Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Presja w stylu isamskim |
naprawić tel.trzeba mieć troche oleju w głowie i doświadczenia.Najlepiej oddać fonik w ręce ekspertów. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Presja w stylu isamskim |
Zerg a jaki masz rynek w Łomży? Kilka podobnych sklepów w każdej z branż, praktyczne zero konkurencji, bo część sprzedawców umawia się z cenami. Klient chcąc nie chcąc musi skorzystać z któregoś ze sklepów. Dobrze, że ludzie piszą o takich sprawach, to wielu pomoże uniknąć kłopotów, a i trzoda, która uważa się za Bóg wie co, kilka razy zastanowi się, nim oszuka, czy ruszy na klienta z gębą. Jarek
|
|
Tak myslalem, bo kto inny by zgodzil sie na somobojstwo piszac dwa przedmioty.. i to pewnie oda rozszerzone? (ale nie martw sie, tez popelinlem ten blad, wybralem 2 przedmioty rozszerzone:) Powodzeneia. 3m sie.
|
|
dzis ok 14:30 lezal na rybakach naprzeciw MPWiKu tak przy drodze biegnacej do rzeki. Wydawal sie identyczny
|
|
Broń Boże BEKO.... Dobry temat, sam muszę kupić nową pralkę
|
|
a ja zapraszam na stary rynek bedzie Wiśniewski i Doda:)
|
|
Nasza: wypierdalaj...
|
|
nie no Białystok ma tylko trzy plusy: mam tam kolegę, wójka i jeden plus o którym nie powiem
|
|
Juzia89 jakoś tak mi schodzi, a kto mówi że ja jestem normalny hehe :D
|
|
ja tam nikomu zle nie zycze he ale strazy miejskiej nie lubie he i lubic nie bede bo to darmozjady zwykle z wasami ucieszyla by mnie wiadomosc o zlikwidowaniu tego urzedu no wiec na pochybel strazy miejskiej
|
|
motylek, nie podniecaj się , mam najlepszą pralkę z możliwych, a pisząc że mężczyźni tak mają problemy z tym żeby swetry czy spodnie prać razem czy oddzielnie to chyba przeceniasz pranie jako takie:)))z jakimi mężczyznami ty się zadajesz..., kobiety często mówią: mam tyle roboty, pranie muszę zrobić... a ja zawsze mówię: pranie to robi praleczka!
|
|
freya, nową pizzerie będziemy mieli? woooooooooow niesamowite, faktycznie teraz z tym jest troche pustynia... DAJCIE JUZ SPOKOJ Z TYMI PIZDAMI...
|
|
Zdecydowanie Whirpool, użytkuję od prawie 10 lat, dokonałam wymiany tylko kołnierza za kwotę około 50zł, jest niezawodny. Fakt mój nie był składany w Polsce, ale prawdą jest im mniej elektroniki tym lepiej.
|
|
witam polecam studio oliwia na piłsudskiego, w tamtym salonie uzywaja naprawde profesjonalnych dobrych kosmetyków,i profesjonalne usługi(najlepiej iść do szefoweja) ja jestem zadowolona i do tego mam co 6 usługe gratis( usługi gratis naliczane według wydanych pieniążków), chodzę ja i cała moja rodzinka, ostatnio jest promocja na paznokcie po 50 zł,
|
|
Ile się czeka na wydanie prawajazdy po zdaniu egzaminu??? Da radę to jakoś przyspieszyć?????
|
|
piszą że na ich stronie było 10 razy więcej wejść co zawsze czyli 300 tysiećy, była to akcja polskich internautów, która zaczęła się po ukazaniu wskazówek jak głosować na tvn24.pl i nie było sensu przedłużać trwania sondy. Nazywają nas tam też swoimi przyjaciółmi...
|
|
a to jest płatne? pracuję, a chętnie bym czegoś jeszcze nowego spróbowała, fryzjerstwo mnie ciągnie. Kiedy się odbywają te kursy i w jakich godzinach?
|
|
no wlzałem ale niewiem dalej oco chodzi
|
|
Przepraszam, że ponownie poruszam ten temat, ale nie moglem znaleźć założonego przez siebie tematu. Wyszukiwarka ma kłopoty z polskimi znakami. Pisałem w tym temacie o zakłócaniu spokoju przez Parafię Św. Krzyża na Przykoszarowej, przez puszczanie "piosenek", które w zamierzeniu mają nawoływać na mszę. Nie ważne, czy jest to 6 rano, jest niedziela i ktoś może chcieć się wyspać po całotygodniowej harówce. Zastanawiałem się nawet, czy zwykły szary człowiek, może coś wywalczyć, mając za przeciwnika Kościół. Dziś przeczytałem taki oto artykuł w METRO jadąc tramwajem ;D http://www.emetro.pl/emetro/1,85648,4736953.html Jak się okazuje, Ksiądz jest nadczłowiekiem i nie obowiązuje go prawo, jakie obowiązuje zwykłego obywatela...
