poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prawicowe PSL Wspólnona Samorządowe to nic innego jak - PO Bis !

gdzie mozna isc na sylwestra??? szukam dobrego lokalu na sylwestra w okolicach Lomzy. ile kosztyje od pary.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prawicowe PSL Wspólnona Samorządowe to nic innego jak - PO Bis !

dobrze sprawę drzewnej opisały KONTAKTY; bardzo trafne analogie, WIELKI LIKWIDATOR choiński nawet nie przypuszczał, że tak mu biblijnie i historycznie wyjdzie to gnojenie.. judaszowe 30 hektarów oraz rozbiór na 3 zabory, niczym w 1795 roku..

a swoją drogą ta cisza odnośnie drzewnej chyba niczego dobrego nie wróży, WIELKI LIKWIDATOR przeciąga sprawę zapewne, by rzucić się znienacka ze zdwojoną energią do likwidowania..

Treść jest ukryta

Okruszek!wytworna sala.500zl od pary.niestety drogo,ale pobno warto.Znajomi Bawili sie w ostatki i chwala,w ostatki zarezerwowali miejscowki na sylwestra.Swojej opinii nie moge wyrazic,gdyz tam nie dane bylo mi byc.(moze bede:-))).)

Gosciu mysli ze swoim tekstem pojedzie osoby z okolic Łomży co maja blachy BLM - żałosne!!Ja jestem z okolic Lomży,i nie posiadam gospodarstwa,auta mam na benzyne wiec nie woze ropy w bagazniku, aa w autach mam blachy BLM,w motorze mam BL. I co teraz powiesz 'AnTy_ChAmOwO_TEAM' ze jesli jade autem to jestem wiesniak a jesli jade motorem to juz jestem gosciu bo mam BL z tyłu,hee...

Mróz był ... tak z -2 przez parę dni.

A co do tych technologii to bym nie przesadzał ;].
Jakby drogowcy mieli takie niesamowite technologie to nie trzeba by po zimie nowej nawierzchni z powrotem łatać :D

Za takie marne pieniądze jak tam płacą to się ludziom starać nie chciało...

NNNNN

do kokosz : sluchaj koleszko powiem ci tak w kazdej korporacji znajdzie sie taka taksowka ktora moze ci nie podpasowac takze sporoboj kazdej i zadecyduj sam, ja sam jezdze MPT 9191 samochody czyste i obsługa miła a to chyba najwazniejsze, ceny takie same jak wszedzie

owszem jest na pksach.90 zl za osobe w tym 0,7l na pare + 3 dania cieple...moim zdaniem to niedrogo,ale watpie zebys sie zalapal.raz,ze robi to osoba prywatna a dwa to nie ma miejsc...zostalo alibi lub domowka :)

Jan_Serce "baby są gorszymi kierowcami"
A więc udowodniłam ci, że się grubo mylisz. Kierowca "gorszy" to kierowca niebezpieczny, powodujący wypadki drogowe m.in. te w których giną ludzie.
Jeżeli kierowca jeżdżący dynamicznie ale za to powodujący wypadki jest lepszy od takiego, który jeździ mniej dynamicznie ale za to bezpiecznie to coś tu jest nie tak...

No dajcie spokoj ,temat z taksowkarzami jest wałkowany co kilka tygodni !!

Mam pytanko czy ktoś jest zorientowany,o której godzinie jutro jest oficjalne otwarcie lodowiska...dzięki

echh...dzieci 10-15 lat siedza pod szpitalem i skacza przez kosz na smieci...nagrywaja telefonem i radoche maja...na caly tydzien

kNPa ja z kolei proponuję żebyś trochę poczekał z wypowiedziami na forum, chociaż do czasu aż zmądrzejesz.... bo póki co widać tylko, że jesteś zwykłym, walniętym, niewychowanym gówniarzem...

:)

a co myslicie o wprowadzeniu samochodów na wode

może mi ktoś powiedzieć gdzie naostrzyć łyżwy? Słyszałam że niby ostrzalnia miała być przy lodowisku ale coś nie wydaje mi sie żeby to była prawda? Tylko proszę o konkretne miejsca bo się za bardzo nie orientuje w tym temacie

mandrzejczuk nie kłam!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org