jest przez swoją mowę rozpoznawalny a to też świetny PR ( czyt. Public relations ) Wracając do tematu polecam Logopedę która przyjmuje w Centrum Katolickim w Łomży, na górce zawadzkiej , tam gdzie się te markety śmieszne budują, chodzi tam 8 letni syn znajomej i rodzice bardzo chwalą wizyty, ale i z innych źródeł słyszałem że jest dobrze i tanio, więc sprobuj tam się dowiedzieć w tym Centrum Kat.
|
|
ludzie nie przesadzajcie, lokal chyba jest na pilsudskiego niedaleko dworca? cena nie jest wygorowana a nawet niska, buahha co w menu? smieszny kolego jestes :/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie rozumiem dlaczego Twoim zdaniem portal ma służyć pisaniu wyłącznie o Łomży? czy redaktor 4lomza ma mieć w tym zakresie jakieś ograniczenia cenzurę??
|
|
kopiować z innych serwisów to nie sztuka: np. z Owszem ma prawo (ograniczone) wrzucać co tylko chce. Jedak dobrym tonem jest według mnie zachowywanie tematyki portalu.
|
|
Mi sie Pro Street bardzo nie podoba mysle ze nawet zamulili wypuszczajc gre z legalnymi wyscigami. Te nielegalne zawsze jakos trzymaly w napieciu, ucieczki przed policja etc. Kwestia PESA i FIFY byla wiele razy poruszana. I tak jak kolega wczesniej powiedzial jezeli chodzi Ci o takie pokopanie aby jak najwiecej bramek strzelic to FIFA jezeli zwazasz na styl gry realnosc akcji i takie tam polecam PESA. Pomimo tego ja i tak wole Fife :P Pozdro
|
|
poniedziałek - piątek od 16 do 21 sobota - niedziela od 10 do 21 otwarcie ponowne odbyło się już wczoraj.
|
|
http://media.krollontrack.pl/notatka_90543.html ja też potrafie przekopiować artykuł Panie Czarku...
|
|
Moim zdaniem, shamp nikt nikomu żadnej kasy nie potrąci bo nie ma na to żadnych dowodów - poza twoimi wypocinami. Na miejscu właściciela, zawsze sugerowałbym ochronie, że mnie niema - dlaczego???? Od tego mam ochronę, aby zajmowała się beznadziejnymi przypadkami - jak w twoim przypadku. Teraz do właścicieli lokalu - nadużyciem byłoby nagabywanie klientów do płacenia więcej za wejście do lokalu niż jest to w rzeczywistości. Tutaj mogę się założyć, że ten koleś "bogaty" sam wciskał nieustępliwej ochronie pieniądze. O ile taka sytuacja w ogóle miała miejsce - twierdzenie tylko jednego gościa, który w tej chwili był na zewnątrz i słyszał coś od kogoś. Nie był nawet w środku. Ja tez mogę wypisywać na forum różne rzeczy - bo ktoś mi tam podpadł. Jestem przecież anonimowy????? Nie widzę nic w tym złego, że ktoś ma potrzebę obnoszenia sie ze swoim bogactwem i dawania napiwków. Chce proszę bardzo, ale nazywaniem tego nadużyciem to przesada i farsa. Co barman też ma nie wsiąść napiwku - jak pisałem niewłaściwe jest nagabywanie, naciąganie klientów. Ochrona to też ludzie - 99 razy powiesz grzecznie, za 100 trochę puszczą Ci nerwy. Stawki w Łomży dla ochrony są śmieszne - za 100zł użerają się z takimi dupkami jak shamp, może w święta dostali 150-200 zł. Ktoś tu pisał o Atomie - tam próbowano zatrudnić ochronę z innego miasta - chłopaki przyjechali - zaśpiewali konkretne pieniądze i co??? Już nie stoją. byli po prostu za drodzy. W innych miastach nikt za takie śmieszne pieniądze nie przyjdzie stać na bramce i wyrabiać sobie wrogów.
|
|
ten caly gigi to najmlodsza konfitura jaka w zyciu widzialem, nikt nie chce sie z nim bawic to i sala niepotrzebna Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
peter...to juz sam powiedziales
|
|
ale ja jestem madry nie ??
|
|
Wasi starzy czytaja to forum;p Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Jakie miasto, tacy biznesmeni.:))))))))))))) Skecz chyba z choinki sie urwał. Jacy biznesmeni ???? Łomżę chyba zna z z lektury forum i lokalnych mediów. Z naciskiem na lokalne :))))))
|
|
Wiecie co chwali sie ze wogle ktoż zechciał coś takiego w Łomży zrobić ! Z biegiem lat tor napewno bdzie ulepszany. A wy tylko w domu na dupach siedzicie zamiast coś pożytecznego zrobić !
