wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A olać go....!

z tego co wiem wlascicielem nowym tego klubu jest wlasciciel Hotelu Cristal w Bialymstoku.

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A olać go....!

W Media Markt ,Motorola F3 za 89zł , Nokia 5320 za 399zł a w Łomży w ME 699zł ;) Porównanie . Dla tego nigdy nie kupuje w Łomży nic chyba że czajnik ;) u nas nie ma konkurencji a taki sklep to żadna konkurencja .

Jarek

Najlepiej zgłoś się na komendę tam oddasz telefon...a właściciel pewnie zgłośił zagubienie.
MIałem podobną sytuację tyle że to ja zgubiłem a ktoś odniósł telefon warty 1200zl na policja. Gdzie wcześniej zgłosiłem zagubienie.

po 2 tygodniach znalazł się.Proponuję to samo zrobić...bo jeśli nie daj boże będziesz w posiadaniu tego telefonu podczas kontroli policji i zapytają Cie o okazaniu telefonu, sprawdzą IMEI i można mieć problem potem z wytłumaczeniem sięw jaki sposób wszedłeś w posiadanie tego przedmiotu :)

to tak na boku żeby Cie nie wystraszyć :) bo nie mam takiego zamiaru

jak to się mówi,znalezione nie kradzione ;-)) hehe ale na poważnie ;-) Twój gest zasługuje na wielkie brawa :-) oby więcej takich ludzi!

pozdro

ehh ludzie ludzie... narzekacie , że w Łomży nie ma sklepów, jak już jest to zadrogo:-/ zdecydujcie się wkońcu.. heh .. macie nową możliwość i jeszcze jakieś ale :O

Ulice kilkupasmowe są potrzebne miastu jak powietrze ludziom. Bez takich inwestycji zakorkujemy się za kilka lat. Dlatego cieszyć się trzeba, klaskać w dłonie i śpiewać z radości, a nie narzekać.

A jeśli chodzi o tę inwestycję - to pamiętajcie, że pieniądze na nią (1mln) dał Kaczyński w geście zachęty, by głosować na PIS przed wyborami do sejmiku z wyraźnym zapisem na rozbudowę tej konkretnej ulicy w określonym czasie.

Nasze miasto postąpiło słusznie biorąc tę dotację i dokladając resztę sumy z kasy miasta. Gdyby tego nie zrobili, darowane pieniądze by przepadły.

Jednak to prawda , ale już wypędzili z pracy pędziciela bimru .

Bootystylerz - Change (Original Mix) - www.bachu.xt.pl

Qrde kobieto, masz internet i sie meczysz? Malo w Polsce sklepow internetowych ?

nie chcecie super i hiper marketow, a teraz gadacie, ze za malo sklepow i konkurencji nie ma

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

adams2804: sam go przerabiales? no i chyba to troche drozsze od ixtreme. W każdy razie podaj orientacyjny koszt, czas wykonania no i oczywiscie czy szanse powodzenia sa 100%. jak wszyskto zagra bede wdzieczny za pomoc.
Dzieki

Alchem w Białymstoku

http://www.alchem.com.pl/

ja tam kupuję azotowy

Szukam jakiejś firmy kateringowej, która by przygotowała dania wigilijne i dowiozła je do szkoły, na terenie Łomży. Jakby ktoś miał telefony do takich firm, to bardzo bym prosiła. Z góry dziękuję

sorki, powinno być katering :), taki mały błąd

w hali na starym rynku dobre jedzenie robią, w związku z tym że chodzi o wigilię to do hamburgera włożą kotlet rybny.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org