Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Większe podatki w Łomży? |
spamer :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Większe podatki w Łomży? |
Nie Jasiu nie gustuję w chłopcach, przykro co, a pewnie miałeś nadzieję. Jak chcesz to mogę się z Tobą wódki napić.
|
|
ten anty to ma nie zle w glowie najebane.. wspolczuje jego rodzicom..
|
|
ja tam nie jestem za fleszowaniem napedu swojego xsa przerobilem chipem jak chcesz mozemy sie dogadac
|
|
Zakażny przynosi straty ? A skąd możemy towiedzieć ? Usługi szpitalne nie są urynkowione i nie znamy prawdziwych relacji finansowych. Na razie jest tak, że usługi medyczne są kontraktowane tzn. kontraktuje się ilość punktów i cenę za punt. Jak ten oddział ma nie przynosić strat skoro dyrektor zakontraktował tylko 30-40% ogólnej ilości usług, a cena za usługę (punkt) jest niższa niż w sąsiedniej Ostrołęce ? To oznacza, że za 60-70% usług medycznych NFZ nie płaci NIC ! Mam nadzieję, że dyrektor nie zrobił tego po to, żeby wygenerować długi w zakaźniaku... i go zlikwidować a budynek sprzedać. Gdyby zakontraktować 100% usług po cenach ostrołęckich to oddział zakaźny prawdopodobnie przynosiłby zyski. Piszę "prawdopodobnie", gdyż efektywność świadczenia usług (nie tylko fryzjerskich, czy handlowych -także medycznych) zweryfikować może tylko wolny rynek. P.S. Zakaźniak ma swoją specyfikę - to taka medyczna straż pożarna. Oprócz "zwykłych" chorób zakaźnych leczy także epidemie...
|
|
dołączam sie do pytania,tyle ,że o przeróbke X-BOXa "jedynki" orientuje sie ktoś..?? pozdrawiam
|
|
Ale Ty Jasiu złośliwy , jak z Tobą rodzina wytrzymuje.
|
|
Skąd to sie bierze?z braku moderatora:)
|
|
Tak ale jest 1 warunek, musisz najpierw dostarczyć im 10 ton sniegu.
|
|
z tego co wiem ceny mają być zróźnicowane zależnie od czasu jazdy, nie bedzie jednej stałej taryfy, mają być też wprowadzone karnety, 8 grudnia otwarcie więc wszystko będzie jasne.........
|
|
buahahha, intelekt :D
|
|
Dnia 1 grudnia 2007 o godz 19.30 w hali IV L.0. w Białymstoku spotkały się drużyny NWSP UKS 4 BIAŁYSTOK - UKS "TECHNIK" ŁOMŻA po bardzo emocjonującym meczu wygrał zespół z Łomży UKS TECHNIK 84-72 , punkty dla UKS TECHNIK zdobyli : Mielnicki Jarosław 26 pkt. Ksepka Piotr 26 pkt. Sobczak Daniel 11 pkt. Bielicki Michał 10 pkt. Górny Tomasz 8 pkt. Fedor Artur 2 pkt. Drewniak Jaromir 1 pkt Mecz bardzo emocjonujący I kwarta zakończyła się zwycięstwem UKS 4 21-20 II kwartę wygrał UKS TECHNIK Łomża 21-19 i schodził na przerwe z jednopunktowym prowadzeniem III kwarta należała do gospodarzy 19-15 a w czwartej UKS Technik przycisnął i wygrał 28-13 cały mecz zakończył się wynikiem 84-72 dla Technika . Cała drużyna zagrała bardzo dobrze.
|
|
wpierw pasy beda 3...potem az 5(zjazd na aleje) no mnie to troche dziwi ta roznica wysokosci... ulic..jak rowniez, ze prace sa prowadzone teraz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |