wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kultura Posłanki PIS

tylko nie stawiaj go na Łomżyce do tego serwisu fiata bo tam banda nieudaczników i oszustów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kultura Posłanki PIS

Spytaj na Szosie Zambrowskiej u A. Wądołowskiego tani i solidny.

ja myślę, że tak

butelki, ale nie wszystkie to na Dmowskiego między blokami, a makulaturę to może na wesołej.

Posiadam "eNke" i nienarzekam ;-)) akurat , zamierzam przesiąść się na tunerek z dyskiem. A co do wszystkiego niestety trzeba mieć telewizorek obsługujący HD innaczej nici ;-) , a kanałów nadających w tejże rozdzielczości narazie jest mniej,aczkolwiek więcej normalnych więc nie ma się co martwić ;-D , jak dla mnie najlepsza oferta na rynku

Od dłuższego czasu leczę kiełki na Małachowskiego obecnie nowy blok i szczerze polecam, to jest oczywiście moja opinia, ale wielu znajomych sobie chwali również.

Janie prowokatorze, masz problem z osobowością, być w centrum uwagi można w inny sposób.

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

To morze być kolagenoza zgłoś sie jak najszybciej do lekarza

tu masz jeden program.. on zawsze mi tylek ratuje w takich sytuacjach:
http://www.instalki.pl/programy/download/odzyskiwanie_danych/IsoBuster.php

a tu ten co mowil doctorr:
http://www.programosy.pl/program,badcopy-pro.html

a wrazie jeszcze jakichs problemow to daj nr gg to odezwe sie do Ciebie i inaczej to zrobimy....

Witam!
Mam problem,mianowicie muszę reinstalować system Windows ,ale gdy próbuje to zrobić,pojawia się komunikat,że wersja systemu na komputerze jest nowsza od tej,którą mam na płytce i chce zainstalowac teraz..a mam tylko tą,bo komputer był w serwisie i tak wgralli mi jakąs kurewska wersje;/ co teraz zrobic? HELP

dzieki!!!!!!!!!!!!!!!

1. Restartujesz kompa. Zaraz po rozpoczeciu restartowania wciskasz del lub F2. Jak masz stacjonarny to na 90% "delete".
2. Wlaczy Ci sie bios. Przechodzisz do zakladki "Advanced BIOS Features".
3. Masz tam takie cos:"First/Second/Third Boot Device (Boot Sequence)". Pierwsza rzecza musi byc cd-rom, pozniej hdd itd
4. Pozniej wychodzisz i klikasz w "Save & Exit Setup" lub wciskasz F10(lub F12..nie pamietam...)
Tyle...

Fajnie jakbys napisal czy masz stacjonarny czy laptopa... bo w laptopach mozna zmienic kompbinacje bootowania jednym kliknieciem wlasciwie :-)

mam stacjonarnego,ale w BIOS-ie nie mam takich zakładek jak napisałeś ;-|

Nie spotkalem się z biosem, który nie ma takich zakładek ;-) Poszukaj dobrze...
Musisz w kazdym badz razie znalezc boot sequence lub first boot device... Ale musi to byc.. poszukaj dobrze....

kapela - wina nalej

I wish I could be

Perfectly free

Wish I was a creep

Wish I made you bleed

http://bit.ly/d80xic

a słuchać masz czas??

!!!!

Podobno 16zł za 39min.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

dokładnie, skup objął wszystkich, taka jest idea wykupu w celu umorzenia, może myślisz o czymś innym, cena maks. to 249 zł a biznes bio może będzie, pepees ma do tego dobre warunki

Dobrze myslisz.
Żeby lipy i obciachu nie było polecam hotel Mrongovia w Mrągowie. W Gołebiewskim, w Mikołajkach też tam kombinuje ze SPA, córka szefa. Ale to nie to samo co w Mrongovi.

Hmm z opisu wynika że to pies, :D No ale mówię że to pies ..hmm suki są wrrredne :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org