wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Większe podatki w Łomży?

spamer :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Większe podatki w Łomży?

Nie Jasiu nie gustuję w chłopcach, przykro co, a pewnie miałeś nadzieję.
Jak chcesz to mogę się z Tobą wódki napić.

ten anty to ma nie zle w glowie najebane.. wspolczuje jego rodzicom..

ja tam nie jestem za fleszowaniem napedu swojego xsa przerobilem chipem jak chcesz mozemy sie dogadac

Zakażny przynosi straty ? A skąd możemy towiedzieć ?
Usługi szpitalne nie są urynkowione i nie znamy prawdziwych relacji finansowych. Na razie jest tak, że usługi medyczne są kontraktowane tzn. kontraktuje się ilość punktów i cenę za punt.

Jak ten oddział ma nie przynosić strat skoro dyrektor zakontraktował tylko 30-40% ogólnej ilości usług, a cena za usługę (punkt) jest niższa niż w sąsiedniej Ostrołęce ? To oznacza, że za 60-70% usług medycznych NFZ nie płaci NIC !

Mam nadzieję, że dyrektor nie zrobił tego po to, żeby wygenerować długi w zakaźniaku... i go zlikwidować a budynek sprzedać.

Gdyby zakontraktować 100% usług po cenach ostrołęckich to oddział zakaźny prawdopodobnie przynosiłby zyski. Piszę "prawdopodobnie", gdyż efektywność świadczenia usług (nie tylko fryzjerskich, czy handlowych -także medycznych) zweryfikować może tylko wolny rynek.

P.S. Zakaźniak ma swoją specyfikę - to taka medyczna straż pożarna. Oprócz "zwykłych" chorób zakaźnych leczy także epidemie...

dołączam sie do pytania,tyle ,że o przeróbke X-BOXa "jedynki" orientuje sie ktoś..??

pozdrawiam

Ale Ty Jasiu złośliwy , jak z Tobą rodzina wytrzymuje.

Skąd to sie bierze?z braku moderatora:)

Tak ale jest 1 warunek, musisz najpierw dostarczyć im 10 ton sniegu.

z tego co wiem ceny mają być zróźnicowane zależnie od czasu jazdy, nie bedzie jednej stałej taryfy, mają być też wprowadzone karnety, 8 grudnia otwarcie więc wszystko będzie jasne.........

buahahha, intelekt :D

Dnia 1 grudnia 2007 o godz 19.30 w hali IV L.0. w Białymstoku spotkały się drużyny
NWSP UKS 4 BIAŁYSTOK - UKS "TECHNIK" ŁOMŻA po bardzo emocjonującym meczu wygrał zespół z Łomży
UKS TECHNIK 84-72 , punkty dla UKS TECHNIK zdobyli :

Mielnicki Jarosław 26 pkt.
Ksepka Piotr 26 pkt.
Sobczak Daniel 11 pkt.
Bielicki Michał 10 pkt.
Górny Tomasz 8 pkt.
Fedor Artur 2 pkt.
Drewniak Jaromir 1 pkt

Mecz bardzo emocjonujący I kwarta zakończyła się zwycięstwem UKS 4 21-20
II kwartę wygrał UKS TECHNIK Łomża 21-19 i schodził na przerwe z jednopunktowym prowadzeniem
III kwarta należała do gospodarzy 19-15 a w czwartej UKS Technik przycisnął i wygrał 28-13 cały mecz zakończył się wynikiem 84-72 dla Technika .
Cała drużyna zagrała bardzo dobrze.

wpierw pasy beda 3...potem az 5(zjazd na aleje)

no mnie to troche dziwi ta roznica wysokosci... ulic..jak rowniez, ze prace sa prowadzone teraz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org