|
|
Czy duży jest ten tor gokardowy ?? ;] Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
do dupy bym nakopal takiemu gnojkowi...i jeszcze sie bezczelnie smieja...rodzicow nie maja!? a nie patrzcie na to, ze daja im kase... jak rodzice jeszcze parszywie mowia"a co cie to interesuje skad i gdzie kupil!?" paranoja...tylko jak uriwe lape...pierwsze co to po odszkodowanie na rynek do osoby, ktora sprzedala....albo do kiosku obok... juz mowilem...po policje bede dzwonil...to za ktoryms razem szybciej przyjada... i pozgarniaja...najlepiej jak do komendy ich pozabieraja...i t tamtad rodzice czy opiekunowie ich odbiora... takei jest moje zdanie... jeszcze jedno...te gnoje sie podniecaja, ze wybuchnie o 23.45....tak sobie mysle....co gnoju! taki twardy jestes, ze tylko za 15 ? moze mamusia spac ci juz kazala...jak jestes taki dorosly, zeby strzelac...to i badz dorosly, zeby strzelac pozniej...i badz dorosly jak ci urwie lape gnoju...i nie rycz... a teraz do tych, ktorzy sprzedaja tym gnojkom...jak mu sie cos stanie...to nie, ze on nie powie...bo przy zakupie"jak cos to ja ci tego nie sprzedalem...! - dobra" tylko pierwsze co to "ten i ten" i juz cale zycie rentka...
|
|
wlasnie jak cos sie stanie takiemu gnojowi to wtedy jest palcz i lament a teraz jak pisze kolega powyzej rodzice "a co cie interesuje gdzie kupil" a potem to lataja i szukaja winnego... czasami dorosli tez zachowuja sie jak dzieci
|
|
Księgarnia obok kontaktów już nie istnieje...tak na marginesie.
|
|
jakby otworzyć taki kebab jak w olsztynie serwuja mysle ze zrobiłby tu furore ;P
|
|
Aj tam wielu trenerow nie poznalo sie na pilkarzach i co byli zlymi trenerami ? Bodajze Del Bosque z realu nie poznal sie kiedys na Eto'o, a jak wiemy i ten i drugi sa fachowcami w tym co robia, poczekamy zobaczymy, taka jest moja opinia
|
|
retro na nowogrodzkiej
|
|
z tego ci pamietam w wawy, telepizza niezbyt jest smaczna. jak ostatnio zamawialismy telepizze zamiast pieczarek dali nam szynke, i zapomnieli o oliwkach...
|
|
Umiecie normalnie wymienić zdania, bez obrażania siebie nawzajem ? Figlarka przeczytaj uważnie co lokko616 i tyku napisali, później się wypowiadaj. Pozdrawiam
|
|
Autor: figlarka (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 29-12-07 10:34 >dwUch pacanów to o dwÓch za wiele< To jak wkoncu ???? ;-)
|
|
TAAKKIIIIEEEE wpływy, a co z kosztami? Może ten mądruś z biura prasowego Ratusza by tak napisał ile to kosztuje. Ile trzeba dołożyć? Bo chwalić się mądralo to każdy potrafi. Ile dokłada miasto? - Ile zapłacili za prąd (początkowo przecież było ciepło)? - Ile kosztowało przygotowanie placu, śliczne lampki, łyżwy, kontener, choinka, itp? - Ile kosztują pracownicy (trochę ich tam pracuje chyba ze dwie zmiany)? - Ile kosztuje ochrona (to przecież dość drogi biznes)? - Ile kosztuje woda i wywóz śniegu zgarnianego codziennie z tafli? - Ile kosztuje naprawa łyżew (jak dużo połamanych)? - Ile łyżew już ukradli? A jak się okaże, że wpływy są wyższe niż koszty, to mam pytanie dla tego mądrali z Ratusza: - czy miasto dokupi łyżew (teraz jest ich zbyt mało)? - czy miasto kupi maszynę do czyszczenia lodu, taką jakie są na innych lodowiskach (to chyba ze 100 tysięcy kosztuje)? - ile będzie kosztowało sprzątnięcie placu na wiosnę (pewnie nie mało)? - miał być browar przy lodowisku i co? - czy miasto kupi lodowisko na następną zimę (to przecież jest pożyczone do kwietnia przez Echo)? - czy za zarobione pieniądze ktoś zorganizuje jakieś imprezy w ferie? A co jak będzie padał deszcz, albo będzie tak zimno, że nie da się jeździć? To kto zapłaci za stratę. Tak mądralo z Ratusza cieszysz się z kilku złotych wpływu z biletów, a nie wiesz ile to nas kosztuje. Optymista to niedoinformowany pesymista
|
|
jebaniec co założył ten wątek łomżyniaków obgaduje, mason albo żyd pewnie:))) takim to zawsze źle, ********** jak się nie podoba w naszym mieście, my je kochamy!
|
|
Ok dzięki za pomoc.
|
|
lub taki mniej wiecej :D
|
|
ja tak mysle)tylko prosze mnie nie atakowac) ze wladzom wydaje sie ze tym interesuje sie tylko garstka ludzi a co za tym idzie jesli lks upadnie to nie bedzie wiekszego problemu- pare osob sie podrze i wszystko wroci do narmy a kasa zostanie np . na nagrody w urzedzie
|
|
Czy zna ktoś dentystę dla dzieci w Łomży? To jest maluszek 2,5 roku, nie chcę go wystraszyć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |