Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kultura Posłanki PIS |
tylko nie stawiaj go na Łomżyce do tego serwisu fiata bo tam banda nieudaczników i oszustów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kultura Posłanki PIS |
Spytaj na Szosie Zambrowskiej u A. Wądołowskiego tani i solidny.
|
|
ja myślę, że tak
|
|
butelki, ale nie wszystkie to na Dmowskiego między blokami, a makulaturę to może na wesołej.
|
|
Posiadam "eNke" i nienarzekam ;-)) akurat , zamierzam przesiąść się na tunerek z dyskiem. A co do wszystkiego niestety trzeba mieć telewizorek obsługujący HD innaczej nici ;-) , a kanałów nadających w tejże rozdzielczości narazie jest mniej,aczkolwiek więcej normalnych więc nie ma się co martwić ;-D , jak dla mnie najlepsza oferta na rynku
|
|
Od dłuższego czasu leczę kiełki na Małachowskiego obecnie nowy blok i szczerze polecam, to jest oczywiście moja opinia, ale wielu znajomych sobie chwali również.
|
|
Janie prowokatorze, masz problem z osobowością, być w centrum uwagi można w inny sposób. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
To morze być kolagenoza zgłoś sie jak najszybciej do lekarza
|
|
tu masz jeden program.. on zawsze mi tylek ratuje w takich sytuacjach: http://www.instalki.pl/programy/download/odzyskiwanie_danych/IsoBuster.php a tu ten co mowil doctorr: http://www.programosy.pl/program,badcopy-pro.html a wrazie jeszcze jakichs problemow to daj nr gg to odezwe sie do Ciebie i inaczej to zrobimy....
|
|
Witam! Mam problem,mianowicie muszę reinstalować system Windows ,ale gdy próbuje to zrobić,pojawia się komunikat,że wersja systemu na komputerze jest nowsza od tej,którą mam na płytce i chce zainstalowac teraz..a mam tylko tą,bo komputer był w serwisie i tak wgralli mi jakąs kurewska wersje;/ co teraz zrobic? HELP
|
|
dzieki!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
1. Restartujesz kompa. Zaraz po rozpoczeciu restartowania wciskasz del lub F2. Jak masz stacjonarny to na 90% "delete". 2. Wlaczy Ci sie bios. Przechodzisz do zakladki "Advanced BIOS Features". 3. Masz tam takie cos:"First/Second/Third Boot Device (Boot Sequence)". Pierwsza rzecza musi byc cd-rom, pozniej hdd itd 4. Pozniej wychodzisz i klikasz w "Save & Exit Setup" lub wciskasz F10(lub F12..nie pamietam...) Tyle... Fajnie jakbys napisal czy masz stacjonarny czy laptopa... bo w laptopach mozna zmienic kompbinacje bootowania jednym kliknieciem wlasciwie :-)
|
|
mam stacjonarnego,ale w BIOS-ie nie mam takich zakładek jak napisałeś ;-|
|
|
Nie spotkalem się z biosem, który nie ma takich zakładek ;-) Poszukaj dobrze... Musisz w kazdym badz razie znalezc boot sequence lub first boot device... Ale musi to byc.. poszukaj dobrze....
|
|
kapela - wina nalej I wish I could be Perfectly free Wish I was a creep Wish I made you bleed http://bit.ly/d80xic
|
|
a słuchać masz czas?? !!!!
|
|
Podobno 16zł za 39min. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
|
Dobrze myslisz. Żeby lipy i obciachu nie było polecam hotel Mrongovia w Mrągowie. W Gołebiewskim, w Mikołajkach też tam kombinuje ze SPA, córka szefa. Ale to nie to samo co w Mrongovi.
|
|
Hmm z opisu wynika że to pies, :D No ale mówię że to pies ..hmm suki są wrrredne :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |