wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Szaleniec?

Pewnie przy porodzie lekarz walnął go przez ''przypadek'' o kant stołu...no cóż są i tacy na tym świecie :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Szaleniec?

hehe powaliło was lub pokręciło ! ! ! śniegu nie ma i jakoś się nie zanosi a wy saniami chyba chcecie po trawie jeździć. Proponuje wstać od komputera i przejść się po okolicy - czy dał byś radę pojeżdzić na biegówkach ? Dla leniuchów powiem nie - proszę was o realne plany. Koniec postu bo ni ma śniegu

i mądre podsumowanie rozmowy :D

ja jestem rodowita łomżynianką a samochod mam na blachach BLM i co tez jestem "chamicą" id*** zanim cos napiszesz to pomysl 100 razy... to taka mala sugestia

masz rację dziękuję i pozdrawiam

Temat budzi emocje i to nie małe, ale po co się wyzywać ? Właśnie czytałem inne fora, tam ludzie też się spierają, ale pełna kultura. Jednak my Łomżyniacy jesteśmy jacyś zakompleksieni że musimy się podbudować wyzywając innego, w naszym mniemaniu 'gorszego' uczestnika dyskusji.
Teraz napiszę jak Kefas, "...kto mnie pierwszy napadnie ?"

rudy błazen z druhem

Rozumiem że odpada transport własny. Więc do Warszawy autobusem - koszt ok. 22zł potem PKP do Wrocławia - koszt 50 zł

Właśnie na pocztarskiej mojego kochanego piesiulka przestraszył ten piesek,widać że nie jadł parę dni,szkoda mi się go zrobiło

Cieszę się, że na tym forum "uchowały się" jeszcze osoby takie jak ADALL.
Niektóre interesujące i mądre osobniki :)zniknęły... inne zmieniły forum...te nowe, młode pokolenie ma bardzo mało do powiedzenia...
Podobno nasze forum jest "przestarzałe", ale np. ja lubię tu od czasu do czasu zagladać. Pozdrowienia Adalku:)

rudy błazen z druhem

wystarczajaco lez wylalam i plaszczylam sie wystarczajaco mam swoja godnosc. a znajac zycie to nie ja za nimi sie uganiam tylko potem oni, jak juz jest za pozno

...Gazelko nie zniknęły, nie wszyscy. Czytają nie odpowiadając z powodu że trza się mocno schylić, znaczy zaniżyć swój poziom. Ale może z Wiosną ?...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

...Biełka. A wiecie skąd taka nazwa i dlaczego ?

rudy błazen z druhem

Jak tam andrzejkowe imprezy???

nowosci mi nie powiedziales moze nie zauwazyles ale napisalam w 1 poscie ze ten ktory znalazlam jest nieaktualny i pytam czy moze ktos ma nowy o ile on istenieje... czytanie ze zrozumieniem sie klania!!

W Olszynach organizuja na 100% tylko oczywiscie snieg potrzebny :) bo domyslam sie ze chetni sa? ;)

a niedawno jeszcze pisałaś, że to miłość Twojego życia :)
widać, że nie znasz jeszcze życia hehe

rudy błazen z druhem

Nazbyt często myślę o przemijaniu..
"Katyń" widziałam niedawno, jednak nie odczułam w nim dłużyzny, na mundury nie zwracałam uwagi, a raczej na odczucia bohaterów. Do teraz widzę Żmijewskiego w wełnianym swetrze kolegi. Z pewnością zapamiętam ten film.

Zwolnienia w Domelu?

moze

NIe PolEcam BieŁki - właściCIel to BURAK i Oszust.

Siema Wsztstkim

Czytając na łomży artylul o lodowisk co powstaje naprzeciwko Biura Baltica Travel i ciągu sklepów mogli by zrobić wieszky plac to sie zdaje takie małe (jakby bosiko na hokeja ) .Było by wiecej lidzi i wieksza wpowiżchnia do jazdy na łyżwach>

Co sądzicie o tym??

winco

lepsze to niż nic :)

Jakbym mogla isc do bym poszla... nie moge wiec poszukuje maila. Ja jak Ja mnie od debilnych wyzywasz a nawet pisac dobrze nie umiesz! mail a nie meil dla jasnosci...

Poznańska przy moim bloku :D
Ale podobno bardzo drogo.

burak

Nie dociera do mojej świadomości, że jego już nie ma. Kondolencje dla żony i maleńkiego synka...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

a ty o kim??

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=13608

o Wojtku Ciwoniuk z TV Łomża

Pamiętamy... [*]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org