|
|
Na wydanie prawa jazdy mają czas do 31 dni, podobnie jak z dowodem osobistym, z tym że na korzyść oczekującego wychodzi to w granicach max 14dni, zazwyczaj 8-10 dni. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
tommeknet to co Ty takiego robisz że tyle Ci schodzi??:-> Nienormalny człowieku:P Jarek
|
|
|
włączcie dziś polsat o 18 45 to przecież tak mało a można pomóc małym dzieciom wystartczy odrobina dobrej woli ;)
|
|
Nosze tam karzdy tel do simloka a troche tego bylo...zawsze wszystko trwalo max 15 min...mialem tylko dwie przygody i z karzdej wyszedlem moim zdaniem na plus raz z v3r kiedy powiedziano mi ze simlock potrwa 10 min przeciegnelo sie do okolo 50 min ale narzekac nie moglem bo dostalem 50% znizki :) drugi raz z nokia n73 zanioslem zeby wgrac Polskie menu mialo potrwac 20 min przeciagnelo sie do do 2 dni i w tym przypadku tez nie moge narzekac bo za wgranie pl nie zaplacilem nic, malo tego dostalem jeszcze nakladkie na joya ktorej nie moglem nigdzie dostac.
|
|
na mojej uczelni kwoty rzędu 800, 1000, 1200 zł za wpis warunkowy z jednego przedmiotu to norma... biednym rozkładają na raty, a bardzo biednym umarzają (ale to się zdarza niezwykle rzadko) Jarek
|
|
Przyjemność tego typu wynika z wkładu pracy w przygotowanie się do egzaminu, ewentualnie złośliwości egzaminatora. Na twoim miejscu cieszyłbym się, ponieważ słyszałem że na Uniwersytecie Warszawskim cena sięga nawet 1650 PLN (połowa czesnego za semestr).
|
|
1.Witam, mam pytanie bo nie wiem czy mnie uszy ni mylą? Według mnie na święta ma zostać otwarty tak długo budowany i wyczekiwany sklep kaufland obok stokrotki Rozwińcie to.... 2. Stok narciarski w Rybnie. Były narty już ich nie ma. Otórz ów stok był usytułowany na terenie parku narodowego co podobno według jakigoś mądrali przeszkadzało turystom spokojnie podziwiać i napawać się widokami ptaszków. Przypominam Wam - wszystkim mondralom, że to właśnie dzięki tej nartostradzie turyści tam przyjeżdzali i zostawial pieniądze. Bo nie sądze żeby ktoś teraz tam przyjechał i podziwiał ptaszki i piękny widok. Panie Jankoski niech Pan się nie poddaje i walczy o narty pod łomżą A wt jak uważacie?... 3. Co na prezent pod choinkę? Ja polecam coś dla siebie i rodziny któty możesz kupić w POLMARze obok łosia playboy gratis
|
|
Kiedy studiowałem... to nie maiłem pojęcia ile kosztuje warunek..... ....nie wiem tylko, czy nie było czegoś takiego... czy nikt ze znajomych nie miał takich problemów.... A tak w ogóle, to ciekawie rozpoczynać studia pytając o koszt warunków! Niesamowite! Może lepiej zdobyć jakiś konkretny zawód i robić kasę na hydraulice lub murarce? Jarek
|
|
Fajny pomysł na forum... Aż sie zazdrości jak sie czyta niektóre odpowiedzi wasze. mmmm./..
|
|
Czy są na forum osoby które inwestuja na giełdzie ? Gdzie i w co najlepiej zainwestowac ?
|
|
nie oglądałam, ale właczyłam Tv :) rudy błazen z druhem
|
|
"Kasa misiuuu Kasaa...":D
|
|
Kasia xD
|
|
dlaczego czepiasz sie do nas? jak zdales prawko ze nie znasz znakow, nie wiesz co oznaczaja i co grozi za ich zlamanie, za kartofle zdawales? lamiesz przepisy placisz
|
|
Ja nie dostałem jeszcze nawet całej wypłaty...
|
|
którą ? Cheopsa, Chefrena ?
|
|
fascynujacy temat..., ktory przeczytalem z 5 razy...wlacznie z reklamami Jarek
|
|
ale jestes smieszny z tym audi 100... moze a8? proste, ze 20.30 bo od 21 sie zaczyna mandat...
|
|
http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13678 Jestem pod wrażeniem! W końcu do kogoś dotarło?
|
|
piżamki ;d;d;d rudy błazen z druhem
|
|
Każdy pojazd sprowadzony z krajów UE musi mieć dowód rejestracyjny, problemy z rejestracją anglików i to chyba wszycho.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |