wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Presja w stylu isamskim

naprawić tel.trzeba mieć troche oleju w głowie i doświadczenia.Najlepiej oddać fonik w ręce ekspertów.

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Presja w stylu isamskim

Zerg a jaki masz rynek w Łomży? Kilka podobnych sklepów w każdej z branż, praktyczne zero konkurencji, bo część sprzedawców umawia się z cenami. Klient chcąc nie chcąc musi skorzystać z któregoś ze sklepów.

Dobrze, że ludzie piszą o takich sprawach, to wielu pomoże uniknąć kłopotów, a i trzoda, która uważa się za Bóg wie co, kilka razy zastanowi się, nim oszuka, czy ruszy na klienta z gębą.

Jarek

Tak myslalem, bo kto inny by zgodzil sie na somobojstwo piszac dwa przedmioty.. i to pewnie oda rozszerzone? (ale nie martw sie, tez popelinlem ten blad, wybralem 2 przedmioty rozszerzone:)
Powodzeneia.
3m sie.

dzis ok 14:30 lezal na rybakach naprzeciw MPWiKu tak przy drodze biegnacej do rzeki. Wydawal sie identyczny

Broń Boże BEKO....
Dobry temat, sam muszę kupić nową pralkę

a ja zapraszam na stary rynek bedzie Wiśniewski i Doda:)

Nasza: wypierdalaj...

nie no Białystok ma tylko trzy plusy: mam tam kolegę, wójka i jeden plus o którym nie powiem

Juzia89 jakoś tak mi schodzi, a kto mówi że ja jestem normalny hehe :D

ja tam nikomu zle nie zycze he ale strazy miejskiej nie lubie he i lubic nie bede

bo to darmozjady zwykle z wasami
ucieszyla by mnie wiadomosc o zlikwidowaniu tego urzedu

no wiec na pochybel strazy miejskiej

motylek, nie podniecaj się , mam najlepszą pralkę z możliwych, a pisząc że mężczyźni tak mają problemy z tym żeby swetry czy spodnie prać razem czy oddzielnie to chyba przeceniasz pranie jako takie:)))z jakimi mężczyznami ty się zadajesz..., kobiety często mówią: mam tyle roboty, pranie muszę zrobić... a ja zawsze mówię: pranie to robi praleczka!

freya, nową pizzerie będziemy mieli? woooooooooow niesamowite, faktycznie teraz z tym jest troche pustynia...
DAJCIE JUZ SPOKOJ Z TYMI PIZDAMI...

Zdecydowanie Whirpool, użytkuję od prawie 10 lat, dokonałam wymiany tylko kołnierza za kwotę około 50zł, jest niezawodny. Fakt mój nie był składany w Polsce, ale prawdą jest im mniej elektroniki tym lepiej.

witam
polecam studio oliwia na piłsudskiego, w tamtym salonie uzywaja naprawde profesjonalnych dobrych kosmetyków,i profesjonalne usługi(najlepiej iść do szefoweja) ja jestem zadowolona i do tego mam co 6 usługe gratis( usługi gratis naliczane według wydanych pieniążków), chodzę ja i cała moja rodzinka, ostatnio jest promocja na paznokcie po 50 zł,

Ile się czeka na wydanie prawajazdy po zdaniu egzaminu??? Da radę to jakoś przyspieszyć?????

piszą że na ich stronie było 10 razy więcej wejść co zawsze czyli 300 tysiećy, była to akcja polskich internautów, która zaczęła się po ukazaniu wskazówek jak głosować na tvn24.pl i nie było sensu przedłużać trwania sondy. Nazywają nas tam też swoimi przyjaciółmi...

a to jest płatne? pracuję, a chętnie bym czegoś jeszcze nowego spróbowała, fryzjerstwo mnie ciągnie. Kiedy się odbywają te kursy i w jakich godzinach?

no wlzałem ale niewiem dalej oco chodzi

Przepraszam, że ponownie poruszam ten temat, ale nie moglem znaleźć założonego przez siebie tematu. Wyszukiwarka ma kłopoty z polskimi znakami.

Pisałem w tym temacie o zakłócaniu spokoju przez Parafię Św. Krzyża na Przykoszarowej, przez puszczanie "piosenek", które w zamierzeniu mają nawoływać na mszę. Nie ważne, czy jest to 6 rano, jest niedziela i ktoś może chcieć się wyspać po całotygodniowej harówce. Zastanawiałem się nawet, czy zwykły szary człowiek, może coś wywalczyć, mając za przeciwnika Kościół.

Dziś przeczytałem taki oto artykuł w METRO jadąc tramwajem ;D
http://www.emetro.pl/emetro/1,85648,4736953.html

Jak się okazuje, Ksiądz jest nadczłowiekiem i nie obowiązuje go prawo, jakie obowiązuje zwykłego obywatela...

Na wydanie prawa jazdy mają czas do 31 dni, podobnie jak z dowodem osobistym, z tym że na korzyść oczekującego wychodzi to w granicach max 14dni, zazwyczaj 8-10 dni.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

tommeknet to co Ty takiego robisz że tyle Ci schodzi??:-> Nienormalny człowieku:P

Jarek

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,4736455.html jakby kto jeszcze nie wiedzial ;)

włączcie dziś polsat o 18 45
to przecież tak mało a można pomóc małym dzieciom
wystartczy odrobina dobrej woli ;)

Nosze tam karzdy tel do simloka a troche tego bylo...zawsze wszystko trwalo max 15 min...mialem tylko dwie przygody i z karzdej wyszedlem moim zdaniem na plus raz z v3r kiedy powiedziano mi ze simlock potrwa 10 min przeciegnelo sie do okolo 50 min ale narzekac nie moglem bo dostalem 50% znizki :) drugi raz z nokia n73 zanioslem zeby wgrac Polskie menu mialo potrwac 20 min przeciagnelo sie do do 2 dni i w tym przypadku tez nie moge narzekac bo za wgranie pl nie zaplacilem nic, malo tego dostalem jeszcze nakladkie na joya ktorej nie moglem nigdzie dostac.

na mojej uczelni kwoty rzędu 800, 1000, 1200 zł za wpis warunkowy z jednego przedmiotu to norma...

biednym rozkładają na raty, a bardzo biednym umarzają (ale to się zdarza niezwykle rzadko)

Jarek

Przyjemność tego typu wynika z wkładu pracy w przygotowanie się do egzaminu, ewentualnie złośliwości egzaminatora. Na twoim miejscu cieszyłbym się, ponieważ słyszałem że na Uniwersytecie Warszawskim cena sięga nawet 1650 PLN (połowa czesnego za semestr).

1.Witam, mam pytanie bo nie wiem czy mnie uszy ni mylą? Według mnie na święta ma zostać otwarty tak długo budowany i wyczekiwany sklep kaufland obok stokrotki Rozwińcie to....

2. Stok narciarski w Rybnie. Były narty już ich nie ma. Otórz ów stok był usytułowany na terenie parku narodowego co podobno według jakigoś mądrali przeszkadzało turystom spokojnie podziwiać i napawać się widokami ptaszków. Przypominam Wam - wszystkim mondralom, że to właśnie dzięki tej nartostradzie turyści tam przyjeżdzali i zostawial pieniądze. Bo nie sądze żeby ktoś teraz tam przyjechał i podziwiał ptaszki i piękny widok. Panie Jankoski niech Pan się nie poddaje i walczy o narty pod łomżą A wt jak uważacie?...

3. Co na prezent pod choinkę? Ja polecam coś dla siebie i rodziny któty możesz kupić w POLMARze obok łosia playboy gratis

Kiedy studiowałem... to nie maiłem pojęcia ile kosztuje warunek.....

....nie wiem tylko, czy nie było czegoś takiego... czy nikt ze znajomych nie miał takich problemów....

A tak w ogóle, to ciekawie rozpoczynać studia pytając o koszt warunków! Niesamowite!

Może lepiej zdobyć jakiś konkretny zawód i robić kasę na hydraulice lub murarce?

Jarek

Fajny pomysł na forum... Aż sie zazdrości jak sie czyta niektóre odpowiedzi wasze. mmmm./..

Czy są na forum osoby które inwestuja na giełdzie ?
Gdzie i w co najlepiej zainwestowac ?

nie oglądałam, ale właczyłam Tv :)

rudy błazen z druhem

"Kasa misiuuu Kasaa...":D

Kasia xD

dlaczego czepiasz sie do nas? jak zdales prawko ze nie znasz znakow, nie wiesz co oznaczaja i co grozi za ich zlamanie, za kartofle zdawales?
lamiesz przepisy placisz

Ja nie dostałem jeszcze nawet całej wypłaty...

którą ? Cheopsa, Chefrena ?

fascynujacy temat..., ktory przeczytalem z 5 razy...wlacznie z reklamami

Jarek

ale jestes smieszny z tym audi 100... moze a8? proste, ze 20.30 bo od 21 sie zaczyna mandat...

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13678
Jestem pod wrażeniem! W końcu do kogoś dotarło?

piżamki ;d;d;d

rudy błazen z druhem

Każdy pojazd sprowadzony z krajów UE musi mieć dowód rejestracyjny, problemy z rejestracją anglików i to chyba wszycho.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org