Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A olać go....! |
z tego co wiem wlascicielem nowym tego klubu jest wlasciciel Hotelu Cristal w Bialymstoku. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A olać go....! |
W Media Markt ,Motorola F3 za 89zł , Nokia 5320 za 399zł a w Łomży w ME 699zł ;) Porównanie . Dla tego nigdy nie kupuje w Łomży nic chyba że czajnik ;) u nas nie ma konkurencji a taki sklep to żadna konkurencja . Jarek
|
|
Najlepiej zgłoś się na komendę tam oddasz telefon...a właściciel pewnie zgłośił zagubienie. MIałem podobną sytuację tyle że to ja zgubiłem a ktoś odniósł telefon warty 1200zl na policja. Gdzie wcześniej zgłosiłem zagubienie. po 2 tygodniach znalazł się.Proponuję to samo zrobić...bo jeśli nie daj boże będziesz w posiadaniu tego telefonu podczas kontroli policji i zapytają Cie o okazaniu telefonu, sprawdzą IMEI i można mieć problem potem z wytłumaczeniem sięw jaki sposób wszedłeś w posiadanie tego przedmiotu :)
|
|
|
jak to się mówi,znalezione nie kradzione ;-)) hehe ale na poważnie ;-) Twój gest zasługuje na wielkie brawa :-) oby więcej takich ludzi! pozdro
|
|
ehh ludzie ludzie... narzekacie , że w Łomży nie ma sklepów, jak już jest to zadrogo:-/ zdecydujcie się wkońcu.. heh .. macie nową możliwość i jeszcze jakieś ale :O
|
|
Ulice kilkupasmowe są potrzebne miastu jak powietrze ludziom. Bez takich inwestycji zakorkujemy się za kilka lat. Dlatego cieszyć się trzeba, klaskać w dłonie i śpiewać z radości, a nie narzekać. A jeśli chodzi o tę inwestycję - to pamiętajcie, że pieniądze na nią (1mln) dał Kaczyński w geście zachęty, by głosować na PIS przed wyborami do sejmiku z wyraźnym zapisem na rozbudowę tej konkretnej ulicy w określonym czasie. Nasze miasto postąpiło słusznie biorąc tę dotację i dokladając resztę sumy z kasy miasta. Gdyby tego nie zrobili, darowane pieniądze by przepadły.
|
|
Jednak to prawda , ale już wypędzili z pracy pędziciela bimru .
|
|
Bootystylerz - Change (Original Mix) - www.bachu.xt.pl
|
|
Qrde kobieto, masz internet i sie meczysz? Malo w Polsce sklepow internetowych ?
|
|
nie chcecie super i hiper marketow, a teraz gadacie, ze za malo sklepow i konkurencji nie ma Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adams2804: sam go przerabiales? no i chyba to troche drozsze od ixtreme. W każdy razie podaj orientacyjny koszt, czas wykonania no i oczywiscie czy szanse powodzenia sa 100%. jak wszyskto zagra bede wdzieczny za pomoc. Dzieki
|
|
Alchem w Białymstoku http://www.alchem.com.pl/ ja tam kupuję azotowy
|
|
Szukam jakiejś firmy kateringowej, która by przygotowała dania wigilijne i dowiozła je do szkoły, na terenie Łomży. Jakby ktoś miał telefony do takich firm, to bardzo bym prosiła. Z góry dziękuję
|
|
sorki, powinno być katering :), taki mały błąd
|
|
w hali na starym rynku dobre jedzenie robią, w związku z tym że chodzi o wigilię to do hamburgera włożą kotlet rybny.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |