Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawicowe PSL Wspólnona Samorządowe to nic innego jak - PO Bis ! |
gdzie mozna isc na sylwestra??? szukam dobrego lokalu na sylwestra w okolicach Lomzy. ile kosztyje od pary.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawicowe PSL Wspólnona Samorządowe to nic innego jak - PO Bis ! |
dobrze sprawę drzewnej opisały KONTAKTY; bardzo trafne analogie, WIELKI LIKWIDATOR choiński nawet nie przypuszczał, że tak mu biblijnie i historycznie wyjdzie to gnojenie.. judaszowe 30 hektarów oraz rozbiór na 3 zabory, niczym w 1795 roku.. a swoją drogą ta cisza odnośnie drzewnej chyba niczego dobrego nie wróży, WIELKI LIKWIDATOR przeciąga sprawę zapewne, by rzucić się znienacka ze zdwojoną energią do likwidowania..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Okruszek!wytworna sala.500zl od pary.niestety drogo,ale pobno warto.Znajomi Bawili sie w ostatki i chwala,w ostatki zarezerwowali miejscowki na sylwestra.Swojej opinii nie moge wyrazic,gdyz tam nie dane bylo mi byc.(moze bede:-))).)
|
|
Gosciu mysli ze swoim tekstem pojedzie osoby z okolic Łomży co maja blachy BLM - żałosne!!Ja jestem z okolic Lomży,i nie posiadam gospodarstwa,auta mam na benzyne wiec nie woze ropy w bagazniku, aa w autach mam blachy BLM,w motorze mam BL. I co teraz powiesz 'AnTy_ChAmOwO_TEAM' ze jesli jade autem to jestem wiesniak a jesli jade motorem to juz jestem gosciu bo mam BL z tyłu,hee...
|
|
Mróz był ... tak z -2 przez parę dni. A co do tych technologii to bym nie przesadzał ;]. Jakby drogowcy mieli takie niesamowite technologie to nie trzeba by po zimie nowej nawierzchni z powrotem łatać :D
|
|
Za takie marne pieniądze jak tam płacą to się ludziom starać nie chciało...
|
|
NNNNN
|
|
do kokosz : sluchaj koleszko powiem ci tak w kazdej korporacji znajdzie sie taka taksowka ktora moze ci nie podpasowac takze sporoboj kazdej i zadecyduj sam, ja sam jezdze MPT 9191 samochody czyste i obsługa miła a to chyba najwazniejsze, ceny takie same jak wszedzie
|
|
owszem jest na pksach.90 zl za osobe w tym 0,7l na pare + 3 dania cieple...moim zdaniem to niedrogo,ale watpie zebys sie zalapal.raz,ze robi to osoba prywatna a dwa to nie ma miejsc...zostalo alibi lub domowka :)
|
|
Jan_Serce "baby są gorszymi kierowcami" A więc udowodniłam ci, że się grubo mylisz. Kierowca "gorszy" to kierowca niebezpieczny, powodujący wypadki drogowe m.in. te w których giną ludzie. Jeżeli kierowca jeżdżący dynamicznie ale za to powodujący wypadki jest lepszy od takiego, który jeździ mniej dynamicznie ale za to bezpiecznie to coś tu jest nie tak...
|
|
No dajcie spokoj ,temat z taksowkarzami jest wałkowany co kilka tygodni !!
|
|
Mam pytanko czy ktoś jest zorientowany,o której godzinie jutro jest oficjalne otwarcie lodowiska...dzięki
|
|
echh...dzieci 10-15 lat siedza pod szpitalem i skacza przez kosz na smieci...nagrywaja telefonem i radoche maja...na caly tydzien
|
|
kNPa ja z kolei proponuję żebyś trochę poczekał z wypowiedziami na forum, chociaż do czasu aż zmądrzejesz.... bo póki co widać tylko, że jesteś zwykłym, walniętym, niewychowanym gówniarzem... :)
|
|
a co myslicie o wprowadzeniu samochodów na wode
|
|
może mi ktoś powiedzieć gdzie naostrzyć łyżwy? Słyszałam że niby ostrzalnia miała być przy lodowisku ale coś nie wydaje mi sie żeby to była prawda? Tylko proszę o konkretne miejsca bo się za bardzo nie orientuje w tym temacie
|
|
mandrzejczuk nie kłam!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |